Sóc la Corredemptora de la humanitat

Ghedi, 22 de febrer 2020 – Càtedra de Sant Pere i aniversari de la Fundació “Fortalesa de la Immaculada”

Missatge de Maria Santíssima

“Estimats fills,

En aquest dia tan especial,[1] amb immens amor, us estrenyo a tots en el meu Cor, especialment els malalts i tots el que sofreixen en l’esperit; a tots els que són perseguits a causa d’aquest camí a les seves famílies, al lloc de treball. Us abraço a tots perquè us estimo i vull estar al vostre costat en totes les proves.

Us he demanat moltes vegades d’ajudar-me a salvar les ànimes. Avui us dic: ajudeu-me en la meva obra de Corredemptora. Jo sóc la Corredemptora de tota la humanitat de l’Univers. Això no és un títol, és la meva missió, la meva obra entre vosaltres. És la missió que vaig acceptar des del moment de la meva concepció. Per això sóc la vostra Mare, perquè he acceptat de portar tot el dolor de l’Univers amb el meu Fill per deslliurar-vos del sofriment i de la mort.

Jo he portat juntament amb el meu Fill tots els dolors de la Passió: els espirituals de la traïció, de l’abandó, dels ultratges i de les blasfèmies i també els dolors físics. Tot el que Jesús sofria en el seu cos, jo ho sofria en el meu, encara que no fos visible als ulls del món. Al llarg de la història, molts sants han portat algun dolor de la Passió, però jo els he portat tots per vosaltres: el meu Cor ha estat traspassat, les meves mans i els meus peus foradats, i així successivament. Tot això ho he portat en el silenci per vosaltres, per arrencar-vos de l’odi de Satanàs. Per això us sóc Mare i per això Jesús va poder confiar-vos a mi al peu de la Creu.[2] La meva obra de Corredemptora va continuar en la primera Església, entre els apòstols i els deixebles. Després de la meva ascensió al Cel, en la glòria de la Trinitat on visc, la meva missió de Corredemptora es va estendre a tot l’Univers.

Sapigueu, fills, que així com he portat els dolors de Jesús, així mateix he participat en la glòria de la seva resurrecció. Sóc la Corredemptora perquè he compartit amb el meu Fill la mort i la resurrecció. Tot el meu ésser ha florit de nou amb Jesús ressuscitat i jo he obert el camí per vosaltres, per tal que un dia pugueu entrar en la creació nova.

La meva obra de Corredemptora és incessant i imparable. Continuo oferint a la Santíssima Trinitat tots els dolors de l’Univers, per tal que els meus fills també experimentin la joia del Cel. De la mateixa manera, vosaltres heu de seguir el camí de Jesús i el meu. De fet, esteu cridats a ser corredemptors, és a dir, aquells que participen, juntament amb mi, a la mort i a la resurrecció del meu Fill. Units a mi, porteu els dolors del món i la joia del Cel. Units a mi, sou testimonis de la vida corrupta que mor i de la vida divina que, a través del meu Cor, reneix sempre i contínuament per tots vosaltres.

Desitjo que aquest poble reconegui la meva obra de Corredemptora i n’esdevingui partícip, per estar cada vegada més unit a Jesús, Redemptor i Pastor de la humanitat. Sense mi no podeu entrar plenament en el sacrifici del meu Fill, en la seva mort i resurrecció.[3] He portat molts dolors per vosaltres, altrament estaríeu aixafats pel pes del sofriment. Sense mi no podeu tocar les profunditats de Déu. Us porto la seva vida perquè sóc Mare de Déu i Mare vostra, Corredemptora de la humanitat i Reina de l’Univers. Desitjo que aquest poble em reconegui com a tal i així m’aculli.

Si no enteneu la meva obra de Corredemptora, la meva figura esdevé marginal, ofegada, com ho és per a molts cristians.

Us dic, fills, que Satanàs té terror de la meva obra de Corredemptora i s’oposarà de totes les maneres possibles a aquesta realitat, que mai ha suportat. No ha acceptat l’encarnació de Jesús i encara menys accepta que una Dona pugui ser Corredemptora. Per això s’oposaran a vosaltres, però no us preocupeu: aquest és el temps en el qual aquesta veritat ha d’emergir. Per això ningú podrà aturar-la. Satanàs s’enfurismarà però no podrà fer res. D’ara endavant el cercle s’estreny al seu voltant, perquè el poble de Déu avança en tot l’Univers i ja ningú el pot bloquejar.

L’Església de Jesucrist de l’Univers, proclamant a la Terra que jo sóc Corredemptora, produeix un canvi profund en la història de la salvació i de la humanitat. N’heu de ser conscients. Us torno a dir que això no és un títol; no tinc necessitat de títols, ni m’interessen. No vull res per mi, però vull ajudar-vos i salvar-vos juntament amb el meu Fill. Aquesta és la meva missió i la portaré a terme; res ni ningú podrà impedir-m’ho. Ja us ho he dit i us ho repeteixo: d’ara endavant faré servir tot el meu poder de Reina[4] i de Corredemptora per deslliurar de l’enemic totes les ànimes possibles, amb l’ajuda de tota la meva Església de l’Univers.

Per això, fills, us estic molt agraïda per aquest pas que és gran. Aquest dia ha de ser especialment recordat per a vosaltres. Per part meva us asseguro la protecció davant de tot mal. Estaré sempre amb vosaltres. Coneixereu el dolor del món perquè esteu immersos en ell. No us lamenteu per això i considereu un honor per vosaltres ser corredemptors juntament amb el meu Fill i amb mi. En el vostre cor, però, coneixereu també la joia del Cel: la pau, l’amor, tot allò que el món no posseeix. Així, enmig del caos d’aquesta Terra, portareu la joia del Cel i el vostre cor exultarà, encara que sigueu rebutjats, perquè sempre tindreu la joia de Déu.

Aquesta és la meva promesa: qui de vosaltres participarà en la meva obra de Corredemptora, coneixerà els dolors del món però tindrà també la joia del Cel.

[1] Avui la Fundació “Fortalesa de la Immaculada” i el poble que en segueix els programes, ha decidit consagrar-se solemnement a Maria Santíssima, Corredemptora de la humanitat.

[2] Cfr. Jn 19, 25-27

[3] Cfr. “Riscrivere la storia- Vol I – Nel pensiero di Dio” pàgs. 75-78, versió original en italià.

[4] Del missatge de Maria Santíssima del 13 de maig de 2017 “Seré la veu dels pobres de Déu”: Tinc el dret i el deure, davant de Déu i de la humanitat, de parlar als meus fills quan vull, tant com vull i com vull, sense demanar permís a ningú. Déu m’ha demanat de fer servir del tot el meu poder de mare i Reina de l’univers; ho faré per vosaltres, per ajudar-vos i per protegir-vos, perquè els temps són greus.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s