Missatge de la Mare de la humanitat del 13 d’octubre de 2018 a Stefania Caterina

“Estimats fills meus,

Avui desitjo dir-vos que LA VIDA FLOREIX EN LA PLENA IDENTITAT DE LA PERSONA. De la plenitud de la identitat en deriven l’autonomia, el desenvolupament humà i espiritual, la felicitat.

 Què és la identitat? És l’essència del vostre ser, allò que sou. En la identitat s’expressa la vostra originalitat, és a dir, el conjunt de pensaments, sentiments, experiències que fan de vosaltres un ésser únic i irrepetible, no només en aquesta Terra sinó en tot l’univers.

La identitat conté l’ésser i l’actuar, dos aspectes estretament lligats entre ells. Quan la persona arriba a la seva plena identitat, l’ésser i l’actuar estan equilibrats entre ells i en harmonia, i expressen allò que la persona realment és.

La identitat es delinea ja en el moment de la concepció, mitjançant la tria feta en aquell instant i de la que ja us vaig parlar. Si l’home escull estimar i servir el seu Creador, adquireix la identitat de veritable fill de Déu, capaç d’estimar sense hipocresia i sense res a canvi. En aquest cas, la imatge i semblança de Déu, que són pròpies de tot ésser humà i que el diferencien de les altres criatures, emergeix amb força i claredat. Durant la vida, la identitat d’aquest home es reforça amb la fidelitat a Déu en les proves i en les experiències viscudes. I tampoc el pecat pot eliminar la seva identitat de fill de Déu, perquè el Senyor coneix bé la seva fragilitat i escruta la profunditat del seu esperit: Jesús va donar la vida per ell i pot tornar-lo a aixecar després de cada caiguda. Així el veritable fill de Déu, dia rere dia, creix, viu i actua en sintonia amb les lleis de la vida. La seva identitat arriba a la plenitud; esdevé portador de la vida i de la santedat del seu Creador.

 No passa igual amb aquell que refusa Déu en el moment de la concepció i escull Llucifer. L’esperit d’aquest home és envaït per les tenebres que li impedeixen veure la veritat i el posen en conflicte amb Déu i les seves lleis. D’aquesta manera, tot i havent estat creat a imatge i semblança de Déu, no viu ni actua com a fill de Déu. Les proves i les experiències de la vida no fan més que accentuar la infidelitat; la seva identitat esdevé indefinida i fosca. Aquest pobre home no és portador de vida sinó de mort. El seu pecat l’oprimeix i es tanca en l’egoisme i en la trista desesperació. Si sabéssiu com sofreix el meu Cor per aquests fills! I tanmateix n’hi hauria prou amb què s’adrecessin a Jesús per ser salvats. Pregueu amb mi, fills, perquè també aquests cors tan durs trobin el camí cap a Jesús Salvador.

 L’home que en el moment de la concepció no ha escollit Déu i tampoc Llucifer, afronta la vida en un estat de contínua incertesa i preocupació. Davant de les petites o grans decisions, i davant de cada prova reviu l’angoixa d’haver de decidir. Com un ocell tancat en una cambra, xoca d’una paret a l’altra i no sap com sortir-ne. I si mira cap a Déu, ho fa sense convicció i sense veritable fe. La identitat d’aquest home és indefinida i les seves accions són imprevisibles; passa de grans entusiasmes a aclaparadores decepcions i no aconsegueix fer gran cosa. Esdevé una persona ansiosa, espantada i incapaç d’una veritable relació amb el pròxim. Són molts els que viuen d’aquesta manera a la Terra; també per aquests fills el meu Cor està afligit. Pregueu juntament amb mi per treure de tant sofriment aquests germans vostres fràgils i perduts. No judiqueu ningú, fills, sinó pregueu per tots, perquè tots puguin ser salvats. El Cor de Jesús és immens i immensa és la seva misericòrdia.

Amb tot això podeu comprendre com el vostre desenvolupament humà i espiritual, la vostra autonomia en el pensar i actuar, i la vostra pròpia felicitat no puguin prescindir de la vostra identitat plena. Si us sembla que encara no heu assolit la plenitud, si us sentiu fràgils i pecadors, afeixugats pels problemes i per tants sofriments de la Terra, sapigueu que jo estic al vostre costat.

 Sóc aquí per dir-vos que tot es pot resoldre si ho deixeu tot a les mans de Déu Omnipotent. Per això us suplico, fills meus: oferiu-vos vosaltres mateixos a Déu per mitjà del meu Cor! Només així tindreu l’oportunitat de començar una vida nova i d’esdevenir criatures noves. Decidiu canviar la vostra vida ara, no és massa tard. El Senyor us vindrà a trobar i us estendrà la seva mà, i jo estaré amb vosaltres.

Us beneeixo i us acompanyo en tots els camins de la vostra vida en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s