La potència del Vòrtex Trinitari

Missatge de Jesús

Vetlla Pasqual
20 d’abril 2019
“Estimats fills,

Us beneeixo amb la potència de la meva resurrecció, que no és un conte per a infants ni tampoc una imatge bonica, sinó una realitat incontestable que vibra en tot l’univers. Amb la meva resurrecció no només he portat a compliment l’obra de la redempció, sinó que també he introduït al vòrtex trinitari la potència que el fa invencible. La meva resurrecció, efectivament, és una victòria neta sobre la mort que regna en el vòrtex satànic. La mort no pot res contra la potència de la meva resurrecció.

 Fills, heu arribat amb mi fins a aquest temps i heu travessat amb mi moltes proves. Ara comença el temps en què ha de manifestar-se, a través vostre, la potència de la resurrecció. Aquesta potència es mostrarà a través del meu poble per tal que, a través seu, tot el que he acomplert continuï revelant-se al món. La meva obra de redempció encara no s’ha exhaurit sinó que continua i s’allarga fins a la fi dels segles, a través del meu poble, en tot l’univers.

Espero de vosaltres que prengueu consciència d’aquesta potència que opera en vosaltres i entre vosaltres. Heu participat en la meva mort i ara heu de participar també en la meva resurrecció. Aquesta us toca constantment i toca tota la creació; a través vostre, afecta les altres criatures i la Terra sencera. Aquesta és la veritable evangelització de la Terra, que no podeu complir si no és utilitzant aquesta potència. Això vol dir que heu de buidar-vos completament de vosaltres mateixos, dels vostres dubtes i pors, de les idees i dels projectes personals.

Vull actuar a través vostre i ho faré. Per part vostra, desfeu-vos completament del vostre egoisme. Mentre seguiu girant entorn de vosaltres mateixos i dels vostres problemes, de les vostres crisis i pors, com podré actuar, com podré entrar en el vostre ésser si ja està ocupat?

Fins avui encara no us heu servit plenament de la potència de la meva resurrecció. Això és perquè no heu entrat plenament en comunió amb el meu Cos Místic. Aquest actua de manera incessant i vessa tota la seva potència en el vòrtex trinitari. El vòrtex trinitari no és una figura abstracta, allunyada de vosaltres, més enllà de vosaltres i més enllà d’aquesta Terra; al contrari, és una realitat que us rodeja i us sosté en tot moment. Si sou capaços de percebre aquesta potència en vosaltres i al voltant vostre, si us immergiu en el vòrtex trinitari per fer servir la seva força, estareu salvats. Guarireu de les vostres malalties i de les vostres pors i tot el poble creixerà.

Ara espero això de vosaltres: que comenceu a prendre consciència i a posar en moviment la potència que hi ha en vosaltres, agafant a mans plenes la força del vòrtex trinitari. Això només pot passar mitjançant la vostra plena participació en la meva mort i resurrecció, i mitjançant el fet de desprendre-us de tot el que impedeix que flueixi la potència del vòrtex trinitari en vosaltres.

Fills, la humanitat de la Terra està travessant una crisi gravíssima, està a un pas de l’abisme; i malauradament no se n’adona. Continua impertèrrita ballant al límit de l’abisme i no s’adona que està a punt de caure. Però jo no permetré que els meus fills caiguin i prendré a l’enemic el màxim d’ànimes possible, però us necessito a vosaltres. Necessito que per arreu on passeu, em porteu en vosaltres. Necessito un poble fort, que es mogui amb rapidesa al pas de la gràcia, que no estigui sempre pensant què fer i com fer-ho per complaure’m. Vosaltres no heu de fer res més que deixar-me entrar en vosaltres. Aquest és el vostre deure. Quan jo agafo plenament el poder en vosaltres, us envio com fletxes a vèncer el mal, la mort, la malaltia i les tenebres.

Veureu a la Terra augmentar les guerres, les malalties i la violència perquè Satanàs està furiós i encegat. No sap què fer ni on anar. També ell té un poble per guiar, però no sap com. Percep la potència del vòrtex trinitari i del poble de Déu però no sap d’on li vindran els cops ni com tirar endavant. Vosaltres en canvi, ho sabeu i ho sabreu cada vegada més.

La Terra necessita missatgers de pau, d’amor, de força i de resurrecció. Jo desitjo enviar-vos perquè em porteu viu i operant enmig del poble desesperat, de les ovelles sense pastor. El bé i el mal han de ser consumats fins al final. Tot ha de sortir a la llum, tot ha de ser portat a la plenitud i mostrar-se amb tota la seva força. La llum i les tenebres, la mort i la vida s’enfrontaran en un duel grandiós. Per això, fills meus, posicioneu-vos bé.

Avui us demano un últim gran esforç per alliberar-vos definitivament de tot allò que encara us oprimeix. Cada un de vosaltres sap què ha de treure’s del mig. Però no us preocupeu perquè això ho faré jo en vosaltres, si em deixeu actuar. No sou vosaltres que heu de vèncer el mal dintre vostre i al voltant vostre. Seré jo qui ho faré, però vosaltres ho heu de posar tot a les meves mans, altrament no us podré utilitzar. Si continueu tenint a les vostres mans la vostra vida, jo no podré utilitzar-vos. Per això, fills, esforceu-vos a donar-vos a mi perquè jo pugui donar-me a vosaltres. Així veureu miracles en la vostra vida i tocareu les llagues d’aquesta humanitat.

Estic prop vostre. Com sempre, us confio a la meva Mare i a Sant Josep que us ajudaran i us protegiran. Sereu ajudats també pels instruments extraordinaris i per tot el meu Cos Místic. Sentireu en vosaltres i al voltant vostre la potència del vòrtex trinitari. No tingueu por i tireu endavant. Feu la part que us pertoca, amb humilitat però amb decisió.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s