Us genero perquè sóc la vostra Mare

Solemnitat de Maria Santíssima, Mare de Déu

Missatge de la Mare de Déu

1 de gener 2019

“Estimats fills,

Us desitjo Bon Any, un any ple de Déu i de la seva pau. Fills, un any nou que comença és com una gran pàgina blanca on Déu escriurà una vegada més la vostra història i la història de la humanitat d’aquesta Terra. Desitjo que aquest any els meus fills entrin cada vegada més en la profunditat del camí cristià.

 Sóc la vostra Mare i us genero contínuament, i encara tinc molts fills per generar. Aquesta és la meva feina: portar al meu cor molts fills per generar-los en Déu. Sempre he fet això i ho faré sempre, fins a la fi dels dies.

Sant Miquel guiarà tots els pobles que he reunit dintre meu. Sant Miquel portarà al meu Fill tots els pobles que he generat amb el meu amor, però sóc jo que us genero perquè sóc la vostra Mare. Us demano que em permeteu generar-vos.

Fills, el món entra cada vegada més en el rebombori, en l’escàndol interior i exterior, en una gran confusió. Enmig de tot això, el poble de Déu ha de resplendir i entrar cada vegada més en el silenci diví. És en el silenci que Déu crea la vostra vida. No dic que no heu de parlar, al contrari, heu de continuar anunciant la salvació però no amb el rebombori del món, amb les grans obres o amb les grans proclames, sinó amb les paraules que surten de la plenitud del vostre cor, d’un esperit sempre pur i sempre nou.

Si em doneu la vostra vida, jo us regeneraré contínuament. Aleshores les vostres paraules seran paraules de vida que brollen fresques, com una font sempre viva. Per això us convido a aprofundir el vostre camí en el silenci, aprofitant tots els ensenyaments que se us han donat, tal com ja us vaig explicar.[1]

 El poble de Déu creixerà en tot l’univers perquè ja no el pot aturar ningú, i el mateix passarà a la Terra. Hi ha molts fills a la Terra que esperen un senyal per desvetllar-se. Per això em calen tots els instruments com cadascú de vosaltres, com la Fundació i com tot aquest poble, que desvetllin els meus fills i me’ls portin per tal que jo els porti a Déu. Us prego per tant, que em recolzeu en la meva obra. Per això, fills, us repeteixo: no us llanceu a les activitats exteriors, no feu com els fariseus que recorrien milers de quilòmetres per anar a convertir i després ells mateixos no van reconèixer el meu Fill.

Us demano d’estar sempre units a mi, d’anar endavant amb seguretat, en el silenci, en la veritat, en l’amor i en la pau de Déu; de fer aquelles poques coses que realment són necessàries. No calen moltes coses, cal la força de l’Esperit Sant, i us convido a buscar aquesta força juntament amb mi. Jo us prepararé perquè l’evangelització de la Terra avanci segons la voluntat de Déu. Us prepararé com una mare prepara la seva filla per les noces, la guarneix i la vesteix amb vestits brillants. Així ho faig amb el meu poble: el preparo per a les noces amb el Rei dels reis.

 El Senyor no vindrà abans que jo hagi donat a llum tots els fills que he de donar a llum; ho faré amb la vostra ajuda. Estigueu al meu costat i jo estaré al costat vostre. Us enviaré els àngels, perquè el Senyor m’ha concedit la gràcia i el poder d’enviar-los on jo vulgui.

Mantingueu-vos units a mi, a Sant Miquel i a tots els instruments extraordinaris. Camineu endavant, amb senzillesa però amb tota la força de l’Esperit.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Es refereix al missatge del 9 de desembre 2018, titolat: No busqueu a un altre lloc el que ja teniu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s