Missatge de la Mare de la humanitat del 13 de desembre de 2018 a Stefania Caterina

“Estimats fills meus,

AMB AQUEST MISSATGE S’ACABA LA MEVA CONVERSA AMB VOSALTRES. Ara és el moment que heu de caminar per vosaltres mateixos, després de les moltes paraules que us he transmès tot aquest temps. Us he parlat sempre i de moltes maneres diferents, buscant de recordar-vos que Déu és el centre de la vostra vida i de tota la història. Amb les meves aparicions, a molts llocs de la Terra, us he mostrat el meu rostre i us he estès la mà. Ara em retiro i torno a la Santíssima Trinitat, en la qual visc i d’on he vingut, per intercedir com a Mare per tots els meus fills.

El temps s’abreuja, fills, perquè el meu Fill està per tornar en la seva glòria. Es manifestarà a tot l’univers i ja ningú podrà dir que Déu no existeix. Tothom el veurà però no tothom l’acollirà. Separarà els fills de la llum dels fills de les tenebres. Només el Pare sap quan això passarà, però avui ja podeu intuir que els temps estan canviant.

L’acció de Llucifer s’està reforçant dia rere dia. L’Anticrist i el Falç Profeta ja estan actuant per seduir la humanitat i arrossegar-la, amb la violència i l’engany, cap a l’abisme. Els homes i la natura estan trasbalsats i cada vegada ho estaran més. En va els homes buscaran l’ajuda dels científics, teòlegs i mags, perquè la salvació ve només de la Santíssima Trinitat, per mitjà del meu Fill Jesucrist.

Només Jesús és el Salvador; rebutjant-Lo, rebutgeu la salvació. Fills, desitjo cridar-vos de nou a l’essència de la vida cristiana, és a dir, a la fe en Jesucrist, fill de Déu, nascut, mort, ressuscitat i pujat al cel, que seu a la dreta del Pare. Jesús és Sacerdot Suprem i Rei de l’univers. Davant d’Ell tots hauran d’acotar el cap, ho vulguin o no.[1]

Avui molts cristians han oblidat les veritats de la fe i es deixen atreure pels plaers i modes del món. Així corrompen els seus pensaments i la seva vida. La major part dels homes de la Terra cerquen molts déus i els posen al mateix nivell del Déu veritable. Consideren que és suficient invocar un déu qualsevol per estar en la veritat. Tant és una religió com una altra, tant és un déu com un altre. Jesús no és diferenciat d’altres mestres i gurus. I així es parla del Déu catòlic, musulmà, etc. Quin engany més gran!

Fills, hi ha un sol Déu que governa l’univers sencer: la Santíssima Trinitat. És el vostre únic Déu que us ha creat i us estima. S’ha fet visible en la carn en Jesús el meu Fill, Segona Persona de la Santíssima Trinitat. Us ha manifestat la vida divina i us ha fet partícips d’aquesta vida. Us ha guarit alliberat del pecat, ha guarit les vostres malalties, us ha mostrat el valor del sofriment i us ha obert el camí de la resurrecció. Què més necessiteu?

Fills, no us deixeu enganyar per les paraules buides dels falsos profetes. No seguiu aquells que es vesteixen d’ovella i són llops. L’Anyell de Déu és un de sol, Jesucrist; només a Ell heu de seguir. Si us quedeu amb Ell, sabreu què fer i com afrontar les tragèdies del món, cada vegada més nombroses. Tindreu la vida de Déu en vosaltres, la vida que venç la mort, que dispersa les forces del mal, destructores de la vida.

Us he parlat de Déu i de la seva vida que s’expandeix per tot l’univers. Avui us dic que l’Església, que el meu Fill va fundar a la Terra, no va quedar limitada a la Terra, sinó que és present a tot l’univers. Teniu germans i germanes, repartits per tot l’univers, que invoquen com vosaltres el nom del meu Fill i s’anomenen Cristians. Jesús ha donat la vida també per ells i els ha considerat dignes de pertànyer al seu poble. El fet que no pugueu veure’ls amb els vostres ulls no vol dir que no existeixin. No sigueu com tants arrogants que neguen tot el que no entenen. Els grans misteris de Déu s’entenen en la humilitat i en la pregària, tal com va succeir amb mi.

Arribarà el dia que tots els fills de Déu viuran units a la creació nova, que el meu Fill establirà a la fi dels temps. A la nova creació no hi entraran tots els que serveixen a Llucifer, refusen el Déu veritable i no estimen els germans. No hi entraran tampoc tots els que han utilitzat el nom del meu Fill per servir-se ells mateixos i el seu propi egoisme. Avui, la humanitat de tot l’univers està encara en camí, per convergir vers una única meta: ser reunida en Jesucrist i formar un sol poble. Però ja avui, ara, podeu experimentar la presència viva de l’Església de Jesucrist de tot l’univers, obrint el vostre cor a la novetat dels temps que vindran. Pregueu a l’Esperit Sant per tenir la llum i no ho rebutgeu tot com els nens capritxosos.

Vosaltres, voleu també formar part de l’Església de Jesucrist de tot l’univers? Si ho voleu, se us demanen tres coses: 1) donar completament la vida a Déu Tri i U, a través del meu Cor Immaculat; 2) viure una vida íntegra, respectant les lleis divines que us han estat revelades pel meu Fill Jesús a l’Evangeli; estan escrites també en vosaltres i l’Esperit Sant les manté vives en el vostre esperit; 3) creure en l’existència d’altres fills de Déu a l’univers, que juntament amb vosaltres formen la seva Església, una i indivisible; viure amb ells en comunió d’esperit i de pregària.

 

Els temps van molt de pressa i us esperen esdeveniments grandiosos i durs. Teniu necessitat de la comunió amb Déu, per mitjà de Jesús. Necessiteu també la comunió amb tots els vostres germans que, a la Terra i a l’univers, recorren el mateix camí que vosaltres. Però afanyeu-vos i decidiu de quina part esteu. L’Església de la Terra, com l’heu vist fins avui, dividida, afeixugada de l’esperit del món, infectada per molts paràsits, haurà de deixar el lloc a la veritable Església de Jesucrist, viva i bategant a tot l’univers. No us torbeu per això i no us escandalitzeu, perquè Déu ha de purificar el seu poble; és un acte de justícia i de misericòrdia.

 

Estaré sempre al vostre costat, en tots els vostres passos. Us dono gràcies a tots vosaltres que heu acollit les meves paraules. Prego per tots aquells que tenen el cor dur i que estan tancats en els seus raonaments i les seves pors. Que davalli damunt vostre i a totes les vostres famílies la pau de Déu i l’amor de Jesucrist, que he portat al ventre per tots vosaltres.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Cfr. Fil 2, 9-11

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s