Que aquesta solemnitat sigui l’inici del vostre any litúrgic

7 d’agost 2020 – Solemnitat de Déu Pare

Missatge de Déu Pare 

Que aquesta solemnitat sigui l’inici del vostre any litúrgic

“Estimats fills,

Us dono gràcies perquè sou aquí avui i per la celebració d’aquesta solemnitat, que he volgut molt. Vull que aquest dia, el 7 d’agost de cada any, sigui per a vosaltres l’inici i la culminació del vostre any litúrgic i de totes les vostres celebracions.[1]

Cada any, en aquest dia, renovaré la meva aliança amb vosaltres i vosaltres amb mi. Em consagrareu la Terra i tots els seus sofriments, especialment els dels meus fills que m’invoquen. Jo faré davallar potentment el meu Esperit sobre vosaltres i sobre tota la meva Església present a la Terra (l’Església de Jesucrist de l’Univers, n.d.r).[2] La potència d’aquest memorial repercutirà sobre la Terra i sobre tot el meu poble present a l’Univers. 

Tot seguit, el 15 d’agost de cada any, celebrareu la solemnitat de Maria assumpta al Cel, Mare i Reina de la nova creació. La celebrareu amb aquest títol, perquè Maria us ha obert el camí cap a la nova creació. És l’única creatura, després del meu Fill, que ha passat en cos i ànima a través de la Gran Barrera del Cel, com fareu també un dia tots vosaltres, quan entrareu a la nova creació.

Així, amb les celebracions del Pare i de la Mare, iniciareu el vostre any litúrgic i la vostra missió pels mesos que vindran. Això és molt important, perquè aquesta Església[3] ha de tenir el seu propi any litúrgic, amb les seves festes i solemnitats, i la pròpia doctrina. Sé que puc comptar amb vosaltres i us dono gràcies per això.

Fills, com veieu, la Terra està en dificultats, està en el sofriment més profund i està immersa en la foscor. Però vull sacsejar la Terra, fer-la tremolar amb el meu amor. Jo no colpeixo la Terra amb el mal, com pensen molts, perquè el mal no em pertany, no forma part de mi ni en formarà mai. Toco la creació amb el meu amor. El meu amor és llum i la llum és vida.[4] D’avant el meu amor, el Mal es rebel·la i es manifesta. Posa en moviment tot el que pot per contrarestar el meu amor i enfosquir la meva llum.

Per això, no us sorprengueu: com més avança el vostre camí en la llum, més es rebel·len les tenebres i manifesten el seu odi cap a vosaltres i cap als veritables fills de Déu. Vosaltres, però, no heu de tenir por perquè el meu amor us protegeix. La meva llum rebutja les tenebres de cada un de vosaltres, de tot el meu poble i del planeta sencer. Això és així si hi ha un poble que s’immola, prega i s’ofereix per mitjà del meu Fill, en la potència de l’Esperit Sant, a través del Cor Immaculat de Maria.

Se us ha demanat un camí cap al perdó[5] que és sempre una immersió en la meva llum. Sense la meva llum, les tenebres regnen sobre la Terra i ho veieu ben clar. Malauradament, davant el meu amor, molta part de la humanitat fuig perquè en té por.[6] Té por de ser judicada, i de mostrar-se tal com és. Aleshores, s’adreça a Llucifer i a altres ídols, que ella mateixa es crea, amb l’esperança de ser salvada sense massa esforç, però no pot ser així. Només el meu amor us pot salvar, no hi ha altre camí de salvació per a vosaltres. El meu amor s’ha fet carn en el meu Fill Jesús, que actua incessantment a través de l’Esperit Sant, present de manera especial en el Cor de Maria.

La vostra batalla es fa més dura, fills. Les potències de les tenebres no us suporten, Llucifer us odia amb un odi violent. Intentaran enterrar-vos sota el fang, però jo us donaré les ales de la llibertat per sobrevolar tot el fang del món. El mirareu de dalt estant i el superareu.

No podeu esperar carícies i dolcesa del món, perquè us odia; però, tal com heu sentit, el meu Fill ha vençut el món[7]. La seva Sang us cobreix i us protegeix. El segell de la seva Sang està sobre vostre i té el poder de repel·lir el mal. Satanàs veu el segell, veu la Sang del meu Fill i passa de llarg.[8] Ningú podrà tocar-vos, però sereu provats, per tal que s’enforteixi la vostra fidelitat. No us demano altra cosa que la fidelitat al meu amor, a la meva vida, a la paraula del meu Fill i a tot el que heu rebut durant aquests anys. No tingueu por i no us feu enrere davant de cap amenaça. Res us pot colpir perquè jo estic entre vosaltres, com roca eterna, per protegir-vos i per defensar-vos.

Sigueu el meu petit ramat que he arrencat de la mort i del mal. Per això, no tingueu por del llop, encara que el sentiu udolar. Penseu tan sols a buscar-me, per mitjà del meu Fill, en l’Esperit Sant, a través del Cor Immaculat de Maria. Busqueu només el meu amor. Del llop me’n cuidaré jo.

Us beneeixo, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] La trobada amb Déu Pare és la font i el punt culminant de la nostra vida en Déu.

[2] Moltes vegades i de diferents maneres, se’ns ha recordat que l’Església fundada per Jesucrist és única en tot l’Univers i que s’està manifestant en la seva pròpia dinàmica, per tal de preparar la vinguda gloriosa de Crist. L’Església de Jesucrist de l’Univers té en ella mateixa la potència per superar les divisions entre els cristians de la Terra i portar la humanitat de tots els planetes a formar part del Cos Místic de Crist.

[3] Aquí, com en totes les nostres publicacions, amb el terme Església, ens referim únicament a “L’Església de Jesucrist de l’Univers”, a la qual pertanyem.

[4] Cfr. Jn 1, 4

[5] Es refereix al missatge de Maria Santíssima de l’1 d’agost de 2020 “Camineu cap al perdó”.

[6] Vegeu “Oltre la grande barriera”, capítol 1, pàgs. 26-31

[7] Cfr. Jn 16, 33

[8] Cfr. Ex 12, 21-24

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s