La vinguda gloriosa de Jesucrist i l’entrada del poble a la nova creació

20 octubre 2018

 Introducció

 L’esdeveniment de les aparicions de la Mare de Déu a Medjugorje és conegut a tot el món i ha influït a moltíssimes persones. El 24 de juny de 1981, la Mare de Déu es va presentar al món com la Reina de la Pau i des d’aleshores s’apareix cada dia. En donen testimoni sis vidents els quals, entre altres coses, afirmen que aquestes són les últimes aparicions marianes a la Terra.

A partir d’aquesta informació, podem concloure que la Mare de Déu està present entre nosaltres i ens ofereix les gràcies particulars per aquest temps, en el context en el qual es mou la humanitat. És doncs raonable i lícit reflexionar sobre aquest tema, fer-se preguntes i, sobretot, respondre a la invitació de la Reina de la Pau.

Aquest any 2018, a Medjugorje han passat dos fets particulars:

  1. El 20 de maig hem proclamat l’existència de l’obra de l’Església de Jesucrist de tot l’univers una, santa i apostòlica. Us hem comunicat els missatges-testimoniatge del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant, que han arribat a través de Stefania Caterina. Us hem donat també el testimoniatge del poble de la Fundació Fortalesa de la Immaculada, que es fonamenta en l’oferta incondicionada de la vida a través del Cor Inmaculat de Maria, després d’anys de camí guiat per la Reina de la Pau.
  2. Pocs dies després, el 31 de maig, el Papa va nombrar Mons. Henryk Hoser, bisbe emèrit polonès, com a visitador apostòlic de caràcter especial per la parròquia de Medjugorje, per un temps indeterminat. Un encàrrec exclusivament pastoral, previst per acompanyar la comunitat parroquial i els pelegrins. Això significa que la missió de Mons. Hoser no entra en les qüestions doctrinals pel que fa a les aparicions de Medjugorje, ja que això no forma part del seu encàrrec.

La paraula definitiva en relació a les aparicions de Medjugorje correspon al Papa. A ell se li va entregar ja fa temps l’informe final de la comissió que ha investigat sobre els fets de Medjugorje. Pel que se sap oficialment, la comissió hauria considerat vàlides només les set primeres aparicions de la Mare de Déu. De tot això es dedueix que l’Església oficial no ha donat una resposta clara a l’ESDEVENIMENT de Medjugorje; sembla al contrari, que l’hagi posat entre parèntesi, deixant potser que els fets caiguin en l’oblit del temps amb el pas dels anys o dels segles.

Al contrari, nosaltres no volem oblidar tot el que la Mare de Déu ha fet a través de les aparicions de Medjugorje. No volem que es perdi la memòria d’aquest esdeveniment que ha marcat una etapa importantíssima en la història de la humanitat. Per això, a través d’aquest cicle de reflexions, mirarem d’informar-vos millor sobre els fets Medjugorje, també a la llum del que ens ha estat revelat durant molts anys. Ens adrecem a vosaltres i a tots aquells que estan segurs de l’autenticitat de les aparicions de Medjugorje; a tots els que ens han seguit aquests anys i creuen en l’existència de l’Església de Jesucrist de tot l’univers i volen donar resposta a la veritat.

Us presentarem, en diferents parts, alguns esdeveniments que han implicat i involucren l’Església de la Terra i tota la humanitat. Mirarem de donar-vos uns punts de referència pel vostre discerniment personal i per la vostra resposta a Déu. Déu ens ha enviat la seva Mare, Maria Santíssima, en tots els temps i a molts llocs; en tots els temps Déu ha demanat plena col·laboració a aquesta gràcia per part de l’Església i de la humanitat. Comencem doncs la nostra reflexió. 

Primera part

 El marc dels esdeveniments

“Des de la vinguda de Jesucrist fins avui hi ha hagut molts canvis a l’univers. La primera fase va de la Pentecosta fins al gran Jubileu proclamat per l’Església catòlica l’any 2000, amb el qual va començar el tercer mil·lenni de la vostra història, segons el calendari de la Terra. Aquesta fase ha vist la consolidació de l’Església de la Terra i la propagació del cristianisme sobre el vostre planeta.

 La segona fase està encara en procés; va començar l’any 2000 de la Terra i acabarà amb la vinguda gloriosa de Crist i amb l’entrada del poble de Déu a la nova creació. En aquesta fase Déu ha imprès i està imprimint un impuls cada vegada més intens a la seva acció. L’univers sencer s’està encarant cap a l’adveniment que senyalarà la fi dels temps i l’inici de la nova creació: el retorn gloriós de Crist”.

 En el missatge de la Mare de Déu del 25 de maig de 2013 a Stefania Caterina, la Mare de Déu ha resumit en poques paraules l’objectiu de les seves aparicions:

Estimats fills, desitjo aprofundir amb vosaltres el pla de Déu del que us he parlat en moltes de les meves aparicions, particularment a Medjugorje. És un pla que té el seu origen des de l’eternitat, en el moment en què es va cometre el pecat original (Gn 3). A partir d’aquell moment, efectivament, Déu va posar en acció el seu pla per recapitular en Jesucrist tota cosa, per tal de salvar tota la humanitat i reconduir-la cap a ell”.

 En el mateix missatge, la Mare afirma que les seves aparicions a Fàtima i les de Medjugorje estan estretament lligades entre elles. I afegeix: “Estaré entre vosaltres fins que els cors dels cristians s’obrin, almenys en part, a comprendre la realitat de l’univers tal com és en Déu; fins que l’Església s’encamini cap a la proclamació d’aquesta veritat. Si això arriba, les meves aparicions acabaran. Si no arriba a passar, les meves aparicions s’acabaran igualment perquè, arribat en aquest punt, no tindré res més a dir-vos més enllà de tot el que us he dit al llarg dels segles. Les aparicions de Medjugorje són les meves últimes aparicions a la Terra, no n’hi haurà unes altres”.

De moment ens aturem aquí. Prosseguirem la nostra reflexió per seguir desenvolupant aquest marc històric. Mentrestant us deixem el missatge de la Mare de Déu a Stefania Caterina del 6 de gener de 2017 per a la vostra reflexió. D’aquest missatge se’n desprèn amb claredat el nostre camí. No és res de nou, és el camí cristià de tots el temps però que avui més que mai es fa obligatori, davant de la inquietant situació que afronta la nostra humanitat.

Us acompanyem com sempre amb la nostra pregària i benedicció.

Tomislav Vlašić i Stefania Caterina

 

6 de gener de 2017 – Missatge de la Mare de Déu – Solemnitat de l’Epifania del Senyor

Finale Ligure

 Participeu en la meva oferta i jo participaré en la vostra

“Estimats fills meus,

Avui desitjo estar amb vosaltres perquè comença un temps molt fort pel poble de Déu. Ahir se us van dir les coses que són importants i jo no les repetiré. Vull però dir-vos que us estimo i que estic al vostre costat. Cada pas que fareu, el fareu amb mi.

Jesús es vol manifestar com l’únic Salvador de la humanitat. Ja ho va fer una vegada en la carn però no va ser acollit. Déu, però, no deixa la seva obra a mitges, i per això Jesús tornarà a manifestar-se i aquesta vegada ho farà en la glòria. Ni el pecat ni la mort podran fer res contra Ell.

El seu poble ha d’anticipar la seva manifestació igual com va succeir per mi. Abans que Jesús es manifestés obertament al poble d’Israel, es va manifestar el meu ventre on va començar a viure i actuar. Joan Baptista el va sentir en el meu si. Quan el vaig mostrar als germans fidels vinguts de l’univers, aquells que anomeneu Reis Mags, jo no vaig fer més que complir la meva missió: manifestar el meu Fill a tota la humanitat. Així mateix ho havia fet ja amb els pastors, el primer nucli sobre la Terra en el qual Jesús es va manifestar, un poble petit i humil.

Avui ha de passar el mateix en el poble: jo us manifesto Jesús perquè vosaltres el manifesteu als altres. L’heu de manifestar primer de tot dintre vostre i en el si d’aquest poble perquè és aquí que Jesús desitja manifestar-se. El meu fill ha dit que del vostre íntim en brollaran rius d’aigua viva[1]. Ell és el riu de la vida i vosaltres l’heu de manifestar als altres. Compto amb vosaltres perquè juntament amb mi genereu el Fill de Déu i el mostreu al món així com jo el vaig mostrar als pastors i el mostreu a l’univers així com jo el vaig mostrar als Mags.

 Els reis portaven regals als altres reis. Aquest era el costum del temps. Tots vosaltres heu de portar reals al Rei dels reis. El regal més gran que Jesús espera de vosaltres és la vostra vida. En la vostra vida hi és tot: la fe, l’esperança i l’amor. Déu espera això de vosaltres i també jo espero el mateix.

 Us he transmès contínuament l’amor de Jesús. Sapigueu, fills, que cap criatura té en ella l’amor pur si no el rep com a regal de Déu. Heu de demanar a Jesús que us doni el veritable amor. No partiu del vostre amor humà. Satanàs actuarà amb tot el seu odi, per això el poble haurà d’actuar amb tot l’amor de Jesús. Jesús ha donat la vida pel seu poble i no hi ha un amor més gran que aquest. Si doneu la vida a Déu pels vostres germans cap força de les tenebres us podrà vèncer.

 Jo estaré al vostre costat, pregaré i m’oferiré per vosaltres perquè el meu Senyor us ompli del seu amor. Doneu-me totes les vostres pregàries, les vostres intencions, els vostres pensaments i els vostres desitjos; jo els netejaré de tot egoisme i els presentaré a Déu i demanaré només allò que és el millor per vosaltres. Us prego de participar en la meva oferta i jo participaré en la vostra. Jo sóc la vostra Mare i la Mare de Déu i vull portar-vos a tots al cor del meu Fill perquè Ell us porti a la nova creació.

Us beneeixo amb tota la potència que Déu em dóna per vosaltres juntament amb Sant Josep, que sempre està al meu costat i intercedeix juntament amb mi per vosaltres, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Cfr. Jn 7, 37-38

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s