Camineu cap al perdó

1 d’agost 2020 – Vigília de la solemnitat de la Reina dels Àngels

Missatge de Maria Santíssima

 Camineu cap al perdó

 “Estimats fills,

Us saludo a la vigília d’aquest dia que estimo especialment, en el qual em celebreu com a Reina dels Àngels i recordeu el perdó obtingut pel meu estimadíssim fill Sant Francesc.[1] Estic contenta de celebrar juntament amb vosaltres. Estic agraïda també a Déu i a vosaltres per tots els vostres passos i pel vostre camí. 

Fills, el perdó no és un acte màgic o unilateral que prové de Déu sinó el punt culminant d’un procés, a través del qual l’ànima s’adreça a Déu perquè veu el seu pecat, s’adona que està allunyada de les lleis de Déu i demana l’ajuda del Senyor per superar les seves mancances. El perdó és fruit del camí dels individus i d’un poble, perquè hi ha pecats també en el poble; el poble de Déu a la Terra ha conegut molts pecats.

Avui us demano de realitzar juntament amb mi un camí de purificació de tot pecat, no tan sols personal sinó de tot el poble de Déu. Recordeu que el poble nou, que és l’Església de Jesucrist de l’Univers, té en ell la capacitat d’expiar els pecats, i de compensar les mancances del poble de Déu restant. A la Terra hi ha molts fills de Déu de bona voluntat, que estan contaminats pel món, inserits en una realitat difícil, espinosa. Molt sovint cauen en el pecat, sense reflexionar. L’Església de Jesucrist de l’Univers fa aleshores el camí cap al perdó en nom de molts fills de Déu.

Us convido en aquest camí, cada u i tots junts, per obtenir el perdó a molts germans, tal com Sant Francesc el va obtenir. Ara és un poble qui l’ha d’obtenir per aquella part de la humanitat que encara pot ser arrencada del Maligne. Malauradament, una gran part de la humanitat de la Terra i en el Baix Univers, no vol emprendre aquest camí i no vol reparar el seu pecat, al contrari, acull el mal que fa, com es pot veure cada dia.

Per això Déu ha d’intervenir de nou, per separar definitivament la humanitat que li pertany d’aquella que pertany a Satanàs. Avui, quan recordeu especialment els Àngels que m’envolten i em serveixen fidelment, us dic que el Pare està enviant els Àngels a recollir tot allò que és seu i a separar una vegada per sempre el gra del jull.[2] Veureu l’obra potent de Déu a través dels seus Àngels. Veureu caure molts poderosos, molts sistemes i fortaleses de l’enemic, perquè els Àngels recorreran l’Univers sencer. Us demano que us uniu espiritualment a ells, a la seva pregària i a la seva acció.

 Prepareu-vos per a la solemnitat del Pare que per a vosaltres és importantíssima.[3] És una gran cruïlla entre el que heu fet fins ara i el que fareu d’ara endavant. Cada vegada que honoreu, beneïu, doneu gràcies al Pare i el doneu a conèixer al món, feu un pas gran en el vostre camí. Per això aquesta solemnitat, que celebreu cada any, és un pas endavant gran per a tots vosaltres. El Pare us parlarà i us manifestarà la seva paraula. Vosaltres prepareu-vos i prepareu les persones que us són confiades, a través de la vostra vida, la pregària i l’oferta.

El temps en el qual viviu és un temps greu. La humanitat de la Terra està afligida, no només per la pandèmia que afecta el cos, sinó sobretot per la pandèmia espiritual que és el pecat contra l’Esperit Sant, el pecat més gran que actua amb fúria sobre la Terra.

Fills, el que us he dit és important: camineu cap al perdó, demaneu-lo pels fills de Déu, per arrencar-los de la mort. Ajudeu-me en aquesta obra perquè sense conversió serà difícil salvar-ne molts de la mort. Sense el desig sincer de la vida de Déu, la humanitat roman en la mort.

Us beneeixo i estic al vostre costat en el nom del Pare del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] L’Ordre franciscà, el 2 d’agost celebra la festa de Santa Maria dels Àngels. “Sant Francesc, pel seu amor especial vers la benaurada Verge, tenia sempre una cura especial per l’esglesiola dedicada a Santa Maria dels Àngels, anomenada també Porciúncula… En la mateixa capella, segons la tradició, va obtenir la històrica indulgència plenària (el perdó d’Assís, n.d.t) que els pontífex suprems van anar confirmant successivament i fent extensiva a nombroses altres esglésies”. Extret del Missalino Francescano, Ed. Messaggero Padova.

[2] Cfr. Mt 13, 36-42

[3] Cada any, el dia 7 d’agost, l’Església de Jesucrist de l’Univers present a la Terra, celebra la solemnitat de Déu Pare i li consagra tota la Terra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s