Missatge de la Mare de la humanitat del 13 d’agost de 2018 a Stefania Caterina

“Estimats fills meus,

Avui desitjo dir-vos que LA VIDA TERRENA ESTÀ FETA TAMBÉ DE PROVES. Per petites o grans que siguin, les proves formen inevitablement part del vostre camí existencial. Algunes proves provenen de l’ambient en el qual viviu i de les decisions dels qui us envolten. Altres proves deriven de les decisions del pensament col·lectiu i dels pecats de la humanitat, que formen l’esperit del món, el qual sovint us condiciona dramàticament. I finalment, hi ha les proves que vénen causades per les vostres decisions personals, de la vostra manera de pensar o dels vostres pecats. Us vull ajudar a comprendre-ho millor.

En primer lloc, les proves no vénen de Déu que desitja pels seus fills només la felicitat. Déu permet que sigueu provats per tal que us mesureu amb els reptes de la vida, us enfortiu en la batalla entre el bé i el mal, escollint el que és just segons les lleis de la vida i refusant allò que no ho és. Les proves afinen el vostre discerniment i us ajuden a comprendre millor la realitat i també a comprendre-us millor a vosaltres mateixos, els vostres límits i els vostres punts forts, les vostres reaccions i els errors comesos, la vostra força de voluntat. Sense proves us mantindríeu infantils, per això Déu ho permet.

No obstant, les proves serveixen pel vostre creixement només si les afronteu positivament. Molts homes no aconseguien afrontar les proves i la seva vida queda reduïda a un estat de supervivència, del qual en neixen frustracions, indiferència, depressions, agressivitat, maledicció, rebel·lió i blasfèmies. Avui molts homes i dones de la Terra viuen així i els seus fruits repercuteixen sobre la humanitat sencera amb les conseqüències que veieu.

Perquè tants homes no saben afrontar positivament les proves de la vida? Perquè els falta la decisió de fons de pertànyer a Déu i de caminar amb Ell. Aquesta tria, tal com us vaig explicar, es produeix ja en el moment de la vostra creació. Si l’home escull Déu des del principi, afrontarà les proves de manera justa, amb l’ajuda i la protecció de Déu. Qui el refusa afrontarà les proves a la seva manera, guiat pel seu propi egoisme i sota la influència del dimoni. Qui es manté indecís, serà portat d’una banda a l’altra i les proves seran per a ell un turment.

Us vaig explicar, però, que la tria al moment de la concepció no és suficient per definir la vostra existència. Vosaltres sou lliures i és per això que Déu posa tothom a prova: a qui ha dit sí, a qui ha dit no i a qui no ha dit ni sí ni no. A cada prova, Déu se us apropa i us estén la seva mà. Així, esteu novament cridats a escollir si acceptar o no a Déu i les seves lleis, donant l’esquena al mal, si fiar-vos de Déu o de vosaltres mateixos. Heu de triar entre el bé i el mal, entre Déu i Llucifer. Serà sempre així fins a l’últim instant de la vostra vida terrena.

Fills, si escolliu a Déu i poseu la vostra vida a les seves mans, les proves no us abatran mai. És més, us faran més forts i sempre més propers a Déu, perquè sovint és el mateix dolor que us obliga a agenollar-vos; són les llàgrimes que renten la vostra mirada i Déu respon sempre al vostre crit, quan l’invoqueu amb cor sincer i amb el desig viu de fer la seva voluntat.

Fills meus, quan esteu en la prova, no demaneu a Déu les solucions que vosaltres considereu justes; sovint, de fet no ho són. En canvi, demaneu al Pare que en la prova es compleixi la seva voluntat. Aleshores ell us donarà Jesús, el Salvador, i en el seu nom us enviarà l’Esperit Sant, Defensor i Consolador. Jesús complirà en vosaltres la voluntat del Pare, en la potència de l’Esperit Sant i superareu tota prova en la pau i recollireu fruits de pau i d’amor. Sapigueu, fills, que quan sofriu Jesús us confia a mi, com em va confiar Joan al peu de la Creu.[1] Ell sap que com més sofriu, més necessitat teniu d’una Mare. I jo estic amb vosaltres a cada prova, petita o gran, prego per vosaltres al meu i vostre Senyor, demanant només allò que és bo per a la vostra vida.

Fills, com a Mare us demano de començar a viure com a veritables fills de Déu. Abandoneu-vos finalment a les mans del Pare celestial que nodreix els ocells del cel i vesteix els lliris dels camps i que us estima infinitament.[2] No us faltarà la seva Providència i vosaltres sereu victoriosos amb Jesús que ha vençut la mort. Recordeu sempre que cap prova pot ser més forta que l’amor que Déu té per vosaltres. Ni la mort pot separar-vos del seu amor.[3]

Estic al vostre costat i camino amb vosaltres en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Cfr. Jn 19, 25-27

[2] Cfr. Mt 6, 24-34

[3] Cfr. Rm 8, 35-39

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s