NO OBLIDEU QUE SOU FILLS DE DÉU

7 agost 2018

Estimades germanes i germans,

Durant la trobada que hem realitzat aquests últims dies per la preparació de la solemnitat del Pare, que celebrem avui, hem rebut el següent missatge de Jesús. Volem compartir-lo amb vosaltres, desitjant-vos que el Pare celestial us ompli de tota pau i benedicció. Us acompanyem com sempre amb la nostra pregària.

Missatge de Jesús del 4 d’agost de 2018 – No oblideu que sou fills de Déu

“Estimats fills,

Us beneeixo i primer de tot desitjo dir-vos que us estimo immensament. És aquest amor que m’ha portat a morir i ressuscitar per vosaltres. Units a mi, també vosaltres podeu morir i ressuscitar en cada prova de la vostra vida.

Fills, jo he mort i ressuscitat per fer de vosaltres els fills de Déu. No oblideu que sou fills de Déu i que aquesta és la primera victòria que obteniu en mi. Tot sovint els cristians creuen que ser fills de Déu és una manera de dir, però no és així. Els fills de Déu estan cara a cara amb Déu i reben de Déu honor i dignitat. Si esteu en Déu, a través meu que sóc el Fill de Déu, vosaltres honoreu el Pare i el Pare us honora a vosaltres, donant-vos a mi i donant-vos, en el meu nom, l’Esperit Sant. Voldria que fóssiu conscients de què vol dir això, de què vol dir estar rodejats de l’amor i de l’honor de Déu.

Avui el món ha oblidat que existeixen els fills de Déu, els veu molt poques vegades. Els cristians viuen una religiositat superficial. És cert que no falten els sants però no són visibles: ja ningú honora un sant, ningú el posa davant les telecàmeres per fer-lo parlar. Els homes prefereixen admirar altres ídols. Jo tinc necessitat d’enviar-vos al món com a fills de Déu.

Però, què ha de fer el fill de Déu? Ha de proclamar-se així i ha de guardar-se de tota hipocresia. Allò que vaig dir als apòstols us ho repeteixo a vosaltres: “Guardeu-vos del llevat dels fariseus, que és la hipocresia”.[1] El món és ple d’hipocresia, que és el llevat que infla la Terra. Jo us vull sincers, oberts a mi, preparats a rebre en el meu nom l’Esperit Sant, a honorar amb mi el Pare i a rebre l’honor dels fills de Déu. Vosaltres sou també els meus germans, els fills del meu mateix Pare; per això, quan el Pare em veu en vosaltres, us honora i l’honor de Déu és sempre un únic honor: la plenitud de la vida, la felicitat. L’honor que Déu us concedeix no consisteix en els diners, en l’èxit, en els béns materials i tampoc en els afectes, sinó en la plenitud de la vida que ho porta tot en si mateixa, també l’amor, la força, la intel·ligència i la bondat.

Heu proclamat que sou part de la meva Església de tot l’univers. Aleshores jo us envio com a fills de Déu i fills d’aquesta Església, que viuen de fe i no de religiositat. Deixeu tota religiositat, deixeu tota devoció superficial i immergiu-vos en la fe viva en el Déu viu, i no us faltarà res. El desig més gran del Pare és que els seus fills siguin feliços, harmoniosos, bells d’aquella bellesa divina que està impresa en vosaltres. Tot això no pot succeir si no us sentiu fills de Déu, morts i ressuscitats amb mi.

Parleu molt del passatge pasqual. A cada moment vosaltres el feu juntament amb mi. En cada una de les vostres proves, petites o grans, en cada situació, jo estic amb vosaltres, us dono la mà i us faig passar de la mort a la vida. Aquesta és la victòria dels fills de Déu. El món no coneix aquesta victòria. El món no pot vèncer la mort però els fills de Déu sí. Us convido fermament a prendre consciència del fet que sou fills de Déu. En aquesta consciència comenceu a refusar el mal, les malalties, les patologies. Comenceu a allunyar l’esperit del mal de vosaltres, de les vostres cases, de les vostres famílies, dels llocs on viviu. Sou fills de Déu i teniu el poder per fer-ho, però no podeu fer-ho si no en sou conscients.

Jo no vull que patiu el mal, sinó al contrari, que el venceu en el meu nom; no amb la supèrbia espiritual, ni tampoc amb algun carisma sinó amb la potència dels fills de Déu. Aquesta serà l’evangelització de la Terra: la gran manifestació dels fills de Déu. Aquesta culminarà amb la manifestació evident a tota la Terra dels vostres germans de l’univers fidels a Déu. Després jo vindré.

Quan els fills de Déu s’hauran manifestat plenament en tota la seva potència, vindré jo, i no tardaré. Us demano per tant, de ser fills de Déu. Feu obrir el segell de la Trinitat que teniu imprès en vosaltres amb la fe, l’esperança, l’amor, amb la pregària constant per tota la humanitat. Aleshores resplendirà la vostra glòria de fills de Déu i la glòria de Déu resplendirà en vosaltres.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Lc 12, 1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s