Reflexió – Exercir amb plenitud el sacerdoci del poble

A càrrec de Stefania Caterina i Pare Tomislav Vlasic

19 d’octubre de 2019

(Transcripció d’àudio)

Pare Tomislav: Estimats germans, estimades germanes, us vam parlar de l’últim instrument que Déu té per salvar la humanitat, l’univers, la Terra: és l’Església de Jesucrist de l’Univers. Després, breument us vam explicar què són els portals i que a la Terra hi ha tres portals.

En la festa dels set grans Arcàngels va parlar Sant Miquel i us vam presentar el seu missatge[1] que porta endavant aquest tema de l’Església viva, que batega a la Terra i de tot l’univers. Aquest missatge no va adreçat exclusivament a aquells que hi eren presents. És un missatge adreçat a tots els homes de bona voluntat, a tota la humanitat, i de manera especial a tots aquells que diuen que són cristians.

Estem en el temps en que Sant Miquel amb els àngels està recollint el jull, per llençar-lo a l’infern; està recollint els fills de Déu de tots els punts de l’univers, però els recollirà segons les lleis que viuen en Déu, les lleis de la vida eterna. Ara el seu discurs s’adreça a nosaltres presents, a vosaltres que escolteu, a tots aquells que rebran la notícia; i els instruments sublims, i els extraordinaris, porten aquest missatge a la Terra i a l’univers. Ara escolteu les primeres paraules que heu llegit i que volem aprofundir.

Us saludo, germans i germanes estimats, aquí estic avui entre vosaltres per comunicar-vos els desitjos del Senyor Altíssim per aquest poble i per la humanitat. Són tres els punts importants per aquests últims mesos de l’any i per l’any que vindrà. Sabeu que l’any nou comença per vosaltres amb la Solemnitat de Crist Rei, en la qual tot es recapitula i tot reprèn de nou”.

Sant Miquel diu: “Estic entre vosaltres”, i l’Esperit pur està entre tots el que l’invoquen i volen participar en la seva acció i a l’acció de tots els àngels de l’univers. És el missatge per aquest poble i per tota la humanitat i ens reclama, a nosaltres cristians, a allò que hem rebut en el baptisme: la unció sacerdotal, profètica i reial, que comencin a funcionar tal com ens ha ensenyat Jesús, com ens ha ensenyat l’Església al llarg dels mil·lennis. No són molts els qui han entès la missió sacerdotal cristiana, del sacerdoci comú de tots els cristians. No són tampoc molts els sacerdots que estan a l’alçada de promoure aquest sacerdoci. Per això Sant Miquel insisteix en aquest temps que ens ha dit que estem a l’última part de la fase final de la preparació per la vinguda gloriosa de Jesucrist. Ens ho ha dit una altra vegada. Escolteu el que diu aquí:

  • El primer punt és aquest: Déu desitja que aquest poble exerceixi en plenitud el seu sacerdoci.

Us he de dir, germans i germanes, que de la Terra en surt un crit espantós que sacseja l’univers. La Terra està en perill. La humanitat d’aquest planeta sofreix terriblement i no té una via de salvació fora de Jesucrist. Aquest poble sacerdotal ha de formar un sol cos i un sol esperit per elevar al Senyor el crit d’aquesta humanitat. Sou pares i mares per aquesta humanitat, no ho heu d’oblidar mai. Els pares i les mares vetllen per tots els seus fills. Hi ha molts fills de Déu en aquest planeta, petits i grans, que sofreixen i són perseguits, aixafats i menyspreats perquè són fills de Déu. N’hi ha molts altres que encara no saben que són fills de Déu i esperen un senyal del poble per entreveure una vida nova i persones noves”.

Se senten els crits de la Terra, els sofriments de la Terra. Què passarà amb la Terra? Pot esclatar per aquest crit, per l’energia disgregadora. L’únic camí de salvació és el camí de Jesucrist i els cristians amb el seu sacerdoci comú, que exerceixen en comunió amb el sacerdot ministre, han de ser un sol cos però un sol cos que s’eleva, individualment cada cristià i la comunitat cristiana. Què és aquesta elevació? Mirem de tornar al 4 d’agost d’aquest any quan ens hem consagrat a Déu Pare. Ens hem consagrat a la seva voluntat, a les lleis puríssimes que actuen en Ell. El cristià ha de ser elevat a la seva pròpia creu, enmig de les creus de la humanitat; elevat al nivell de les lleis de l’Esperit pur per mitjà de Jesucrist com Maria Santíssima estant al peu de la Creu; segur que adolorida però mirava més enllà, desitjava la salvació de la humanitat i disponible a sacrificar-se també ella mateixa amb el Fill.

Només els cristians que s’eleven en unió mística amb Crist -i això és senzill, tot cristià hauria de ser així si és honest, si és correcte, si és un home de l’amor vers Déu- només aquestes persones, aquestes comunitats poden elevar a Déu els sofriments dels justos, de les persones que no estan instruïdes, que no estan protegides, que no tenen sacerdots, que estan enmig de dificultats perquè no exploti la Terra. Veieu els comportaments a la Terra, en la família, en la política, en la societat, la corrupció. Tot tendeix a disgregar.

El poble nou, l’Església de Jesucrist a la Terra, l’Església de tot l’univers unida a tot l’univers, pot elevar la humanitat de la Terra, aquella humanitat que vol viure amb Déu per mitjà de Jesucrist. Ara és el temps que tots vosaltres que us voleu unir a aquest programa de recapitular l’univers sencer en Crist per mitjà del Cor Immaculat de Maria, entreu en el servei sacerdotal i que es desenvolupi en els vostres cors; es desenvolupi en els vostres cors! No és difícil de comprendre.

Sant Miquel diu que som pares i mares, l’Església s’anomena Mare Església. Si nosaltres no ens comportem en Crist com pares, mares, germans, germanes, no som cristians. Si nosaltres no sentim com una mare el crit del nen, el crit dels fills de Déu de la Terra, no acollim, no elevem, aleshores, quina és la nostra participació al sacrifici de Crist, quina és la nostra col·laboració en el passatge pasqual? Aquests són temes sobre els quals reflexionar i alhora unir-nos junts, tots els que estiguin disponibles a ser un cos en l’Esperit Sant.

Sant Miquel ens dóna una altra cosa que és molt important per comprendre la nostra missió.

Ha arribat el moment que a les vostres celebracions i litúrgies, quan us trobeu tots junts, quan esteu en els nuclis o sols, el crit de la Terra sigui ofert a cada altar de la Terra. Juntament amb nosaltres Arcàngels, amb els instruments extraordinaris i amb els sacerdots nous, el poble sacerdotal elevarà aquest crit des de tots els altars de la Terra. Rebrà de Déu la gràcia de cobrir amb el seu servei tots els altars de la Terra, inclosos allà on no hi ha sacerdots dignes.

Per això és necessari que prengueu consciència de ser un sol cos, a la Terra i en tot l’univers. Tot allò que oferireu, ho oferireu juntament amb tot el poble de l’univers, que ara mira cap a la Terra, últim planeta que ha d’entrar a la plenitud. Sigueu conscients d’aquest servei vostre”.

Vull explicar alguns moments que hem viscut en aquests anys. Hem experimentat com els set grans Arcàngels amb els seus estols reparaven pels pecats de la humanitat. És per la mancança en l’Església, per la mancança dels sacerdots indignes. Després amb la formació del Nucli Central, amb la formació dels instruments extraordinaris, els àngels s’han retirat més cap a la seva dimensió ajudant els instruments extraordinaris i aleshores eren els instruments extraordinaris els qui reparaven, socorrien, cobrien els fracassos en l’Església. Ara us correspon a vosaltres, correspon a tot el poble, a tota l’Església que pertany a Jesucrist en tot l’univers.

Sant Miquel insisteix que ha de ser en aquesta comunió amb els Arcàngels, àngels, germans fidels, amb el Nucli Central, amb els instruments ordinaris que a la Terra estan lligats als portals, els instruments principals, i després tots els instruments que es posen en marxa entre els cristians per elevar la Terra cap al Redemptor per salvar tots aquells que desitgen ser salvats, per salvar també les creatures de la destrucció.

Sant Miquel diu que rebrà de Déu la gràcia de cobrir amb el seu servei tots els altars de la Terra. Però mireu la grandesa de la missió. Amb l’ajuda de l’Església de tot l’univers, tots els altars on es reuneixi un creient que vol ser elevat a Déu serà protegit, serà elevat, serà aquesta potència trinitària a través de l’Església de Jesucrist de tot l’univers que l’ajudarà, que superarà tots els buits que hi ha en l’Església, totes les indignitats. Anem cap al temps en que tots podran decidir-se per Jesucrist o decidir-se per Llucifer. És grandiosa aquesta missió que ens ha estat confiada. Ara ens crida Sant Miquel a prendre consciència d’això i m’adreço a tots vosaltres que escolteu: reflexioneu, poseu-vos en marxa perquè la vostra vida s’elevi cap a Déu i per Déu sereu enviats a viure en comunió com a cristians en el mateix esperit. Aquesta és la comunió que ens farà capaços de cobrir tots els altars i ajudar totes les persones de bona voluntat.

Podeu reconèixer allò que la Mare de Déu a Medjugorje volia de la parròquia de Medjugorje: una pregària coral de tot l’univers que s’eleva per la humanitat de la Terra. Hem arribat a un punt que la resta de cristians, de la humanitat de la Terra s’adhereixi i que aquesta potència es manifesti a la Terra amb l’ajuda de la potència trinitària que actua en tot l’univers. Tingueu coratge i obriu-vos per escoltar els impulsos de l’Esperit Sant, per acollir la gràcia i posar-vos en marxa. Aquests mesos seran rics de les gràcies per preparar-vos.

I us beneeixo, us porto les pregàries de tots nosaltres, els nostres sacrificis, la nostra oferta, les nostres celebracions, que la benedicció de Déu us uneixi tots en l’Esperit Sant per ser el Cor Místic de Crist viu, que batega a favor de tots els homes de bona voluntat i de totes les criatures, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperi Sant.

[1] Cfr. Missatge de Sant Miquel Arcàngel del 29 de setembre 2019 amb títol Indicacions per aquest temps, publicat al web www.versolanuovacreazione.it en italià i a l’enllaç https://capalanovacreacio.com/ en català.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s