L’Església de l’Univers baixarà a la Terra

28 setembre 2020 – Vigília de la solemnitat dels set grans Arcàngels

Missatge de Sant Miquel Arcàngel

“Estimats germans i germanes de la Terra, pau a vosaltres! Us porto la benedicció de Déu i de tota l’Església estesa per tot l’Univers. Avui ens celebreu a nosaltres, els set grans Arcàngels, i no només això, sinó també tots els seus estols angelicals. En aquest dia solemne l’Església recorda l’acció dels àngels que en aquest temps és molt potent.

Se us ha dit que nosaltres, els àngels, en aquest temps som enviats a dividir el gra del jull i no només això: som enviats a obrir el camí a l’Església de l’Univers que baixarà a la Terra, on es realitzarà l’última batalla. Serà el darrer i definitiu enfrontament entre el Bé i el Mal, entre Jesucrist i Llucifer, entre els àngels i els dimonis. Serà un gran xoc entre la llum i les tenebres. Per això, Déu ens envia a nosaltres àngels a obrir el camí a la Jerusalem celestial que baixa del Cel.[1] Si no ho féssim, tampoc vosaltres podríeu progressar; tampoc els germans fidels podrien actuar sense nosaltres.

Quan els àngels obren el camí, separen la llum de les tenebres davant dels fills de Déu. És com si una vegada més, s’obrís el Mar Roig, per tal que passin els fills de Déu. Ara la Terra s’encamina a esdevenir aquell escenari del qual sempre se us ha dit: l’últim escenari de la vella creació; l’últim escenari de la història tal com avui la coneixeu.

Us dic, germans i germanes, que aquest enfrontament entre la llum i les tenebres ja ha començat a l’Univers però ha d’arribar al punt culminant concretament a la Terra; no serà un enfrontament qualsevol sinó una veritable batalla d’esperits, tant al cel com a la terra.

Les humanitats fidels es preparen per a la batalla a la Terra: hauran d’ajudar els fills de Déu més febles de l’Univers i, sobretot, fer costat als àngels en l’enfrontament amb la “Confederació de la llum”[2] i amb totes les potències satàniques. Serà un combat espiritual i físic.

Per això els germans fidels estan preparant tot el necessari per a aquesta seva última i decisiva missió.  S’han preparat per a això des de l’eternitat, des que va començar el seu camí.

Fins ara, els germans fidels continuen recorrent l’Univers mitjà per enfortir els lligams amb aquelles humanitats. Passen i tornen a passar per l’Univers baix, per encoratjar aquells fills de Déu que en els planetes rebels van decidir formar part de “L’Església de Jesucrist de l’Univers”, i que sofreixen a causa de la forta presència satànica. Molts habitants dels planetes rebels no s’han convertit en absolut, malgrat els signes i el poder dels germans fidels.

Tal com veieu, l’evangelització de l’Univers encara no ha acabat. S’ha visitat tot l’Univers, però l’evangelització encara s’està realitzant. Falta sobretot la Terra que encara no està evangelitzada. Aquesta tasca us correspon a vosaltres, amb l’ajuda de l’Església de tot l’Univers. La vostra acció per ara és en esperit, perquè la vostra debilitat no us permet fer altra cosa, però tindreu l’ajuda de dalt.

Avui us demano d’estar a punt per als esdeveniments que seran grans i decisius. El pròxim any 2021 serà un any crucial, en el qual moltes coses es tancaran i altres s’obriran. Nosaltres, els àngels, preparem l’adveniment d’aquest nou any a la Terra, en el qual l’Església de Jesucrist de l’Univers haurà de manifestar-se cada vegada més i començar a baixar del Cel.

Els àngels no coneixem el pensament de Déu ni els seus plans, que se’ns comuniquen quan és el moment adequat; no tenim curiositat i no demanem res més, però ens preparem. Vosaltres heu de fer el mateix. Sou soldats de Crist i heu d’estar preparats en tot moment per a allò que Ell us demanarà. Aquesta és la veritable vigilància que permet no caure en la temptació o en la passivitat. Per tant, us convido a estar preparats per no endarrerir el pla de Déu. De fet, l’Església que baixa del Cel, els germans fidels i nosaltres els àngels, hem de trobar un poble preparat a la Terra, perquè no podem recórrer als altres sinó al poble de Déu.

Fills -us anomeno així perquè tots els que compleixen la voluntat de Déu són també fills nostres; també nosaltres els àngels sentim la paternitat divina envers vosaltres, per això us dic fills però també germans, amics- se us ha dit que heu d’ajudar a aquesta humanitat i reedificar-la. D’aquesta manera, també la podeu evangelitzar. La humanitat de la Terra està en una total desesperació, en gran part separada de l’Esperit Sant, incapaç de bondat i misericòrdia. No obstant això, hi ha moltes persones bones però bloquejades per l’acció del Mal. Ara és hora que feu fluir la vida de Déu cap aquesta part de la humanitat.

Per fer això, haureu d’elevar-vos cada vegada més però, al mateix temps, estar també disposats a davallar en les profunditats tenebroses d’aquesta humanitat. És necessari que aquesta Església baixi fins a tocar les arrels més profundes de la humanitat de la Terra i de l’infern present en moltes ànimes. No us demano que feu grans coses sinó que estigueu disposats a tenir cura dels leprosos, a alleujar molts malalts de l’esperit. Per tant, estigueu preparats pels esdeveniments i a punt per anar a buscar fins a l’última ovella perduda.

Els Arcàngels us acompanyem, us precedim per obrir el camí davant vostre. És un camí que en aquest temps s’eixampla cada vegada més davant del poble de Déu, perquè s’ha de manifestar la novetat de Déu i ha de ser cada vegada més visible. Us demanem a cada un de vosaltres i a tot aquest poble disponibilitat, docilitat, estar a punt, capacitat d’alçar-se d’elevar-se amunt i d’abaixar-se fins a l’últim dels vostres germans. Sé que us demano molt però sé que puc comptar amb la vostra resposta. Per part nostra, us asseguro tota la protecció i ajuda.

Us recomano que estigueu molt units al vostre àngel de la guarda, que és potent, us acompanya i us protegeix. Ara, per vosaltres és el moment d’entrar en una profunda comunió amb el vostre àngel de la guarda: parleu-li, demaneu-li ajuda, estigueu molt units a ell en tot i ell us ajudarà.

Us beneeixo en el nom del Pare i del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Ap 21

[2] Veure el llibre “Riscrivere la storia – vol II – L’Universo e i suoi abitanti”,  Pàgs. 224 – 245

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s