Reflexió – Reconcilieu-vos amb Déu

A càrrec de Stefania Caterina i Tomislav Vlašić

1 d’agost de 2020

(Transcripció d’àudio) 

Tomislav Vlašić: estimats germans, estimades germanes, estem a la vigília del 18è diumenge de l’any i estem a la vigília de la Reina dels Àngels i del perdó d’Assís. Aquest vespre la Mare de Déu ens ha parlat, i tindreu el missatge de la Mare de Déu a disposició, però vull parlar-vos, donat que també Ella desitjava que ens preparéssim per a la Solemnitat del Pare que celebrarem el dia 7 amb la missa solemne, a les 8 del matí. La solemnitat serà preparada per aquests dies amb la reconciliació amb Déu per mitjà de Jesucrist en l’Esperit Sant. El 5 d’agost serà el dia consagrat de manera especial a l’Esperit Sant i a la Santa Missa renovarem la nostra consagració i la consagració de la Terra i de tot l’Univers a l’Esperit Sant. El dia 6 és la festa de la Transfiguració del Senyor. Ens consagrarem a Jesús per mitjà de la Mare Immaculada, Corredemptora, Reina de l’Univers, i consagrarem tot l’Univers a la Reina de l’Univers i al Rei de l’Univers, i així ens prepararem per a la Solemnitat del Pare

Us invito tots a participar en aquests dies individualment, com a grups, nuclis, petits nuclis. Tal com ens ha estat dit, aquest missatge no és per a una comunitat, per a un grup. Se’ns ha dit que aquest missatge és per a tot l’Univers. Es tracta de la recapitulació en Crist de tot l’Univers. Així doncs, sentiu-vos tots cridats a participar.

Normalment, en aquest dia es va a Assís o a les esglésies per confessar-se, demanar perdó, analitzar, veure, examinar la consciència. Feu tot això però, per tots vosaltres que creieu en aquest camí no és suficient perquè heu d’examinar-vos davant Déu que actua, que actua potentment sobre la Terra i en tot l’Univers.

Què vam celebrar l’any passat per la Solemnitat del Pare? Ens havia demanat de consagrar la Terra a Ell, però què vol dir consagrar la Terra a Ell? Vol dir sotmetre-la a les Lleis de l’Esperit pur, a l’acció del Creador, ho heu entès? I hi vam arribar després del 2009, quan Sant Miquel va separar definitivament una part de la humanitat. Es tracta de tots aquells que s’uneixen a Satanàs i avui vaguen, i cada vegada vagaran més, entrant en un buit etern. Després, el 2010 Sant Miquel va separar també els falsos cristians. El 2012 era l’any decisiu de la humanitat. Aquestes coses no són una passejada. Veritablement se separaven troncs i troncs de la humanitat, també de l’Església, aquella que no serveix Déu i vam arribar a la consagració d’un poble que vol ser sotmès a les Lleis de l’Esperit pur, al Pare, compromès per ajudar tots els qui volen unir-se a la voluntat del Pare.

Després us porto a la Solemnitat de la Santíssima Trinitat. Quan vam celebrar el 19 de gener d’aquest any i ens vam consagrar a la Santíssima Trinitat, el Pare va parlar i va dir: “Avui separo l’Església que és meva d’aquella que no és la meva[1]. Si es mira superficialment és una cosa dolorosa però, si es mira amb els ulls de Déu, és una gràcia enorme. Sant Joan Apòstol parla del Pare vinyataire[2] que poda els brots, poda els ceps, i Jesús diu en aquell capítol: “Jo sóc el cep i vosaltres sou les sarments”. I qui s’ocupa de la vinya , sap que la poda té diversos aspectes, diversos passos, des del pas inicial fins a treure també els gotims que no són bons, a treure fins i tot els raïms que són àcids. Així, aquesta separació és beneficiosa per a tot l’Univers, és un benefici per a tots aquells que desitgen ser desvetllats per mitjà de l’Església de Jesucrist de tot l’Univers.

Torno a l’agost de l’any passat. D’aquella consagració a Déu Pare[3] en van començar els preparatius per aquest any en el qual ha començat l’acció trinitària en el poble de Déu, en l’Església de tot l’Univers. I què ha passat? S’han fet aquests passos: Sant Miquel, a la festa dels Arcàngels, el 29 de setembre de l’any passat, va posar tres punts[4]. El primer punt: ser el poble sacerdotal, funcionar com a poble sacerdotal. El segon punt: despullar-se d’un mateix, no pensar més en un mateix i immergir-se en el projecte de Déu. Així podem guarir. El tercer punt: consagrar la Terra a l’Esperit Sant.

En aquesta línia, en la Solemnitat de Crist Rei, Jesús va dir: “La meva Església resplendirà cada vegada més. La meva glòria es manifestarà cada vegada més. La meva Església em seguirà per tot arreu, a tots els tabernacles, a totes les adoracions, a totes les Eucaristies i s’oferirà amb mi arreu on vagi. La meva Església no és una organització qualsevol, és el meu Cos Místic, vivent. I el Cos Místic no és una imatge”, ha dit: “El Cos Místic hi veu, hi sent, escolta, és vivent. Qui no es deixa amarar per la meva Sang i no passa a través de la meva Sang, no pot pertànyer a aquesta Església[5] .

En el següent pas, abans de la consagració a l’Esperit Sant el 8 de desembre, la Mare de Déu ens va invitar a l’últim desig: que tota l’Església s’unís a Ella i seguís Jesucrist per tot arreu. “Sense mi no ho podreu fer[6]. I després d’això ens vam consagrar a l’Esperit Sant que ens va dir que posava en acció en la seva dinàmica la voluntat del Pare, del Fill, dins nostre per desvetllar-nos, que vol dir per desvetllar tothom de la Terra i de l’Univers que sigui de bona voluntat[7].

I així arribem a la consagració solemne a la Santíssima Trinitat quan vam decidir sotmetre’ns a l’acció del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant, a conèixer cada Persona, les Tres persones de la Santíssima Trinitat en la seva acció dins nostre i a participar en aquesta acció. I el que en va sorgir de manera especial després, ho heu seguit, en aquest context de l’acció trinitària la Mare es presenta com Corredemptora[8]. Ens ha ofert la seva Immaculadesa, participar en la seva Immaculadesa per poder ser íntegres, irreprensibles en Déu. Ens va dir que per gràcia Ella és omnipotent com a Corredemptora, i ens va convidar a participar en la seva omnipotència com a corredemptors. I hem vist un fil conductor de l’acció de la Santíssima Trinitat en aquest període de l’any, i hem vist molts canvis, especialment aquí. Hem experimentat de manera particular, conèixer les Tres Persones divines en la seva acció, que emanen una potent energia primària per tot l’Univers.

Aleshores, us faig una pregunta: Us heu adonat d’aquesta grandesa de Déu en aquest temps? Heu interpretat bé aquesta pandèmia? No és una epidèmia amb la qual Déu Pare castiga el món sinó que el món es castiga a si mateix perquè s’ha allunyat de Déu, i tot allò que s’allunya de Déu Pare, com més s’allunya es corromp i al final acaba al llac de sofre. Aquesta és la veritat, aquests són els passatges de la gràcia. Desitjo que vosaltres pugueu mirar aquesta gràcia enorme que ens ha estat donada i que Déu continua donant-nos per promoure els fills de Déu, perquè el més aviat possible entrin en la creació nova, on són vigents les Lleis de l’Esperit pur. Allà no hi entra cap virus, no hi entra cap corrupció. Ens ha estat dit que aquí comença la nova creació. Per això, tot el que Déu ha fet ho ha fet en favor dels fills de Déu per promoure els grans de raïms sans, aquelles persones que volen ser redimides, que volen entrar en la creació nova. Al mateix temps, ens ha demanat a cada un de nosaltres de no tancar-nos, complaguts amb això, sinó oferir-nos amb Jesús a través del Cor Immaculat de Maria, Corredemptora, Reina de l’Univers per tots aquells que desitgen ser desvetllats en la potència de l’Esperit Sant.

He dit que per nosaltres no és suficient examinar la nostra consciència en el nostre petit hortet interior sinó que hem de mirar en el context de la gràcia que actua en tot l’Univers i que ens crida a desvetllar-se en aquest temps per salvar el salvable. L’única manera amb la qual podem salvar tots aquells que desitgen ser salvats és unir-se al Crist per mitjà de Maria Santíssima, desitjosos que l’Esperit Sant ens desvetlli i que estiguem disponibles a ser sotmesos a Déu Pare, a les Lleis de l’Esperit pur.

Nosaltres us parlarem durant aquests dies de la consagració a l’Esperit Sant, al Fill de Déu per mitjà de Maria, l’únic Redemptor, únic Salvador, per consagrar-se de nou solemnement al Pare. Us convido a participar en aquestes gràcies. Us convido a ser aquell instrument de Déu per abocar les gràcies sobre tothom, dins de l’Església, fora de l’Església, sobre tots els fills de Déu, sobre totes les persones de bona voluntat perquè l’Esperit Sant pugui desvetllar les consciències en aquest temps.

Així, Déu, quan separa no fereix, no castiga i també, aquells que són separats, si volen, poden tornar però han de fer un esforç enorme. La nostra missió és estimar tothom, no criticar, no jutjar ningú. Ara us suplico: desvetlleu-vos en tots els grups, en tots els convents, en totes les parròquies, tots aquells que us uniu en grups de pregària. Durant aquests dies us parlarem. Us invitaré a la vigília de la consagració al Pare, a tots vosaltres, a encendre la llum a la Terra, en molts punts perquè la Terra sigui il·luminada i desapareguin les tenebres.

Així doncs, avui, amb la Mare, Reina dels Àngels, la nostra Corredemptora i Reina de l’Univers us beneeixo perquè Déu Tri i U actuï amb tota la potència en cada un de vosaltres, us desvetlli a la generositat de salvar tots aquells que desitgen ser salvats, d’elevar la humanitat de la Terra a Déu Pare per sotmetre’s per tal de viure per tota l’eternitat, en el nom del Pare del Fill i de l’Esperit Sant.

[1] Cfr. Missatge de Déu Pare del 19 de gener 2020 “Renovo la meva aliança amb vosaltres”, publicat a www.versolanuovacreazione.it en italià, i en català a l’enllaç https://capalanovacreacio.com/

[2] Cfr. Jn 15, 1-8

[3] Fa referència a la consagració de la Terra a Déu Pare, el 4 d’agost 2019.

[4] Cfr. Missatge de Sant Miquel Arcàngel del 29 de setembre 2019 “Indicacions per aquest temps, publicat en aquest web.

[5] Cfr. Missatge de Jesús del 24 de novembre 2019 “El segell del Rei”, publicat en aquest web.

[6] Cfr. Missatge de Maria Santíssima del 7 de desembre 2019 “Oferts amb Maria a tots els altars de la Terra, publicat a www.versolanuovacreazione.it en italià, i en català a l’enllaç https://capalanovacreacio.com/

[7] Cfr. Missatge de l’Esperit Sant del 8 de desembre de 2019 “Vinc a recuperar allò que em pertany”, publicat en aquest web.

[8] Cfr. Missatge de Maria Santíssima Corredemptora del 22 de febbraio 2020 “Sóc la Corredemptora de la humanitat”, publicat en aquest web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s