Prepareu-me un lloc en el vostre cor

Missatge de Jesús del 27 d’octubre 2018

“Estimats fills meus,

Després d’aquests dies que heu passat junts, desitjo beneir-vos i renovar amb vosaltres el segell de la Santíssima Trinitat que heu rebut i que jo, com a Sacerdot Suprem, puc obrir en cadascú de vosaltres.

Se us ha dit de preparar un lloc a les vostres cases, però jo us demano alguna cosa més: prepareu un lloc per mi en el vostre cor. El meu Cor desitja bategar en el vostre cor. Aquest és el sentit de l’Eucaristia: jo entro dintre vostre i em faig carn i sang en vosaltres; el meu Cor batega en el vostre cor i el vostre cor batega en el meu. No oblido a cap de vosaltres i ho sé tot de vosaltres: conec les vostres alegries i les vostres llàgrimes. Res m’és desconegut.

Prepareu-me un lloc en el vostre cor perquè jo vull viure en el cor d’aquest poble!

No es tracta d’una imatge romàntica sinó que és la realitat del cristianisme: jo visc en vosaltres i actuo en vosaltres, toco el món que hi ha dintre vostre. A través vostre, toco també el món que us rodeja i tot l’univers[1]. Us asseguro que si esteu preparats per donar-m’ho tot, sereu aquella “ciutat situada dalt la muntanya que no pot quedar amagada[2]. Moltes persones vindran a vosaltres i parlaran de vosaltres, perquè sabran que jo estic present entre vosaltres.

 Estic entre vosaltres i a través vostre vull reunir les meves ovelles perdudes. Ajudeu-me a reunir les meves ovelles perdudes! Dintre vostre, el meu Cor batega per cada una de les ovelles perdudes. Per això, sigueu un poble ple de bondat, de misericòrdia i d’amor cap a tots, també cap aquells que us semblen molt lluny. Ningú està tan lluny que no pugui ser tocat pel meu amor.

 Això és el que espero de vosaltres. No m’espero grans discursos o grans obres: m’espero un cor capaç de bategar per cada fill de Déu.

Estaré amb vosaltres i us confirmaré en tot el que fareu. Us confirmaré també amb els miracles. Ha arribat el temps dels miracles per aquest poble. Però recordeu sempre que el miracle més gran és el meu Cor que batega en vosaltres.

Us beneeixo, us protegeixo i us acompanyo per tots els camins que recorrereu, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Cfr. Gal 2, 20

[2] Cfr. Mt 5, 14

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s