Crida a la humanitat de la Terra

Estimats germans i germanes,

Us proposem el missatge de Sant Miquel Arcàngel del 2 d’abril de 2020 amb el títol: “Crida a la humanitat de la Terra”. Va adreçat a tota la humanitat del nostre planeta, particularment als cristians que aquests dies es preparen per a la Santa Pasqua.

Hem de desvetllar-nos i canviar la nostra manera de viure i de pensar, per posar Déu i el seu Regne al primer lloc en la nostra vida, abans que tota la resta. Si assumim aquesta actitud sincera, podrem elevar-nos per sobre dels greus problemes que afligeixen la Terra. Permetrem a Déu transformar-nos i fer fluir la seva vida sobre la Terra.

Les fortes paraules de Sant Miquel són una crida. Correspon a cadascú i a tots nosaltres donar una resposta clara i concreta. Així, donarem plena autoritat a Déu i als seus instruments per conduir-nos cap a la creació nova.

En aquest temps de sacrificis, us acompanyem amb la nostra pregària i ens oferim a Déu per vosaltres, perquè puguem assolir la salvació tots junts, i ajudar aquells que volen ser salvats.

Us desitgem Bona Pasqua a vosaltres i a les vostres famílies. Us estimem en el Senyor i us beneïm en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.

3 d’abril de 2020

Stefania Caterina i Tomislav Vlašić

Missatge de Sant Miquel Arcàngel

Crida a la humanitat de la Terra

Estimats germans i germanes de la Terra,

Déu Altíssim, Senyor de l’Univers, de qui sóc el servidor, m’envia a vosaltres en aquest temps molt difícil per la Terra. El vostre planeta està envoltat d’una xarxa espessa de mentides, traspassat per dolors inaudits, infectat per aquesta pandèmia horrible que us espanta[1], banyat de la sang de massa víctimes, dominat per persones sense consciència i sense escrúpols.

Els autors d’això són Llucifer, els seus dimonis i els homes que el serveixen a canvi de diners, poder i privilegis. Cap mal pot venir de Déu que és el Bé Suprem. El mal neix del príncep del mal, la corrupció del gran corruptor. El seu nom és Llucifer. Molts de vosaltres refusen reconèixer-ne l’existència, però Llucifer i els seus sequaços actuen sobre la Terra des de l’inici de la creació i de la vostra història. Llucifer es va rebel·lar contra Déu, que l’havia creat àngel de llum. De la seva traïció n’han derivat tots els mals de l’Univers. No tenint-ne prou d’arruïnar-se ell mateix, Llucifer va corrompre i continua corrompent homes i creatures. Vol dominar tot l’Univers i fer-se com Déu i per aconseguir-ho utilitza tots els mitjans. Llucifer és el principi del mal, és el Mal.

Des de sempre el Bé i el Mal han estat enfrontats. Juntament amb miríades d’Àngels fidels, em vaig oposar a Llucifer i als seus dimonis des del primer moment i ho continuo fent. Déu Tri i U m’ha posat al capdavant dels seus exèrcits celestials i sempre he vetllat pel poble de Déu.[2]

Per derrotar Llucifer, Déu Pare va enviar el seu Fill Jesucrist a la Terra, en la potència de l’Esperit Sant. Amb la seva mort i resurrecció, el Senyor Jesús va vèncer el dimoni, anul·lant el poder de la mort, que Llucifer utilitza per tenir els homes esclaus.[3] Jesucrist ha salvat tot l’Univers de l’odi del Maligne.

Però la salvació ha de ser acollida pels homes i això succeeix acollint Jesucrist, el Salvador, i respectant els seus ensenyaments.[4] Ahir, com avui, molts homes no l’han acollit i d’aquesta manera han donat l’esquena a la seva pròpia salvació. Aquesta és l’arrel dels mals de la Terra: gran part de la vostra humanitat ignora, menysprea i combat Jesucrist. Serveix i adora ídols de tota mena, sota els quals actuen les forces infernals, que sedueixen els homes, desviant-ne els pensaments.

Jesucrist va fundar l’Església a la Terra, i aquesta està present i actua en tot l’Univers. No sou els únics habitants del cosmos sinó que teniu molts germans, alguns dels quals no s’han rebel·lat mai contra Déu, i per això són molt més potents que vosaltres, en l’esperit i en les obres.[5] Molts de vosaltres ho ignoreu, a causa dels governants i dels caps religiosos del vostre planeta. Us han amagat aquesta veritat des de sempre perquè tenen por d’enfrontar-se amb humanitats més potents, tenen por de perdre el seu poder, polític i religiós.

L’Església reuneix els creients en Jesucrist de tot l’Univers i en custodia els seus ensenyaments. Aquesta és el poble de Déu, al qual el Senyor ha promès una creació nova, pura i incorrupta, que s’inaugurarà a la fi dels temps, quan Jesucrist tornarà gloriós a la Terra.

Tot l’Univers el veurà tornar. Jesucrist reunirà tots els homes de tots els temps i de tots els planetes, els judicarà segons les seves obres. Separarà definitivament els fills de Déu dels fills de Llucifer i introduirà els justos a la nova creació. Llucifer i els seus sequaços no hi entraran, seran deixats al seu destí, a la creació vella i d’ara endavant a la deriva. [6] Els corruptors viuran per sempre immersos en la corrupció, els sanguinaris en la sang, els afamats en la fam insaciable, els violents en la violència i així tots.

Des de sempre, a la Terra i als altres planetes, Llucifer ho corromp tot i tothom. Promet riqueses i honors i els homes perversos l’adoren. S’ha infiltrat fins i tot a l’Església i una part d’aquesta ha anat a la ruïna. Però Déu ha protegit sempre la part millor de la seva Església i l’ha unit a la resta del seu poble present a l’Univers.

Aquesta és “L’Església de Jesucrist de l’Univers”,[7] una realitat viva i incontestable, que es manifestarà en tota la seva potència, l’única Església que quedarà. És a aquesta que va destinada la nova creació. En formen part aquells que acullen Jesucrist i es donen a Ell, per mitjà del Cor Immaculat de Maria, que viuen íntegres i en comunió amb tots els germans de l’Univers.

Els temps en els quals viviu són els darrers temps. Jesucrist està a les portes i el temps s’abreuja. Només Déu Pare coneix el temps exacte de la seva vinguda, però aquesta no tardarà. La humanitat de la Terra està a l’extrem i els fills de Déu sofreixen a causa de les persecucions del dimoni. En aquests últims temps, Déu m’ha cridat a ser el cap del seu poble en tot l’Univers. Preparo el camí al meu Senyor, sóc el Precursor de la vinguda gloriosa de Crist. La meva responsabilitat és reunir els fills de Déu, de tots els indrets de l’Univers, perquè entrin a formar part de la seva Església. És feina meva protegir el poble de Déu de l’odi de Llucifer. Ho faré, juntament amb els meus estols angelicals i amb l’Església de tot l’univers. Ningú em pararà.

La sentència de condemna per Llucifer i per tots els que li pertanyen, va ser escrita amb la sang de Jesucrist a la Creu i amb la seva resurrecció.[8] Ara s’ha d’executar i només aleshores tornarà el Senyor. Jesucrist va deixar la Terra, amb la seva ascensió al Cel, després d’haver acomplert tot el que el Pare li havia confiat. Tornarà a la Terra quan la seva Església de tot l’Univers hagi complert el que Ell li ha confiat: anunciar la salvació a tots els homes i batejar tots els creients en el nom de Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.[9]

Les paraules que us adreço avui són les paraules del Precursor i les heu d’acollir com a tals. Són una forta crida a tots vosaltres en aquesta fase de la vostra història. Vinc a dir-vos que el moment és greu. La vostra humanitat està sotmesa a un examen sever de part del Senyor, i és hora que retorneu al veritable Déu Tri i U. Jesucrist, Segona Persona de la Santíssima Trinitat, us condueix al Déu veritable perquè és Déu. Sense Ell no hi ha salvació.

Mireu el que està passant a la Terra. Qui us traurà de les aigües tèrboles i profundes en les quals us balancegeu? Els vostres falsos ídols, els diners, potser els vostres governants o els caps religiosos? Els afectes humans o aquell amor del qual tant parleu i que no coneixeu? Qui us rescatarà de la mort? Mireu dins vostre. Demaneu-vos a qui heu confiat la vostra vida i sobre quines seguretats us recolzeu. Si sou honestos, us adonareu que us queda poc sobre qui confiar.

Us afligiu justament per les moltes víctimes d’aquesta pandèmia. I pels milers de morts per guerres i fam, pels perseguits, pels milions d’avortaments, pels nens violats i oprimits, per les dones assassinades en nom del vostre amor, aconseguiu plorar? No, sou freds i insensibles; no només això sinó que a més a més, de tot això en doneu la culpa a Déu, l’acuseu de no cuidar-se de vosaltres. I vosaltres, teniu cura d’Ell?

No, estimats germans, la culpa dels vostres mals és el dimoni, de qui el serveix i també de tots els que són indiferents tant a Déu com a Llucifer. Molts de vosaltres viuen per ells mateixos i del propi egoisme en fan el seu déu. Miren cap a una altra banda per no veure les seves culpes. Així prospera el mal, sense obstacles.

Us crido altra vegada a la conversió. Imploreu la Santíssima Trinitat que perdoni els pecats de la Terra i desvetlli les consciències de tots els que tenen encara una mica de bona voluntat. No és massa tard per canviar el vostre destí. Déu està a punt per sostenir-vos i enviar-vos l’ajuda dels seus instruments. Recordeu-vos de Maria Santíssima, la vostra Mare i Corredemptora, la potent Reina de l’Univers, que us estima i que està sempre a punt per donar-vos la mà; de Sant Josep que us protegeix. Recordeu-vos dels vostres Àngels custodis que us defensen, dels Sants que us estimen i preguen per vosaltres. Decidiu-vos a formar part de l’Església de Jesucrist de l’Univers i sereu salvats.

Tots els virus, com aquest que avui us colpeix, les malalties, els desastres naturals i tot el que us turmenta, són fruit de la incessant obra de corrupció del dimoni i dels seus sequaços. Sapigueu que el Mal genera l’energia disgregadora, que altera les lleis perfectes de la natura i genera monstres. Déu no crea monstres, és el Mal que deforma l’home i la natura. Aquest treu la seva força de la rebel·lió contra Déu i del rebuig del seu amor que són els dos pecats més grans, origen de tota negativitat. Tal com Llucifer i els seus dimonis es van rebel·lar contra Déu i el van refusar i trair, igualment fan des de sempre molts homes que blasfemen contra Déu i adoren el dimoni per interessos. Les seves accions malvades corrompen la Terra i sembren mal i destrucció. Per això l’energia disgregadora continua propagant-se per la Terra, generant malalties i mort. En canvi, de Déu i dels seus veritables fills n’emana una energia puríssima, l’energia primària que genera, alimenta i salva la vida dels homes i de les creatures.[10]

Avui la Terra està saturada d’energia disgregadora perquè són pocs els veritables fills de Déu. Per això és necessari tornar a Déu Tri i U, per mitjà de Jesucrist, i unir-se a la seva Església de tot l’Univers. Com més nombrosos siguin els fills de Déu, més s’oposarà l’energia primària a la disgregadora. Teniu necessitat de la comunió amb tots els germans de l’Univers, molts dels quals són potents en l’esperit i us poden ajudar amb la seva pregària i el seu amor. Sols no us salvareu.

Us repeteixo que aquests són els últims temps. Déu m’ha ordenat de posar-me al capdavant dels seus exèrcits de llum. US ANUNCIO QUE AVUI COMENÇA LA GRAN I DEFINITIVA BATALLA CONTRA LES FORCES INFERNALS. La Terra serà l’escenari de l’enfrontament final i inevitable. Déu vol que condueixi decididament la seva Església de tot l’Univers a la victòria sobre Llucifer i els seus exèrcits. Ho faré. Ara us toca a vosaltres decidir què fer i de quina part estar. Si decidiu servir el Déu veritable, sereu estimats per Ell i protegits, no us faltarà res. Si el refuseu, us trobareu amb un infeliç destí.

No us enganyeu pensant que us podeu mantenir neutrals. Tots, ningú exclòs, haureu d’escollir entre Déu Tri i U i Llucifer. Entremig ja no hi haurà res. Penseu, pregueu i decidiu. Us prometo la meva protecció i la dels meus Àngels, perquè pugueu decidir per la vida i no per la mort. Recordeu que el temps a la vostra disposició no és infinit. Déu és el Senyor del temps i pot acabar amb ell en qualsevol moment. Per això, afanyeu-vos abans no sigui massa tard.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”

[1] Es refereix a la pandèmia del coronavirus Covid19, que colpeix la Terra des dels primers mesos d’aquest any 2020.

[2] Cfr. Gn 3; “Riscrivere la Storia – Vol II – L’Universo e i suoi abitanti” pàgs. 37-46, versió original en italià.

[3] Cfr. Heb 2, 14

[4] Cfr. Lc 9, 21-27

[5] Cfr. “Riscrivere la Storia- Vol II- L’Universo e i suoi abitanti”, pàg. 325

[6] Cfr. Mt 24, 29-51; Mt 25, 31-46

[7] Veure el document de proclamació de “L’Església de Jesucrist de l’Univers del 2018”, publicat en aquest lloc web.

[8] Cfr. Jn 12, 31

[9] Cfr. Mt 28, 16-20

[10] Sobre l’energia primaria i l’energia disgregadora veure “Riscrivere la Storia- vol II- L’Universo e i suoi abitanti” Pàgs. 30-33, versió original en italià.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s