Els tres grans portals de la Terra de l’Església de Jesucrist de l’univers

Introducció

Us hem parlat de l’Església de Jesucrist de l’univers com l’últim instrument de salvació per aquesta humanitat. En aquesta Església s’expressarà a la Terra la potència trinitària. Això passarà en particular a través de tres llocs escollits per Déu:

  • Jerusalem, a la Basílica del Sant Sepulcre;
  • Roma, a la Basílica de Sant Pere;
  • Medjugorje, a la Casa-santuari del Rostre de Maria, que pertany a l’Església de Jesucrist de l’univers.

L’acció trinitària es realitzarà de manera harmoniosa en aquests tres llocs, tot i conservar cada un d’ells la seva pròpia originalitat i diversitat de les gràcies. A través d’aquests tres llocs, seran abraçats per l’acció de Déu tots els santuaris, tots els creients en Jesucrist presents a la Terra, totes les criatures i tota la humanitat d’aquest planeta.

Tots estaran cridats a escollir entre Jesucrist i Llucifer. Segons la seva tria, els uns faran un camí de transformació per arribar a la creació nova, per mitjà de Jesucrist, els altres seguiran Llucifer per acabar en la perdició.

Els tres llocs dels quals us parlem, ens han estat indicats com els tres grans portals de la Terra. Són llocs d’una especial gràcia trinitària. No tenen res a veure amb els “stargate”, és a dir, amb els portals dels què parla la ciència-ficció. En els tres grans portals de la Terra s’hi expressen i s’hi desenvolupen tots els programes de la recapitulació en Jesucrist de tot l’univers. A través dels portals ens encaminem cap a la creació nova. Cada planeta de l’univers té els seus portals, relacionats els uns amb els altres sota la guia de la Santíssima Trinitat.

Ara ens aturem breument en els tres portals de la Terra.

  • Jerusalem – Basílica del Sant Sepulcre

Jesucrist, Fill de Déu, ha baixat al baix univers, on es troba la Terra, i aquí es va encarnar, en el poble d’Israel. Amb la seva oferta al Pare, en la potència de l’Esperit Sant, va vèncer Llucifer. Ressuscitant d’entre els morts ha vençut la mort i ha pujat al cel. Així ha obert el camí cap a Déu Pare, travessant les fosques tenebres que embolcallaven l’univers baix.[1] Seu a la dreta del Pare, s’ofereix i prega per tot l’univers. Intercedeix pels nostres pecats, com ens recorda Sant Joan apòstol: “… Si algú ha pecat, nosaltres tenim un defensor prop del Pare, Jesucrist, que és el just”.[2]

En la plenitud dels temps, Jesucrist tornarà a la Terra en la seva glòria per portar a compliment el designi de la salvació. Jesús ha obert aquest portal i ha fundat l’Església a la Terra. Els apòstols i els primers deixebles de Crist, reunits amb Maria Santíssima, van rebre el do de l’Esperit Sant, promès pel Pare, per testimoniar i continuar l’obra del Salvador amb la seva vida.

En aquests temps comença una forta acceleració cap al compliment de les promeses del Salvador. L’obra de Jesucrist serà un batec, perceptible i s’expressarà potentment a través dels creients per manifestar-se en ells. Tot això prepararà el poble de Déu a la vinguda gloriosa de Jesucrist.

  • Roma – Basílica de Sant Pere, centre de la cristiandat

Els sants Pere i Pau van vessar la seva sang a Roma, donant el més elevat testimoniatge de la persona i de l’obra de Jesucrist. Així l’Evangeli va ser predicat a tots els pobles.

Segons la tradició cristiana, la Basílica de Sant Pere es va construir sobre les despulles de l’Apòstol. Va esdevenir la càtedra de Sant Pere, punt de referència de tota l’Església catòlica i lloc, símbol de tota la cristiandat.

L’Església de Roma ha continuat l’obra de l’Església de Jerusalem, portant el missatge de Jesucrist a tots els homes i a les nacions de la Terra. Ara ha entrat en el temps en el qual serà posada a prova, per tal que es decideixi a unir-se a l’Església de Jesucrist present en tot l’univers. Així podrà participar plenament a l’obra de la Santíssima Trinitat en aquest temps i portar a compliment l’obra de redempció de Jesucrist per la salvació de la humanitat i de les criatures de la Terra. Ningú pot aturar l’acció trinitària; qui s’hi oposi, serà deixat de banda.

Els sants Pere i Pau, juntament amb els primers màrtirs cristians de Roma, han obert aquest portal. Els cristians d’avui són cridats, amb la seva vida, a participar plenament en la comunió amb tota l’Església present en l’univers, preparant la vinguda gloriosa de Crist.

  • Medjugorje – Casa-santuari del Rostre de Maria, que pertany a l’Església de Jesucrist de l’univers

Maria Santíssima va aparèixer a Medjugorje en aquelles que ella mateixa ha definit com les seves darreres aparicions a la Terra. Maria, criatura completament nova, ha davallat del cel no sola sinó amb els àngels, els sants, amb els germans dels altres planetes, fidels a Déu des de l’origen, i amb tots els que pertanyen a Crist, vius i difunts. Com a Mare del Verb de Déu i Mare de l’Església, unida perfectament al Fill en l’Esperit sant, genera cada home que es reconeix fill de Déu, portant-lo a Jesús Redemptor.

Maria Santíssima, assumpta al cel en cos i ànima, ha baixat a la Terra per ajudar la humanitat a elevar-se cap a la creació nova, la Jerusalem celeste[3]. Com a membre per excel·lència de l’Església, acompanya el poble de Déu a la trobada amb el Senyor gloriós. Deixa darrere seu un camí de llum, pur i immaculat, que senyala el camí futur de l’Església.

La Mare de Déu per gràcia ha obert aquest portal. Ens ha instruït i ens ha confiat el missatge que volia portar a Medjugorje, a través dels sis vidents, però se li va impedir. Aquest missatge està dintre les revelacions a Stefania Caterina i ha estat publicar al llibre “La vida no és vida sense Déu”.[4]

Des de l’inici de les seves aparicions a Medjugorje, la Reina de la Pau ha manifestat el desig d’aparèixer en el rostre de cada creient. Ella mateixa ha escollit la Casa-santuari del Rostre de Maria, on se sent amb força la seva presència viva i activa a favor de la Terra i de tot l’univers. Tots aquells que acolliran Maria Santíssima com a Mare i Reina de l’univers, expressaran el seu rostre i il·luminaran la humanitat.

Conclusió

 Aquest és el nostre testimoniatge, per nosaltres vital. Desitgem portar-lo a tots vosaltres per tal que sigui salvífic i vital també per la vostra vida.

Que a aquells que estimen Déu els siguin revelats els misteris de Déu. Qui confia en Aquell que ha creat, redimit i santificat l’univers, qui s’abandona dòcilment a Ell, trobarà la mà segura i amorosa que el conduirà a la plenitud de la vida.

Per acabar, us recordem el missatge del passat 29 de setembre amb el títol: Indicacions per aquest temps que trobareu en aquest lloc web, en el qual Sant Miquel arcàngel ens ha donat l’orientació pels temps que estem vivint, indicant-nos concretament el camí a fer.

Us acompanyem amb la nostra pregària i us beneïm.

                                                                  Stefania Caterina i Tomislav Vlašić

4 d’octubre 2019 – Festa de Sant Francesc d’Assís

[1] Cfr. He 4, 14

[2] Cfr. 1 Jn 2, 1

[3] Cfr. Fets 21.22

[4] La vita non è vita senza Dio, Ed. Luci dell’Esodo 2018-2019, versió original en italià. Versió en català, La vida no és vida sense Déu a l’enllaç https://capalanovacreacio.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s