Missatge de la Mare de la humanitat del 13 de setembre de 2018 a Stefania Caterina

“Estimats fills meus,

Avui desitjo dir-vos que LA VOSTRA VIDA ÉS MODELADA PEL VOSTRE PENSAMENT. Dia rere dia, any rere any, el pensament orienta la vostra existència, perquè és amb el pensament que compreneu el sentit de la vida, de les experiències i dels sentiments. No parlo dels molts pensaments que van i vénen a la vostra ment, sinó del pensament en majúscula, aquell que neix a la profunditat del vostre esperit. Aquest pensament determina en vosaltres l’actitud fonamental amb la qual us poseu davant de Déu, davant de vosaltres mateixos i dels altres. D’aquesta actitud en neix l’orientació de la vostra existència.

 En el moment que Déu us crea, imprimeix en vosaltres la gran vibració de la vida que conté també la capacitat de pensar. No oblideu que sou creats a imatge i semblança de Déu: així com Déu pensa i amb el pensament governa l’univers, així també vosaltres penseu i amb el pensament governeu la vostra vida.

 Ja us vaig parlar de la vostra elecció al moment de la concepció. Si en aquell moment vàreu escollir estimar i servir Déu, el vostre pensament serà profund; si no vàreu escollir res, mantenint-vos indecisos, el vostre pensament serà feble i superficial; i finalment, si vàreu refusar Déu escollint el mal, el vostre pensament serà destructiu per vosaltres i pels altres.

 Això passa perquè la profunditat del vostre pensament és proporcional a la profunditat de la vostra relació amb Déu; el pensament profund és aquell que està arrelat en la profunditat de la fe. Si esteu units al Pare per mitjà del meu Fill Jesús, l’Esperit Sant actua en vosaltres i us comunica una manera de pensar totalment nova. És a dir, us ensenya a pensar segons les lleis divines, en harmonia amb l’ensenyament de l’Evangeli i això canvia la vostra vida. Així apreneu a afrontar les situacions i les proves amb la intel·ligència divina que pertany als veritables fills de Déu.

A través de les experiències de la vida terrena, podeu confirmar i modificar la decisió presa al moment de la concepció perquè sou lliures. Cada dia esteu cridats a escollir entre el bé i el mal, entre la veritat de Déu i la mentida de Llucifer i del món. És un repte continu que us ajuda a créixer i és el pensament que us orienta en les decisions. Si esteu units a la Santíssima Trinitat tindreu un pensament elevat, fort, dinàmic, contínuament alimentat i reforçat per l’acció de la gràcia. En cas contrari, us perdreu i estareu privats de la veritable saviesa.

 Fills meus, la major part dels homes de la Terra estan allunyats de Déu. El pensament dels homes es forma en base als impulsos que vénen de l’exterior, és a dir, del pensament dominant del món. L’home esdevé incapaç d’acollir els impulsos divins en el seu esperit, s’agafa a les modes, a les opinions dels altres, segueix l’exemple de molts ídols presents al món. Així el pensament de la humanitat és superficial, feble i corrupte, i els resultats els teniu davant els vostres ulls. I són els joves els qui més pateixen perquè es deixen atraure més fàcilment pel pensament del món i no aconsegueixen orientar la seva vida, perquè estan privats d’un pensament constructiu.

Molts creuen que tenen un pensament elevat perquè entenen les coses racionalment, perquè han estudiat durant molt de temps, o potser perquè són espavilats i han aconseguit l’èxit. Confonen el pensament amb la racionalitat, amb la lògica humana, amb la saviesa mundana. El pensament del que us parlo, en canvi, no té res a veure amb la ciència humana. Aquest pensament prové de l’acció de l’Esperit Sant que incessantment dóna els seus impulsos al vostre esperit, el qual els transmet a l’ànima que, amb la seva intel·ligència els elabora i els transmet al cervell. Com més íntegres sou i esteu entregats a Déu, més podeu acollir els impulsos de l’Esperit Sant, comprendre’ls i posar-los en pràctica. Així la vostra vida és guiada per Déu i orientada cap al bé; el vostre pensament és positiu i concret, i transmeteu pau i harmonia al vostre voltant, esdeveniu una ajuda pels altres.

Us prego, fills meus, de donar la vostra vida a la Santíssima Trinitat, a través del meu Cor. Jo puc ajudar-vos a aconseguir un pensament elevat, perquè sóc la vostra Mare i desitjo per vosaltres tan sols el bé. Deixeu-vos guiar per mi i us conduiré al Cor del meu Fill, que conté la veritable saviesa, perquè Ell és la Saviesa de Déu que s’ha fet carn per vosaltres.

Estic al vostre costat en el camí de la vida i us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s