La presència de Jesús

24 de març 2020 – Vigília de l’Anunciació del Senyor

Missatge de Maria Santíssima

 La presència de Jesús

“Estimats fills,

Celebreu amb mi el gran dia de l’anunci que ha canviat per sempre el destí de la humanitat. El Senyor ha baixat entre vosaltres, a través de la seva Serventa, que sóc jo. Continua present a la Terra i a tot l’Univers a través dels seus servents, els seus fills que l’estimen, l’acullen i l’invoquen. 

La presència de Jesús omple l’univers. Malauradament, a la Terra esteu oprimits per l’acció del Mal fins a tal punt, que no aconseguiu acollir a fons la presència de Jesús. Ell és enmig vostre, recorre els camins del món, tal com feia quan caminava sobre la Terra. Jesús viu en la glòria, però l’anunci de l’Encarnació es renova contínuament, sense parar sobre els altars i en els cors dels seus fills.

Quan acolliu amb docilitat i amor aquest anunci, com jo l’he acollit, us uniu a Jesús i Ell ve a fer estada en vosaltres. L’Esperit Sant davalla damunt vostre i genera en cadascú i en el poble la vida de Déu. D’aquesta manera porteu en vosaltres la salvació del món i de l’univers. Per això el dimoni us odia tant: perquè el Salvador viu en vosaltres, davant del qual ha d’inclinar el cap.

Voldria que entenguéssiu, fills meus, que el misteri de l’Encarnació no és inaccessible per a aquell que acull i estima Jesús, ni tampoc per al seu poble. De fet, a cadascun de vosaltres el Senyor repeteix també avui: “No tinguis por… has trobat gràcia en Déu… l’Esperit Sant davallarà damunt teu[1]. I vosaltres responeu amb mi: “Heus aquí, la serventa/el servent del Senyor[2]. Aquest és el sentit de la vida: ser fills de Déu i servents del Senyor, que porten a la humanitat la presència viva de Jesús.

Sense el meu fill Jesús, l’únic Redemptor, no hi ha salvació per a la humanitat. Mireu el que està passant a la Terra: n’hi ha prou amb què Déu aparti només per un instant la seva mirada, perquè la humanitat caigui a la ruïna[3]. Qui pot salvar-vos de l’odi, de les malalties, de les vostres tragèdies sinó el Salvador?

Benvolguts fills, és el moment en què la batalla es fa més forta. Però no lluiteu sols, sinó amb Jesús que està en vosaltres. Ell us ha dit: “Estic amb vosaltres cada dia, fins a la fi del món[4]. Jesús està sempre amb vosaltres: als vostres altars quan celebreu, enmig vostre quan pregueu. En tot moment, Ell està en vosaltres i la seva presència omple la vostra vida. No ho oblideu. Moltes vegades us afeixugueu complint l’obra de Déu, però la veritable obra de Déu és acollir Jesús en vosaltres i permetre-li viure, estimar i servir a través vostre. Sí, fills, Jesús continua servint a la humanitat, sacrificant-se sobre els altars per estar a prop de tots vosaltres.

Aquests dies, a causa de la terrible malaltia que colpeix la Terra –que no prové de Déu, sinó que és fruit de la maldat i de la corrupció de l’home–, sovint sentiu a dir que moltes persones, als hospitals, moren soles[5]. Tothom està angoixat per això. Per què? Déu hi és present! Envia els seus Àngels i els seus instruments, Ell mateix està al costat dels malalts. Jesús, que passava beneficiant i guarint tothom[6], per què hauria de deixar morir els seus fills en la solitud? Només es queda sol aquell que vol continuar sol, perquè rebutja l’amor de Déu; és com una flor que s’amaga dels raigs del sol i mor. Que no sigui així per vosaltres que creieu en Déu, fills!

Acolliu la presència de Déu i mantingueu-la viva en vosaltres. Aquesta és l’ajuda més gran que podeu donar a aquesta Terra que sofreix i també a l’Univers. Encara hi ha una gran part de l’Univers que sofreix, malgrat els grans esforços dels vostres germans fidels[7]. Això és a causa dels que rebutgen Déu i continuen sembrant el mal i la corrupció.

Fills estimadíssims, desitjo que, juntament amb mi, estigueu sempre en presència de Déu i que Déu estigui present en vosaltres. Aquesta és la meva invitació i també el meu desig: que tingueu Déu sempre en vosaltres i al vostre costat. Jesús està en vosaltres i, tal com està escrit, al vostre darrere i davant vostre us envolta i posa damunt vostre la seva mà[8].

Us beneeixo en nom del

[1] Cfr. Lc 1, 26-38

[2] Cfr. idem

[3] Es refereix a la prova que la humanitat està vivint a causa de la pandèmia de covid19 que afligeix la terra. Quan Déu permet una prova de tal magnitud, ho fa per atraure la mirada cap a Ell d’aquella part de la humanitat que està allunyada d’Ell. Si la humanitat continua refusant-lo, Déu deixa que la humanitat vagi sola per justícia. En aquest sentit, és com si apartés la seva mirada de qui no vol ser vist. Es tracta d’una imatge que sovint veiem a la Bíblia (p.e. Gn 3, 8-10). En realitat, Déu no abandona mai ni tan sols als pecadors.

[4] Cfr. Mt 28, 19-20

[5] Es refereix novament a la pandèmia de coronavirus covid19, que està produint moltes víctimes a tot el món. Per evitar el contagi, s’impedeix als parents l’accés als hospitals, i per això no poden acompanyar els seus estimats en el moment de la mort.

[6] Cfr. Ac 10, 38-39

[7] Es refereix al Baix Univers, evangelitzat pels germans fidels amb gran potència i on, però, encara n’hi ha molts que es rebel·len a Déu.

[8] Cfr. Sl 139 (138), 5

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s