AQUEST POBLE HA DE MANIFESTAR LA POTÈNCIA DE DÉU

Missatge de Sant Miquel Arcàngel del 29 de setembre de 2018 – Festivitat dels set grans Arcàngels

 “Estimats germans i germanes,

Us dono gràcies en primer lloc pel camí que hem fet junts durant aquests anys. Nosaltres, els set Arcàngels hem estat una gràcia per vosaltres, de la mateixa manera que vosaltres ho heu estat per nosaltres. En el poble de Déu no hi ha diferències. Hi ha diversitat de serveis, d’estructura    -jo sóc un esperit pur, vosaltres esteu fets també de carn- però no hi ha jerarquies ni preferències als ulls de Déu. Durant aquests anys, nosaltres i vosaltres hem estat una sola cosa davant de Déu; d’això us en dono gràcies.

Desitjo dir-vos que arriba per a vosaltres el temps en el qual cada vegada hi haurà menys paraules però cada vegada seran més els passos i les obres que realitzarà aquest poble. Parlo d’aquest poble sobre la Terra però em refereixo també a tot el poble de l’univers, a l’Església de Jesucrist que en aquest temps ha de fer un salt de qualitat molt gran. Déu ha previst un fort creixement de la seva Església en aquest temps, per contrarestar tot allò que Llucifer està fent a l’univers, en particular a través de l’Anticrist, el Fals Profeta i la Confederació de la Llum. L’Església de Jesucrist ha d’estar molt per sobre del poble de les tenebres. Això val sobretot per la Terra, perquè aquesta serà l’escenari de l’última gran batalla entre els esperits.

 Esteu immersos en un escenari veritablement apocalíptic. Això no us ha d’espantar perquè no esteu sols: tota l’Església de Jesucrist de l’univers mira la Terra i ve a socórrer el poble de la Terra.

El poble de la Terra ha de fer un esprint endavant. Ha de manifestar la potència de Déu, no només de paraula sinó amb la vida, amb els fets i també amb els signes i els prodigis que el Senyor farà entre vosaltres. Tal com va fer als inicis de l’Església sobre la Terra, així ho farà amb vosaltres. Per això, no us sorprengueu del que us passarà, perquè els signes, els miracles, les guaricions no estan només reservades als sants sinó que són el pa de cada dia del poble de Déu, perquè Déu actua enmig del seu poble de forma ordinària i extraordinària. Amb això no vull dir que heu de perseguir els signes extraordinaris; dic que heu d’acollir tot allò que Déu us donarà, també les proves, perquè certament que no en faltaran. Totes les proves, però, seran només passos endavant, tot el que Déu permetrà en aquest temps serà pel vostre creixement i pel creixement de tota l’Església de Jesucrist de l’univers.

Us demano de posar-vos en escolta profunda de la gràcia que Déu us donarà, una gràcia potent pel creixement de la seva Església. Poseu el vostre esperit a disposició de Déu, l’ànima i també el cos per tot el que el Senyor voldrà acomplir entre vosaltres.

Ja no tindreu tants missatges i tantes paraules com heu rebut fins avui, perquè ja ho teniu tot. Tot el que us serà dit d’ara en endavant serà un aprofundiment, una ajuda quan Déu ho veurà necessari. Si nosaltres els Arcàngels us parléssim contínuament, no permetríem el vostre creixement. Ara heu d’excavar en el tresor del vostre cor i posar en pràctica tot el que heu rebut, cadascú allà on està, allà on el Senyor el crida; així, tot allò que fareu repercutirà a tota l’Església de l’univers i viceversa.

En comunió amb tots els Arcàngels i àngels, amb els instruments extraordinaris i a nom de tot el poble de Déu, us beneeixo i us protegeixo, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s