BON NADAL I BON ANY 2019

20 desembre 2018

Estimades germanes i germans,

S’està acabant aquest any, per nosaltres ric en continguts, gràcia i experiències. Ens espera un any nou, en el qual seguirem sent guiats en la novetat d’aquests temps.

Déu espera de nosaltres un canvi interior que transformi la nostra vida i la manifesti al món. Així, també a través nostre, Déu podrà influir sobre les persones i els esdeveniments, tal com afirma Jesús al seu missatge del 8 de desembre d’aquest any, que us proposem tot seguit.

Us desitgem un Sant Nadal, ple de la gràcia que us desvetlli, us elevi i us faci plenament partícips de tot el que Déu farà en la seva bondat.

Bon Nadal i bon any 2019

8 de desembre 2018 – Solemnitat de la Immaculada

Missatge de Jesús – El vostre sí, ha de ser sí

“Estimats fills meus,

Us saludo i us beneeixo. Avui vull dir-vos que la vostra preparació ha acabat. Això no vol dir que no se us dirà res més, tindreu sempre tot el que necessitareu. Dic que ara és necessari que visqueu interiorment tot el que heu rebut per transmetre-ho als altres. Espero els fruits d’aquest poble, perquè aquesta vinya ha estat molt treballada i ara n’espero els fruits. Els fruits són sempre la vida dins vostre. Comunicar la vida és l’única evangelització que espero.

No vaig enviar els meus Apòstols a fer grans discursos; jo no els vaig demanar mai d’escriure documents, organitzar concilis, nomenar bisbes, etc. Als meus Apòstols de tots els temps els he demanat sempre que portessin la vida de Déu, la vida de la Santíssima Trinitat, visible en mi, que en mi es va fer carn, i va ser enlairada a la Creu per vosaltres i va ressuscitar.

Fills, el món ja no té necessitat de paraules; n’hi ha masses i moltes són falses. El món té necessitat de persones que visquin, es transformin i generin. Vosaltres sou fills de la resurrecció i la resurrecció d’una vida és el testimoni més gran. Us he tret dels vostres abismes, us he tret de la vostra misèria. Ara espero de vosaltres que proclameu que sou fills de la resurrecció que, concretament, vol dir manifestar una vida ressuscitada.

Si esdeveniu com els altres i us igualeu a la manera de pensar del món, no haureu fet gran cosa i correu el risc d’esdevenir predicadors. El món pensa que els evangelitzadors són predicadors. De cap manera! Qui viu veritablement, parla poc i qui parla massa, vol dir que no viu. Qui realment coneix la veritat, la manifesta amb la vida. Aquesta és l’experiència dels sants. Passaven en silenci i transformaven els llocs en els que vivien. No dic que no hàgiu de parlar, però sí que les vostres paraules no poden ser buides. Són buides les paraules de qui no viu.

L’any que teniu davant és molt intens, perquè tot allò que ha estat sembrat, a la Terra i a l’univers, començarà a donar el seu fruit. El meu poble serà cada vegada més visible a l’univers i també a la Terra. Aquest poble ha d’emergir. No parlo només de vosaltres, perquè el poble de la Terra és força nombrós, malgrat tot. El meu poble ha d’emergir com única realitat de Déu.

No tingueu por si us persegueixen, si us diuen que no sou dels meus o que sou una secta. El món odia el que no és seu, odia la veritat. Hi ha també molt odi en aquella part de l’Església que pertany al món i no a mi. L’Església que pertany al món no és l’Església. L’Església que pensa segons el món us odiarà com em va odiar a mi. No respongueu a les acusacions, no ataqueu a ningú, no discutiu amb ningú. Manifesteu a tots el camí de la veritat, vivint amb senzillesa, estimant, perdonant, servint al pròxim, testimoniant només amb paraules bones, senzilles i netes. Els vostres rostres han de ser purs, les vostres paraules plenes d’esperit. Jo us donaré l’Esperit perquè les vostres paraules siguin plenes de gràcia.

Tota la resta, deixeu-ho als altres. Deixeu el món amb els seus discursos, les seves ambicions i el seu poder. Sigueu un poble senzill, humil, pur. Sigueu imatge de la meva Mare que va viure així en el món: silenciosa i potent, perquè estava plena de la vida de la Santíssima Trinitat.

Us dono gràcies per tot el camí que heu fet amb mi; encara en farem molt més, junts. Mantingueu-vos units a mi i a tots els instruments que us enviaré. Mantingueu-vos units entre vosaltres, perquè la comunió serà la vostra força i la vostra protecció. Si us traïu els uns als altres, no podreu tenir part a la meva vida. Si us dividiu, acabareu dividits com la resta del món.

Fills, els temps són greus, molt greus per aquesta humanitat. No es pot fer més broma. El vostre ha de ser i el vostre no al mal ha de ser no, a tots els nivells de la vostra vida. Desfeu-vos del mal! La més petita ombra també pot convertir-se en tenebra. Estigueu atents! El sí que heu dit, ha de ser sí. Aleshores us utilitzaré i us enviaré.

Que avui davalli damunt vostre la meva benedicció i el perdó de tots els vostres pecats. Que davalli en vosaltres el meu Esperit per tal que aneu i porteu fruit, tal com us he demanat[1] i com espero de vosaltres.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Cfr. Jn 15, 16

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s