Qui som

Església de Jesucrist de l’Univers

A càrrec de Mauro

8 d’octubre de 2020

(Transcripció d’àudio)

En aquest moment, en els darrers dies, des d’aquest lloc web, sentim el Pare Tomislav comentar novament el missatge del 10 de setembre 2010 “Nucli Central[1], un missatge que ha estat un canvi crucial per a tota la humanitat, sigui per qui l’ha acollit, sigui per qui no l’ha acollit. Un missatge que està enllaçat amb les paraules de Sant Miquel del 2009, que el Pare Tomislav esmenta moltes vegades. Ha dividit, ha començat a dividir la humanitat, aquest missatge també és una separació d’aigües. A més d’aquest missatge, tenim les paraules de Sant Miquel que anuncien l’Església que baixa del Cel[2], en aquest web tenim moltes paraules que anuncien la presència viva de l’Església de Jesucrist aquí a la Terra.

Hem sentit el deure, també a partir de diferents trucades que hem rebut d’alguns de vosaltres, de presentar-nos en dues paraules: qui és el poble nou del qual parla el Pare Tomislav, qui hi ha darrere seu, darrere de la Stefania Caterina. En primer lloc, he de dir-vos que nosaltres diem Pare Tomislav encara que hagi estat reduït a l’estat laic, perquè per a nosaltres segueix sent un pare, un sacerdot perquè això ho serà eternament, i per a nosaltres és pròpiament un pare i l’anomenem com a tal.

Crec que és oportú dir encara dues paraules, perquè l’última vegada que ens vam presentar com homes i dones, persones que col·laborem amb els membres vivents del Nucli Central, era el 2015 en el llibret “El camí del poble nou[3], potser algú de vosaltres l’ha vist, llegit. Han canviat moltes coses durant aquests cinc anys. En el llibret presentàvem l’inici del primer grup de persones que precisament gràcies a les predicacions del Pare Tomislav, de la Stefania, gràcies a la Reina de la Pau (que seguim i continuem seguint amb les seves aparicions a Medjugorje, però no tant per les aparicions sinó per allò que les aparicions han d’aportar, volen portar), juntament amb tots els escrits que hem publicat en aquest lloc web i que hem rebut, molts homes i dones han iniciat un camí, han canviat la seva vida i intenten canviar-la i deixar-se transformar per Déu.

Per tant, reitero només algunes coses que el Pare Tomislav sempre subratlla: no estem contra ningú, intentem viure com a fills de Déu, tenint Déu al centre i partint de Déu Tri i U. Potser em resulta més fàcil dir qui no som: no som un orde religiós nou, no som una església que es contraposa a l’església confessió catòlica, no som una comunitat religiosa, no som convents, frares, monges. Som un grup de persones, homes i dones, joves, no tan joves, parelles, solters, que junts han decidit caminar cap a Crist. Junts han decidit deixar-se transformar per la gràcia de Jesucrist. Som persones limitades, cap de nosaltres és perfecte, cap de nosaltres hi ha arribat. No hi ha sants segons l’antiga classificació dels sants, sinó un grup de persones que volen arribar a ser segons el desig de Déu, a imatge i semblança de Déu, fills de Déu que volen expressar la seva santedat, aquella santedat que Déu ha imprès en ells des del moment de la concepció i que només Déu pot desenvolupar a través d’una vida normal.

Alguns estem agrupats en Cases-Santuari, que haureu sentit anomenar sempre en aquest web, i que n’hi ha dues a Itàlia, una a Bòsnia-Hercegovina, una a la república Txeca. En aquestes Cases-Santuari tenim els nostres sacerdots, i intentem viure la pregària, gosaria dir contínua, no perquè estem sempre davant el Santíssim sinó perquè comencem amb la pregària i acabem amb la pregària, també en el nostre treball. Celebrem la Missa cada dia i vivim del nostre treball. En cada un dels nostres Santuaris tenim una activitat laboral, gairebé sempre relacionada amb l’agricultura i ens mantenim d’això. Després hem de seguir, ajudar les persones a través d’aquest web i a través dels llibres impresos; ajudar, acompanyar moltes persones que ens segueixen i formen part d’aquest poble nou, de l’Església de Jesucrist aquí a la Terra, i que estan repartides per tot Europa i a tot el món. N’hi ha en tot el món. Algunes d’aquestes persones, en aquests anys, han decidit unir-se entre elles, fins i tot algunes viuen juntes, han format així una petita comunitat, no religiosa sinó comunitat en el sentit que viuen juntes i entre elles es troben, preguen, intercanvien, estan totes en contacte estret amb les Cases-Santuari, amb els sacerdots i amb qui viu en les Cases-Santuari.

He dit que el missatge del Nucli Central ha estat una divisió d’aigües. A través d’aquell missatge, sabeu que els membres vivents del Nucli Central aquí a la Terra són sis. Hi ha el Pare Tomislav, la Stefania, hi ha dues persones a Sant Pere, Roma, i dues a Jerusalem. Al Pare Tomislav, a la Stefania i a nosaltres darrere seu, ens ha estat demanat d’exposar-nos, ens ha estat demanat de tirar endavant aquest programa, i el que fem és justament un testimoni viu de tot el que hem rebut, sentit, i de tot el que veieu i rebem convivint al costat de dos membres vivents del nucli central. Intentem transmetre el que veuen els nostres ulls, el que toquen les nostres mans.

Les bases del nostre camí espiritual les sabeu, són els sis punts de Sant Miquel que en aquests moments el Pare Tomislav està comentant, ha començat, però ja ho havia fet en altres ocasions; no us comentaré aquests punts, ja ho fan ells. Volia presentar-nos per dir-vos que pot ser útil per qui vulgui, conèixer-nos millor venint als Santuaris, o també escrivint, telefonant, demanant explicacions, aclariments, fent preguntes i així començar un diàleg[4]. Així podrem iniciar una comunió entre vosaltres i nosaltres, ajudant-nos mútuament també a través de les vostres preguntes, si en teniu per fer. Sapigueu també que aquests sis punts de Sant Miquel com tot el que hem rebut, no és el centre de la nostra vida, sinó que han estat l’instrument, com també el Nucli Central, que ens han ajudat i continuen ajudant-nos a anar cap a Déu i a transformar-nos. Podria dir amb les paraules del darrer missatge de Sant Francesc[5]: “El que volem és només pertànyer a Crist, per mitjà de la Mare de Déu, vivint una vida senzilla de fills de Déu segons l’Evangeli, en harmonia amb la Creació”. Resumeix tot el que volem fer i intentem fer començant a caminar amb Jesús al centre. En això, repeteixo, estem oberts a parlar-ne amb tothom i a les Cases-Santuari estem organitzats per acollir qui vulgui passar, qui vulgui fer discerniment, qui ens vulgui conèixer.

Fa temps, el Pare Tomislav va parlar de punts llum que estan naixent a tot Europa; punts llum acompanyats pels sacerdots de les Cases-Santuari i estem segurs que hi ha també altres punts llum, és més, els hem trobat a través d’algun de vosaltres que ha passat, que és un punt llum sense saber-ho. Persones que adoren, persones que viuen buscant el Santíssim, són punts llum, però crec que ha arribat el moment d’unir-se, d’agregar-se. Déu està recollint, està reunint la Seva Església. Ho ha fet en tot l’Alt l’Univers, el Mig, el Baix, ara ho ha de fer també a la Terra i ho està fent, està reunint la Seva Església per preparar-ho tot pel retorn gloriós. Això també ho diu Sant Francesc: “Avui ha arribat el moment en què un poble immens ha estat reunit per Déu, d’arreu de l’Univers, per formar l’única Església de Jesucrist, fundada a la Terra i viva i operant en tot l’Univers. També vosaltres en formeu part i desitgeu manifestar a la Terra el rostre d’aquesta Església i anunciar el pla de Déu”.[6] Doncs això és el que estem intentant fer.

Al voltant nostre, en el poble que s’està reagrupant a les Cases-Santuari, es podria dir que està naixent un poble que abraça des del naixement fins a la mort. Hi ha molts joves, molts nens i realment hi ha un acompanyament d’un poble del naixement a la mort. Veiem davant nostre un camí que s’obre concretament, ara amb petits passos, en el qual hi ha lloc per a tothom, pels avis, pels nens, pels joves, per qui decideix consagrar tota la seva vida a Déu, per qui es casa, per qui vivint entre nosaltres continua tenint una feina a l’exterior, hi ha de tot. Aquesta és l’Església, aquella Església que, si deixem fer a Déu, Ell transformarà segons el seu Cor, segons el seu Pensament. Serà aquella llum visible, serà, es pot dir, no trobo altres paraules, la representació de l’Església de l’Univers a la Terra.

Al cap i a la fi, en aquest lloc web s’han dit paraules fortes: el Nucli Central, el nou col·legi apostòlic; el Nucli Central que no està sotmès a cap jerarquia sinó a la de Jesús; el Nucli Central que ha d’obrir un camí; el Nucli Central que per força, sigui en aquesta vida o en l’altra vida, ha de ser acceptat per entrar a la Creació Nova com a do de Déu. I no hi ha cap do de Déu que un home pugui refusar i seguir pensant entrar en la Creació Nova perquè és un do indispensable, igual com Maria Santíssima i Sant Josep, instruments sublims. Nosaltres ens esforcem al màxim amb els nostres límits per ser instrument ordinari, i amb aquestes paraules que ara posem en aquest web, demanem ajuda també a vosaltres per funcionar millor a través del diàleg que pugui sorgir.

Confio aquesta nova iniciativa a Maria, Mare i Reina de la humanitat, invoco la seva benedicció per nosaltres i per vosaltres, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.


[1] Cfr. Missatge de Sant Miquel Arcàngel del 10 de setembre 2010 “El Nucli Central, publicat al llibre “Verso la nuova creazione – vol. III, anno 2012”, pàg. 8, al llibre “2012 – La scelta decisiva dell’umanità, pàg. 33, a www.versolanuovacreazione.it en italià; i en aquest web en català. 

[2] Cfr. Missatge de Sant Miquel del 28 de setembre de 2020, “L’Església de l’Univers baixarà a la Terra”, publicat en aquest web

[3] Edizioni Luci dell’Esodo per l’edició original en italià i per l’edició en català disponible en pdf en aquest web.

[4] Per contactar-nos us podeu adreçar a l’enllaç “Contacte” d’aquest web

[5] Cfr. Missatge de Sant Francesc d’Assís del 4 d’octubre 2020, “Estigueu a l’altura de la vostra missió”, publicat en aquest web

[6] Veure nota anterior

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s