Indicacions per aquest temps

Ghedi, 29 setembre 2019. Solemnitat dels set grans Arcàngels

Missatge de Sant Miquel Arcàngel

 “Us saludo, germans i germanes estimats,

Aquí estic avui entre vosaltres per comunicar-vos els desitjos del Senyor Altíssim per aquest poble i per la humanitat. Són tres els punts importants per aquests últims mesos de l’any i per l’any que vindrà. Sabeu que l’any nou comença per vosaltres amb la Solemnitat de Crist Rei, en la qual tot es recapitula i tot reprèn de nou.

  • El primer punt és aquest: Déu desitja que aquest poble exerceixi en plenitud el seu sacerdoci.

Us he de dir, germans i germanes, que de la Terra en surt un crit espantós que sacseja l’univers. La Terra està en perill. La humanitat d’aquest planeta sofreix terriblement i no té una via de salvació fora de Jesucrist. Aquest poble sacerdotal ha de formar un sol cos i un sol esperit per elevar al Senyor el crit d’aquesta humanitat. Sou pares i mares per aquesta humanitat, no ho heu d’oblidar mai. Els pares i les mares vetllen per tots els seus fills. Hi ha molts fills de Déu en aquest planeta, petits i grans, que sofreixen i són perseguits, aixafats i menyspreats perquè són fills de Déu. N’hi ha molts altres que encara no saben que són fills de Déu i esperen un senyal del poble per entreveure una vida nova i persones noves.

Ha arribat el moment que a les vostres celebracions i litúrgies, quan us trobeu tots junts, quan esteu en els nuclis o sols, el crit de la Terra sigui ofert a cada altar de la Terra. Juntament amb nosaltres Arcàngels, amb els instruments extraordinaris i amb els sacerdots nous, el poble sacerdotal elevarà aquest crit des de tots els altars de la Terra. Rebrà de Déu la gràcia de cobrir amb el seu servei tots els altars de la Terra, inclosos allà on no hi ha sacerdots dignes. Per això és necessari que prengueu consciència de ser un sol cos, a la Terra i en tot l’univers. Tot allò que oferireu, ho oferireu juntament amb tot el poble de l’univers, que ara mira cap a la Terra, últim planeta que ha d’entrar a la plenitud. Sigueu conscients d’aquest servei vostre.

  • El segon punt està estretament lligat amb el primer i és la vostra purificació, individualment i com a poble.

Sabeu, de l’Antic Testament, que el poble d’Israel es purificava sempre abans dels grans esdeveniments[1]. Els esdeveniments que us esperen són molt més grans que els d’aleshores, per això aquest poble ha d’estar a punt i purificat. Així doncs, us invito individualment i com a poble, a alliberar-vos de tot allò que encara us oprimeix: pors, dubtes, angoixes, ressentiments, discòrdies, etc. Cadascú de vosaltres sap de què s’ha de desfer, i ara també el poble ha de desfer-se de totes les tenebres. D’ara endavant, no es toleraran més entre el poble sant de Déu discòrdies, divisions i hipocresies. El vostre sí ha de ser sí. Qui sembri discòrdia dintre d’aquest poble serà deixat de banda. Per això us invito a mirar-vos dins vostre amb sinceritat i a mirar també allò que no funciona entre vosaltres. Hi ha també els pecats d’un poble, no només d’un individu. En canvi, si cadascú venç les tenebres dintre seu, eliminarà també les tenebres del poble i de la Terra. Mentre venceu el mal en vosaltres, el venceu al vostre voltant, en el poble i en el món. Així, en la vostra purificació, acceptada amb amor i amb joia, eliminareu les tragèdies de la humanitat.

Ara us preguntareu si vindran les proves. Sí, vindran però us dic que la humanitat de la Terra ja està atrapada en les proves. Les proves del poble de Déu seran subtils, profundes, seran una batalla entre el vostre esperit i l’esperit del món. Aquesta serà la gran prova del poble: abatre les forces enemigues, eliminar l’acció del mal, vèncer el mal amb el bé. Per això se us demana de ser purs; no dic perfectes perquè ningú de vosaltres ho és, ni Jo tampoc en sóc perquè vosaltres i jo som criatures. Se us demana més aviat de ser sincers, generosos, estar a punt per deixar els vostres punts de vista i acollir la novetat de la vida. Estar a punt per deixar-vos buidar de les vostres idees i projeccions per acollir la potència, l’amor, la saviesa i la bondat de Déu.

Què heu de fer? Heu de mantenir-vos estretament ancorats als tres pilars que se us han donat: l’oferta de la vida a Déu, a través del Cor Immaculat de Maria, una oferta sincera, generosa, total; la integritat en els pensaments, en les paraules, en les accions; la comunió entre vosaltres i amb tot el poble de l’univers, amb els instruments extraordinaris i ordinaris que actuen en aquest temps.

Vosaltres sou un potent instrument ordinari a la Terra i per això us invito a alliberar-vos de tot allò que encara us impedeix exercir plenament la vostra missió. Déu us donarà la força per superar cada prova i vosaltres renaixereu des del vostre interior. Renéixer des del vostre interior significa també renéixer des de dalt, d’un pensament que està per sobre vostre, el pensament de Crist que ve des de dalt i que vol encarnar-se en vosaltres. Existeix el pensament d’un poble i no només el pensament dels individus, i jo us demano que el pensament de Crist pugui viure en vosaltres, entre vosaltres i, a través vostre, en el món.

  • El tercer punt, que completa el que he dit fins aquí, és aquest: el Senyor desitja que aquests últims mesos de l’any i tot l’any vinent, siguin consagrats a l’Esperit Sant.

Invoqueu l’Esperit Sant, oferiu-vos completament a Ell. Honoreu-lo, beneïu-lo, proclameu la seva grandesa enmig vostre, dins vostre. Només l’Esperit Sant podrà posar-vos a l’alçada de comprendre els esdeveniments i de participar en ells. Els esdeveniments començaran i seran grans, però seran molt subtils. Gran part de la humanitat no se n’adonarà però vosaltres els heu de veure. Us passaran davant els ulls, els comprendreu i els portareu davant Déu. Per això necessiteu l’Esperit Sant.

Imagineu-vos que esteu en una sala fosca, plena de fum: no podeu respirar, no veieu res. Ara imagineu que algú entra a la sala i obre una gran finestra per la qual entren la llum i l’aire pur. Això és el que fa l’Esperit Sant dins vostre: us obre a la llum i a la puresa de l’esperit. Teniu necessitat de l’Esperit Sant. La Terra en té necessitat. Supliqueu a l’Esperit Sant perquè davalli sobre aquesta humanitat i guareixi les ferides dels petits i dels pobres; són com les llagues de Llàtzer[2] que ningú vol veure. Vosaltres, en canvi, no gireu la cara davant les llagues d’aquesta humanitat. Observeu el què passa a la Terra, encara que us pugui molestar, encara que a vegades és més fàcil mirar cap a una altra banda. Ja no hi ha més temps per allunyar la mirada, perquè el poble de Déu és enviat a guarir la lepra d’aquesta humanitat i vosaltres no heu de tenir repugnància de les seves llagues. Mireu-les, oferiu-les, tingueu-ne cura.

Això és tot per ara, germans i germanes. Tindreu tota l’ajuda necessària. Déu ha previst grans gràcies per vosaltres, per això, estigueu a punt per acollir-les. Tot anirà bé perquè tot va bé en Déu. Tot va sempre bé en Déu, no heu de tenir mai por. Viviu en la fe, en l’esperança, en l’amor. Déu us confia molts fills: estimeu-los, tingueu-ne cura, beneïu-los.

Estic al vostre costat i us beneeixo juntament amb tots els Arcàngels i àngels, els instruments extraordinaris i el poble de tot l’univers. Rebeu la benedicció de Déu, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Cfr. Es 19, 10-11

[2] Cfr. Lc 16, 19-31

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s