El temps de les benaurances

Estimats germans i germanes,

Us proposem el missatge de l’Esperit Sant, rebut per la Pentecosta. Això ens prepara molt bé per la solemnitat de la Santíssima Trinitat i ens compromet a viure la nostra vida en comunió amb les Tres Persones Divines, sense esforços humans i intel·lectuals. Déu U i Tri es manifestarà en nosaltres i a través nostre, si posem en pràctica el que l’Esperit Sant ens indica. Tot això ens empeny des de dins nostre cap a la nostra veritable missió evangelitzadora.

Us donem gràcies per la vostra fidelitat i us beneïm.

 Tomisalv Vlašić i Stefania Caterina

Finale Ligure, 8 de juny 2019, Vigília de la Pentecosta

Missatge de l’Esperit Sant

El temps de les benaurances

“Estimats fills meus,

Us beneeixo amb la potència d’aquesta vigília. Vinc a anunciar-vos un temps nou pel meu poble de tot l’univers. El temps en el qual desitjo que tots els dons que he abocat sobre el meu poble, en cada època i en cada lloc de l’univers, floreixin, triomfin i manifestin la potència de Déu enmig vostre i a través vostre.

Els dons dels quals us parlo no són els carismes presents en diverses persones. Parlo dels meus set dons[1] que, malauradament, encara no han florit plenament en els cristians de la Terra. Això ha estat així per diverses raons: sobretot per les ambicions dels homes i pel desig de posseir aquests dons. Els meus dons floreixen només en la humilitat; us són concedits quan deixeu de buscar-los per vosaltres mateixos i els demaneu per la glòria de Déu. Desitjo que aquesta glòria es manifesti en el meu poble.

Què heu de fer? Heu de viure plenament els ensenyaments que us han estat donats: els ensenyaments de Jesús, a través de l’Evangeli, i els que heu rebut a través de les revelacions d’aquests anys, els quals actualitzen l’ensenyament de Crist i el fan més comprensible pels homes d’aquest temps.

El contingut de l’Evangeli, unit a les revelacions que heu rebut, formen una teologia elevada i una doctrina potent, mitjançant els quals podeu ajudar els altres. És a dir, podeu comprendre millor la naturalesa humana i alleujar la vida de tot home de molts obstacles i sofriments.

Us recordo contínuament aquest ensenyament[2]: si esteu oberts i us dediqueu amb constància a llegir i meditar els ensenyaments de Crist, jo us recordo la paraula adequada al moment oportú. Així podeu superar les vostres dificultats, a través de la paraula de Déu que guareix i fortifica. Tal com està escrit, la paraula de Déu penetra fins al punt de la divisió entre l’ànima i l’esperit[3], per superar aquella divisió i unir perfectament entre ells l’ànima i l’esperit.

Us demano de fer viure en vosaltres l’ensenyament rebut. Recordeu que l’ensenyament de Jesús conté el seu pensament. Jesús ha manifestat el seu pensament diví entre els homes; podeu trobar aquest pensament a les Sagrades Escriptures i a les revelacions que se us han donat. Les unes i les altres no estan separades entre elles sinó que formen un tot.

Si feu això, els meus dons floriran en vosaltres. Us faran un poble fort que passarà enmig d’aquesta humanitat, afligida per tants turments i immersa en la més gran confusió i en les tenebres. Vosaltres passareu portant la llum, predicant, ensenyant, guarint. Guarireu la vida dels homes, perquè Jesucrist és el Senyor i el Salvador de la vida humana, Aquell que ha salvat completament el vostre ser.

Us convido a esdevenir els veritables testimonis de l’ensenyament, del pensament i de la potència de Jesucrist, que jo vinc a recordar-vos incessantment. El punt culminant de l’ensenyament de Crist està en les benaurances[4]. El poble de Déu no les ha comprès mai a fons, tot i que en elles hi ha recollida tota la potència de Déu i del seu poble. Us demano de viure les benaurances, per tal que aquest sigui el temps de les benaurances per tot el meu poble.

No tinc necessitat de grans doctors i teòlegs, ni de savis refinats; tinc necessitat d’homes i dones que comprenguin, visquin i posin en pràctica el gran ensenyament de Jesucrist. Jo estaré sempre al vostre costat, per recordar-vos a cada moment la paraula que us ha estat donada. És la paraula de Crist, del Pare i també la meva. En ella hi ha inclosa tota la potència de la Santíssima Trinitat[5].

Fills, les Sagrades Escriptures, al llarg dels segles, han estat, per dir-ho així, “preses com ostatge” per part de falsos savis.[6] Aquests han utilitzat la paraula de Déu no per fer créixer la humanitat, sinó per aixafar-la, judicar-la i condemnar-la. No és això el que vull. La meva paraula ve a tenir cura de la humanitat i a guarir-la, davalla per dividir la llum de les tenebres però sempre en l’amor, perquè el meu do més gran és l’amor: l’amor de Crist que jo infonc, alimento i imprimeixo en vosaltres amb el meu foc.

Se us ha donat com a deure el de batejar en l’Esperit Sant i foc.[7] El foc del qual parlo és el foc purificador. Passa sempre a través del Sacrifici de Crist i purifica la humanitat fins a les arrels. Aquest és el significat del baptisme que esteu cridats a impartir, també a les ànimes del Purgatori que encara no l’han rebut. És la purificació més gran perquè, a través d’aquest baptisme, vosaltres immergiu les ànimes en el Sacrifici de Crist. Us demano de continuar batejant amb amor i per amor, perquè és l’ajuda més gran que podeu donar a moltes ànimes.

 Us ho repeteixo: esforceu-vos a comprendre i a viure tot allò que heu rebut. Sigueu veritablement savis, segons aquella saviesa que no és humana sinó divina. Jo sóc el portador de la vida i de la saviesa divina. Sóc Aquell que us guia cap a la veritat completa, perquè us recorda constantment l’ensenyament d’Aquell que és la Veritat.[8]

 Us demano de viure juntament amb mi el temps de les benaurances, per esdevenir un poble que sap ser amorós, pobre en esperit, pur de cor, portador de pau, capaç de portar la vida. Demano sobretot als sacerdots d’aquest poble que siguin sacerdots de les benaurances. Deixeu de banda tot conflicte i tots els problemes. No us correspon a vosaltres resoldre els grans problemes de la humanitat perquè no podeu. Només Déu pot fer-ho, però de vosaltres s’espera que seguiu a Jesucrist i reveleu el seu amor en vosaltres i entre vosaltres, per tal que la humanitat cregui que Déu us ha enviat.[9] Aquest és el do més gran que podeu fer als altres, perquè Jesucrist és el do més gran que el Pare ha donat a la humanitat.

Us beneeixo i us envio a la vostra missió. Sóc al vostre costat en tot moment. Estigueu atents interiorment al meu ensenyament i em trobareu al costat vostre i dins vostre. En cada moment, a cada situació, us donaré la paraula justa per superar cada dificultat i donar a tots els que ho desitgin la veritable ajuda i el veritable amor. Tindreu les paraules adequades i complireu les accions justes per confortar els pobres de Déu.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Els set dons de l’Esperit Sant són: Saviesa, Intel·ligència, Consell, Fortalesa, Ciència, Caritat i Temor de Déu.

[2] Cfr. Jn 14, 26

[3] Cfr. 4, 12

[4] Cfr. Mt 5, 1-12; Lc 6, 20-23

[5] Cfr. Jn 20, 19-22

[6] Cfr. Mt 23, 2; Mt 23, 13

[7] Cfr. Oltre la Grande Barriera, cap. 9. Versió original en italià.

[8] Cfr. Jn 16, 13

[9] Cfr. Jn 13, 34-35

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s