Reflexió – La vinguda Gloriosa de Jesucrist – L’esdeveniment de les aparicions de la Mare de Déu

A càrrec de Stefania Caterina i Pare Tomislav Vlašić

7 de novembre de 2018

(Transcripció d’àudio)

 Pare Tomislav: estimats germans, estimades germanes, seguim el tema general que vam proposar La vinguda gloriosa de Jesucrist i l’entrada del poble a la creació nova. El passat 20 d’octubre us vam parlar a la introducció amb una visió panoràmica, després us vam donar alguns missatges, algunes reflexions; avui continuem seguint el camí L’esdeveniment de les aparicions de la Mare de Déu que porten a Jesucrist i parlem de les aparicions de la Mare de Déu a Fàtima. Els textos els podeu trobar, estaran publicats al web, i els podeu trobar també al llibre L’Univers i els seus habitants[1], a les pàgines 251-259.

No volem parlar-vos molt de les aparicions de la Mare de Déu, us proposem llegir, reflexionar i pregar. Només volem presentar el text de com Déu ha vist les aparicions de la Mare de Déu a Fàtima, com ens ho ha revelat i fer èmfasi en alguns aspectes sobre els quals reflexionar, i aleshores podreu comprendre més fàcilment aquests temps i les aparicions de la Mare de Déu a Medjugorje.

Els aspectes fonamentals dels quals us parlem són els esdeveniments de la Primera Guerra Mundial, de la Segona Guerra Mundial i la guerra còsmica que han preparat Llucifer i els seus aliats, i en quin context es va manifestar el rostre de la Mare de Crist, la Mare de la humanitat i la Mare de l’Església.

Un altre punt molt important: les aparicions de la Mare de Déu no són una imatge projectada. Tal com es va presentar en aquella explicació, allà es veu com les aparicions de la Mare de Déu involucren tot el Cos Místic de Crist. Es van presentar els set grans Arcàngels amb Sant Miquel a anunciar el programa de Déu i les aparicions de la Mare de Déu; es van manifestar els germans fidels a Fàtima i tot això ha estat amagat. Es va presentar Sant Josep, naturalment també tots els sants. Tota aquesta Església que davalla del Cel volia involucrar també l’Església de la Terra perquè l’Església de la Terra s’hauria d’emmirallar en la imatge de la Mare Santíssima, de Maria, i rebre d’Ella, que precedia la primera vinguda de Crist i precedeix la segona vinguda de Crist com a Mare que genera els fills de Déu. Aquesta és la seva missió. Així, en aquesta imatge del rostre viu de la Mare de Déu s’hi havia d’emmirallar l’Església de tot l’univers.

La implicació del Cos Místic de Crist és, al mateix temps, la implicació de tota la humanitat perquè tota la humanitat estarà cridada a fer la tria definitiva entre Jesucrist i Llucifer, i aleshores es van despertar totes les forces infernals i, com sabem, es fa formar la Confederació de la llum, els col·laboradors del baix univers, de la Terra, per promoure la guerra contra els fills de Déu.

En el fragment que us presentem podeu comprendre bé com la Mare de Déu té el deure davant Déu d’escollir els vidents, però Ella escull també la manera d’escollir-los, normalment nens, menuts, joves, les persones netes, fins i tot si sovint semblen inadequats. Podeu comprendre també el significat dels secrets. Tot això us porta a comprendre millor les aparicions de la Mare de Déu a Fàtima i a comprendre perquè aquestes aparicions de la Mare de Déu a Medjugorje són les últimes sobre la terra.

L’últim punt que us volem presentar per reflexionar és: la resposta de l’Església de la Terra a les aparicions de la Verge i la resposta de la humanitat de la Terra a les aparicions de la Mare de Déu. També us presentarem això.

Acabo aquesta breu reflexió deixant que tothom escolti un passatge sobre això en el llibre “L’Univers i els seus habitants” a les pàgines 258 – 259 com una conclusió de l’Esperit Sant sobre la qual hem de reflexionar per orientar-nos als esdeveniments del tercer mil·lenni.

“Era possible que Déu deixés que Llucifer i la seva Confederació actuessin sense obstacles? No, perquè el Senyor no permet que els seus fills siguin enganyats. Amb el missatge confiat als vidents de Fàtima i recolzat pels nombrosos signes que el van acompanyar, Déu va voler tornar a posar l’Església de la Terra en condicions d’entendre i acollir la seva missió a favor de l’univers sencer.

Va enviar a la seva Mare a la Terra, juntament amb sant Josep i els seus fills fidels, per sacsejar tota la humanitat i desvetllar-la a la fe. Ell mateix va aparèixer per beneir el món. Va confiar al Papa, com va fer amb Sant Pere, l’encàrrec de revelar a la vostra humanitat la presència d’altres germans a l’univers. Va convidar el Papa i tots els bisbes a consagrar solemnement Rússia al Cor Immaculat de Maria per evitar altres guerres i catàstrofes. Va ser inútil. Una vegada més, va prevaldre la prudència, que és gairebé sempre una barreja de temors i interessos. El 1960 el papa va decidir no revelar al món el contingut del tercer secret de Fàtima i, encara avui la vostra humanitat ignora la presència d’altres germans a l’univers. Rússia no va ser mai consagrada solemnement, perquè el Papa es va quedar sol: molts bisbes es van negar a consagrar Rússia al Cor Immaculat de Maria per raons polítiques i càlculs diplomàtics, amb les conseqüències que tots coneixeu. Fins quan el Senyor tindrà paciència amb vosaltres?”.

Reflexionem, estimats germans i germanes, preguem i responguem avui, en aquests temps a la invitació de la Mare de Déu veient la necessitat de la Terra, de l’univers, de la seva intervenció entre nosaltres. Oferim la nostra vida a Déu a través del Cor Immaculat de Maria per reparar els pecats de l’Església de la Terra i de la humanitat.

I us beneeixo perquè l’Esperit Sant baixi sobre vosaltres, il·lumini el vostre cor, tot el vostre ésser per entendre la necessitat d’una Mare que genera la vostra vida, la Mare Maria Santíssima, d’abraçar-la tal com baixa del si del Pare, tal i com és creada, d’acollir-la en la seva missió de Mare de tots nosaltres, per reunir-nos al seu voltant per anar a l’encontre del Crist gloriós, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.

[1] En versió original en italià, L’Universo e i suoi abitanti.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s