Misericòrdia i Justícia de Déu

Finale Ligure, 19 d’abril 2020 – Diumenge de la Divina Misericòrdia

Missatge de Jesús

“Estimats fills,

Us beneeixo amb tot el meu amor, perquè sigueu plens de la misericòrdia de Déu. Fa temps, us vaig dir que he de tornar per portar a compliment la Redempció.[1] Desitjo explicar-vos-ho.

El Pare em va enviar a la Terra a favor de tot l’Univers, perquè tota la humanitat obtingués misericòrdia. La misericòrdia és la possibilitat, que Déu concedeix a l’home, de superar el pecat i tot obstacle, per tal de retornar a la relació profunda amb Déu, compromesa a causa del pecat original.

La misericòrdia era necessària sobretot per les humanitats rebels i indecises. Però també les humanitats fidels, tot i no havent comès pecat original, esperaven que la resta de la humanitat tornés novament a la relació viva amb Déu. En cas contrari, les humanitats fidels no haurien acceptat viure en comunió amb tots aquells que es rebel·len contra Déu, el refusen i aixequen murs contra Ell.

La misericòrdia constitueix doncs una gran part de l’obra de Redempció. Us permet, si ho voleu i ho decidiu lliurement, viure una relació veritable i profunda amb la Santíssima Trinitat. Però la Redempció comprèn també una altra part important: la justícia. Vaig venir entre vosaltres per obtenir-vos misericòrdia i per complir tota justícia.[2] La justícia consisteix en separar definitivament la llum de les tenebres i en dividir els fills de Déu dels fills de Llucifer.

Amb la meva mort i resurrecció, he condemnat el dimoni, principi del mal, i així he complert la primera gran justícia. Aquells que adoren i serveixen voluntàriament i lliurement Llucifer, que ha estat condemnat, són a la vegada condemnats, ja que participen en la condemna d’aquell a qui han escollit servir. Aquesta és la segona justícia, la segona mort per l’home.[3] Vaig venir per alliberar-vos de la mort, herència del pecat original, però una part de la humanitat continua escollint la mort i, fent això, entra en la segona mort.

Quan dic que la Redempció ha de ser portada a compliment, vull dir que tant la misericòrdia, que ja us he obtingut, com la justícia, que és parcial perquè encara no he tornat a la Terra, han de complir-se plenament. Ara la misericòrdia ha de deixar lloc també a la justícia. Aquest és el temps en el qual la justícia divina ha de fer-se endavant tal com mai no l’heu vista, perquè tot va cap al compliment, també la misericòrdia i la justícia.

En aquest dia, proclameu i celebreu la Misericòrdia divina i això és just. Recordeu-vos però, que no hi ha misericòrdia sense justícia, ni justícia sense misericòrdia. Les dues van juntes, perquè les dues formen part de la meva obra de Redempció. Tanmateix, Misericòrdia i Justícia estan presents també en l’obra del Pare que és la Creació. Ell, en el moment que us crea, si escolliu estimar-lo i servir-lo, us dóna la seva misericòrdia, per tal que pugueu superar els pecats que cometreu en la vida terrena. Si, en canvi, en el moment de la concepció refuseu Déu, Ell us posa davant la seva justícia. També en l’obra de Santificació de l’Esperit Sant, hi són presents la Misericòrdia i la Justícia. Qui accepta ser santificat, és a dir, consagrat, per l’esperit Sant, rep misericòrdia però, al mateix temps, esdevé també instrument de justícia; és a dir, esdevé el signe de contradicció del qual parla l’Evangeli.

Els veritables fills de Déu són un signe de contradicció, instruments de la justícia divina, perquè davant seu, llum i tenebres s’han de dividir. Aquesta és una part importantíssima de la vostra acció. No es tracta d’un exorcisme sinó d’alguna cosa més. L’exorcisme, tal com el coneixeu, es fa en determinades circumstàncies, amb determinades fórmules, per ordenar alguna cosa concreta al dimoni. La justícia, en canvi, actua contínuament, en sigueu o no conscients. Sigui on sigui que arribeu, si esteu immersos en Déu, amb la vostra sola presència separeu la llum de les tenebres, la mentida de la veritat.

Sovint us debateu en els vostres límits, us sembla que feu molt poc per mi i voldríeu canviar-vos vosaltres mateixos. Però no podeu fer-ho, perquè sóc jo qui us transformo. A vosaltres us correspon només posar-vos al ritme de la meva gràcia. Us demano que elimineu definitivament del vostre cap l’esquema mental en base al qual penseu que sabeu què fer o no fer per mi. En realitat no ho sabeu, perquè sóc jo qui us comunico la meva voluntat, en proporció al que sou capaços de fer.

Jo sé què podeu i què no podeu fer. Accepto el vostre límit i el respecto, perquè sé que sou creatures fràgils. En canvi, vosaltres no ho accepteu i lluiteu amb totes les forces contra els vostres límits. Intenteu imposar-vos a vosaltres mateixos, als altres i fins i tot a mi, la imatge que us heu fet de vosaltres mateixos, del que hauríeu de fer per plaure a Déu, de quant hauríeu de pregar, i així anar fent. Jo, però, no us demano això, només us demano de posar-vos a la meva disposició. Això és una cosa ben diferent: us heu d’obrir a mi, per tal que jo pugui entrar plenament en vosaltres per guiar-vos i comunicar-vos el que heu de fer, pas a pas, sense forçar.

Per això us convido a alliberar-vos de la imatge que us heu fet de la vida espiritual, perquè ja no us serveix. Tot el que podeu o heu de fer és estar sempre disponibles a la meva voluntat. Així podré comunicar-vos, en el més profund del vostre esperit, allò que és just fer cada vegada. I sentireu el meu impuls fort i el seguireu.

No decidiu planificadament què és bo fer i com fer-ho, quanta pregària fer i com fer-la, què fer el pròxim mes o any. Tot això ja no és necessari, forma part de la creació vella i de l’home vell, que vol programar-ho tot racionalment. Ja no és temps per això. Necessito persones extremadament elàstiques, capaces de deixar-se guiar en el seu més profund i en tot moment per mi. Davant meu, no hi ha ningú que sigui millor o pitjor, sinó que tots sou capaços de fer això que us demano, perquè només us confio allò que podeu realitzar.

Us beneeixo perquè avui la meva misericòrdia us penetri completament. Sentiu-vos completament perdonats i embolcallats per la misericòrdia. Sentiu-vos també instruments de la meva justícia, signes de contradicció per tota la humanitat de l’Univers, però sobretot per la de la Terra. Aquí la meva justícia ja s’està complint entre els afers dels homes; s’estan dividint els fills de Déu dels fills de Llucifer, que refusen ser fills de Déu.

 Us beneeixo amb tot el meu amor misericordiós, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Cfr. Missatge de Jesús del 12 d’abril 2020: “Us confio tot el bé que es fa a la Terra

[2] Cfr. Ap 20

[3] Cfr. Ap 20

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s