Missatge de la Mare de la humanitat del 13 de novembre de 2018 a Stefania Caterina

“Estimats fills meus,

Avui desitjo dir-vos que LA VIDA DE DÉU NO CONEIX LA MORT. Esteu acostumats a considerar la mort com la fi de tota experiència, un límit infranquejable més enllà del qual tot es dissol: el dolor, l’alegria, els afectes, etc. Per alguns la mort és un alliberament, per altres un càstig. Alguns creuen en la vida ultra terrena, altres no creuen en res, fins i tot entre els cristians. Quanta confusió i quantes pors al voltant de la mort!

Què és doncs la mort? La fi de la vostra experiència en el cos i el començament de la vida en l’esperit. La vostra vida continua en una dimensió diferent, on la matèria ja no és un obstacle.

Si creieu en la Santíssima Trinitat i heu decidit seguir el meu Fill Jesús, podeu comprendre què és la mort. Fills, la vida en el cos no pot ser eterna perquè, després del pecat original, la matèria de la que està feta el vostre cos es corromp i es deteriora, dia rere dia. Per això envelliu i moriu. La mort és la conseqüència més greu del pecat original que us ha tornat dèbils, corruptes i exposats a l’acció del maligne. Llucifer i els seus dimonis juguen des de sempre amb la vostra por a la mort. Us porten a creure que la mort és volguda per Déu i que el vostre Creador no és un Pare amorós sinó un Jutge despietat.

No, fills meus, la mort no ve de Déu sinó de la decisió de la vostra humanitat. A l’inici de la creació, els vostres progenitors van girar l’esquena a Déu, preferint les vanes promeses de Llucifer. Allunyats de la font de la vida que és Déu, van conèixer la corrupció i la mort.

Déu va posar remei a aquesta situació enviant Jesús a la Terra. Ell va morir i ressuscitar per vosaltres, triomfant sobre la mort. Qui creu fermament en el meu Fill Jesús i l’acull com a únic Salvador, en Ell i amb Ell venç la mort i trenca les cadenes de la por. La mort aleshores esdevé un pas triomfal cap a la vida benaurada, la qual és només l’anticipació del que serà a la fi dels temps. Jesús, certament, retornarà, gloriós i poderós, i eliminarà la mort. Serà la creació nova, on Llucifer i els fills de les tenebres no hi podran entrar.

Des d’aleshores, la mort és inevitable i és causa d’aflicció i dolor per l’home de la Terra. Déu però no us demana de quedar-vos insensibles davant la mort. El meu Fill ha plorat davant la tomba de l’amic Llàtzer i ha experimentat l’angoixa a Getsemaní; i us penseu potser que el meu Cor no va sofrir en veure el meu Fill clavat a la Creu? No, Déu no us demana de ser superhomes sinó que vol ajudar-vos a superar la por de la mort amb la força de la seva vida.

Fills meus, si creieu en el meu Fill Jesús i us doneu a Ell, per mitjà del meu Cor, Jesús viu en vosaltres i no només espiritualment. Realment Jesús és viu i està present en el sagrament de l’Eucaristia i entra dintre vostre, es fa carn i sang en vosaltres quan rebeu l’Hòstia santa. Així esdeveniu el temple de Déu vivent. I, com pot la mort resistir la presència de Crist en vosaltres? I què és la mort pel creient, si no un pas feliç cap a una dimensió nova i meravellosa, en la qual viureu per sempre units al Creador?

 Qui ha viscut estimant Déu, no té res a témer de la mort: s’adorm en l’amor i els àngels l’acompanyen en el seu pas. Si sofreix perquè està malalt, tampoc aleshores la mort és cruel, perquè el seu esperit es manté serè: Déu li fa dolç fins i tot el sofrir. L’agonia d’un just és una pregària de lloança!

Jo sóc la vostra Mare i us estimo. Si m’acolliu com a Mare, us prometo que estaré al vostre costat a l’hora de la mort.

 Hi ha però un altre tipus de mort, que molts a la Terra experimenten, especialment avui. No és una mort física sinó existencial. Està feta de solitud, amargor, inquietud, decepció; és aquella que anomeneu depressió. La causa d’aquest mal està en la vostra separació de Déu. Us separeu de la Vida i trobeu la mort. I no serveix una religiositat superficial per solucionar aquest tipus de mort, no n’hi ha prou amb un fàrmac, encara que sigui útil. Us calen una fe segura, la sòlida esperança i el veritable amor, que només Déu us pot donar. Si voleu vèncer la mort existencial heu de buscar el meu Fill Jesús que és Camí, Veritat i Vida[1]. Només Ell pot erradicar la mort de la vostra existència i alliberar-vos de la por.

 Obriu el vostre esperit a Jesús, perquè entri en vosaltres la força del seu amor que perdona i guareix. Poseu la vostra vida i les vostres preocupacions a les seves mans i ell governarà la vostra existència. Busqueu i acolliu la seva voluntat per vosaltres, que és infal·lible. Les solucions humanes no us alliberaran mai del tot de l’angoixa de viure. Només la vida de Déu pot eliminar la mort.

En conclusió, fills, Déu us ha donat la vida perquè visqueu. Us toca a vosaltres que sapigueu apreciar el do de la vida que és immens, no només per vosaltres sinó també pel vostre pròxim. Utilitzeu bé els talents que Déu us ha donat, vivint units a Ell en la Joia i en l’esperança i Déu us donarà dies feliços, tot i les tribulacions de la vida.

Estic al vostre costat i us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Cfr. Jn 14, 6

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s