12 d’abril 2020 – Santa Pasqua de Resurrecció

Missatge de Jesús

 Us confio tot el bé que es fa a la Terra

“Estimats fills, poble meu,

Alegreu-vos per la meva victòria sobre la mort i sobre els inferns! A la Creu he triomfat i vosaltres m’heu aclamat com l’Anyell immolat. Avui us dic que també vosaltres sou un poble immolat. Amb això no vull dir res terrible ni cruent. Us parlo d’immolació com a l’oferta que eleva, redimeix i salva. Immolació com a santificació i consagració. Sou un poble immolat per la salvació de la humanitat.

Fills, ja veieu com està la humanitat de la Terra: és una humanitat ferida. Les seves nafres, però, no són glorioses, estan plenes d’amargor, de solitud, de desesperança. I no obstant això, vaig donar la vida per aquesta i per tota la humanitat de l’Univers, per guarir les vostres ferides. Però la humanitat continua refusant-me i no puc fer res per qui em refusa, perquè respecto la vostra llibertat.

Se us ha dit que aquest és el moment de la gran i conclusiva batalla i que la Terra és el planeta en el qual es combatrà aquesta batalla[1]. Aquí Satanàs hi té la seva fortalesa. Ara ha de ser tret del seu amagatall i empès als inferns per sempre més. Jo combatré aquesta batalla i vosaltres la combatreu amb mi. Recordeu que, a la fi dels temps, Llucifer s’haurà d’enfrontar amb mi; haurà d’estar novament cara a cara amb mi, tal com va estar-hi els dies de la meva Passió. Serà el meu triomf definitiu i el de tot el meu poble.

Fills, en aquest temps de lluita, desitjo algunes coses de vosaltres:

  • primer de tot, que sigueu conscients de la vostra responsabilitat i sapigueu que, d’ara endavant, haureu d’anar més enllà de vosaltres mateixos. Us he dit moltes vegades que no us preocupeu pels vostres problemes i les vostres dificultats, perquè jo els resoldré. Doneu-me la vostra vida perquè us pugui utilitzar;
  • sigueu conscients que teniu la responsabilitat de nodrir, elevar i sostenir tots aquells que fan el bé i actuen per la pau i la caritat. Avui vull confiar-vos tot el bé que es fa a la Terra. El bé que fa tothom, fins i tot aquells que no en són plenament conscients. Hi ha molts homes bons que actuen segons les lleis divines, però no em coneixen. Són justos perquè han dit sí en el moment de la concepció, però després s’han encarnat en diferents realitats. Tot i això, fan el bé, busquen la pau i ajuden els altres;
  • avui es parla molt de la solidaritat. Jo, en canvi, us parlo de la caritat, que és l’amor pur que he portat a la Terra. Us confio tot el bé que es realitza a la Terra, perquè d’una genèrica solidaritat s’arribi a la veritable caritat que floreix només en el meu amor pur. Confio al meu poble tot el bé que hi ha en el món. Porteu-lo i eleveu-lo a cada celebració vostra, a cada pregària vostra, individual i comunitària. Pregueu pels treballadors de la pau i pels treballadors de la caritat. Doneu força a qui baixa a l’arena i no té les mateixes gràcies i oportunitats que teniu vosaltres. Poseu vosaltres aquella part que falta, per tal que el bé creixi cada vegada més a la Terra;
  • recordeu que tots aquells que segueixen Satanàs es mantenen molt units entre ells, es nodreixen mútuament amb la maldat i amb l’odi. Vosaltres, en canvi, esteu cridats a donar la vida per tots aquells que fan el bé, tal com he fet jo per vosaltres. Això és molt important. Altrament no podreu vèncer la batalla, ja que numèricament sou pocs, i moltes persones podran unir-se a vosaltres en esperit. No hi fa res si no les coneixeu, si no les veieu, si no els podreu estrènyer la mà. Això no té importància perquè seré jo qui us unirà. Jo reuniré tot el bé realitzat a la Terra amb el que es fa a l’Univers. Així fareu una cosa gran juntament amb mi;
  • us demano de no judicar res, fills, ni tan sols allò que us sembla dolent. Deixeu per mi tot judici i concentreu-vos en el bé. No mireu més el mal, perquè esteu cridats a veure allò de bonic que existeix en el vostre planeta. Als ulls de molts, sembla que ja no hi hagi res bonic a la Terra, però no és així. Heu de percebre tota la bellesa de Déu en aquest planeta, perquè jo continuo donant-vos el sol, les flors, els fruits, etc. Encara que per si mateixa la humanitat de la Terra ja no mereixeria res, jo continuo donant-vos tot el que necessiteu;
  • també continuo donant-vos fills de Déu. En aquest temps, de fet, estan naixent molts nens escollits. El seu esperit, les seves ànimes són grans i capaces d’acollir el bé i posar-lo en pràctica. Aquests nens creixeran amb el vostre amor i amb la vostra ajuda. Són els fills del poble nou i jo us els confio. Són els vostres fills i els envio per vosaltres. No importa el temps que necessitaran per créixer, perquè la seva mateixa presència farà florir la Terra.

Fills, el temps és greu. La humanitat de la Terra sofreix, es debat, necessita un suport sòlid. Els cristians es lamenten perquè les esglésies estan tacades i buides,[2] però les esglésies estan plenes de la meva potència. En aquesta Pasqua, us he enviat en esperit a totes les esglésies. He enviat el meu poble de tot l’univers a omplir les esglésies buides de la Terra, i les esglésies s’han omplert de la meva potència i del meu amor.

Fills, encara que us sentiu petits, pobres, poc nombrosos, en realitat sou una potència en mi, i jo us envio on vull, us utilitzo per a la meva glòria i pel bé de tota la humanitat.

Tingueu coratge, fills meus, la redempció ha de ser portada a compliment, tot ha d’arribar a la plenitud. Allò que vaig començar a la Terra, la meva Església ho portarà a compliment juntament amb mi.

Us confio com sempre a la meva Mare, a Sant Josep, a Sant Rafel que és el vostre sacerdot. Estigueu units als set grans Arcàngels, especialment a Sant Miquel, el Comandant a qui us confio. A ell li he donat el poder de reunir el meu poble de tot l’Univers, que la meva Mare genera i que jo introduiré a la nova creació.

Us beneeixo i us envio a exorcitzar la Terra i a sembrar el meu amor. Estimeu tots els bons de la Terra, perquè es faci finalment un sol ramat i un sol Pastor.

Us beneeixo i us protegeixo en el nom del Pare i del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Cfr. Missatge de Sant Miquel del 2 d’abril de 2020, “Crida a la humanitat de la Terra”.

[2] Es refereix al fet que les esglésies i els llocs públics han estat tancats a causa de la pandemia del coronavirus Covid19, que colpeix la Terra des de l’inici de l’any 2020, per evitar la propagació del contagi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s