Viure en la veritat i en la justícia

13 d’octubre 2020

Missatge de Déu Pare

En aquest dia, dues joves germanes de la Fundació “Fortalesa de la Immaculada s’han consagrat al servei de Déu i de “L’Església de Jesucrist de l’Univers”. Durant la celebració, Déu Pare ens ha adreçat la seva paraula.

“Estimats fills,

Aquest és un dia important pel vostre poble perquè dues vides joves es consagren al servei de Déu i de L’Església de tot l’Univers. Aquest és també un gran do per a tota la humanitat.

Cada un de vosaltres que es consagra és un do per a la humanitat, una gota en el mar immens de la caritat de Déu en aquesta Terra que en té una necessitat extrema. La humanitat està tan assedegada que necessita un oceà per saciar-se. Vosaltres sou petites gotes d’aquest oceà que són però, preciosíssimes.

Què vol dir consagrar-se a mi? Vol dir viure en la veritat. La veritat és present només en mi, en el meu Fill i en l’Esperit Sant. Jesús va venir a la Terra per portar-vos la veritat. Es va presentar com únic Camí, Veritat i Vida.[1] Fora del meu Fill, no existeix cap altre camí que porti la humanitat a la salvació, ni una altra veritat, ni tan sols una altra vida. Fora de mi no hi ha vida, ni podreu trobar-la sinó en mi, a través del meu Fill, en l’Esperit Sant.

La vostra vida oferta a mi esdevé un do enorme que transforma totes les coses en vosaltres i al voltant vostre. Quan una persona i un poble es consagren a mi, a través del meu Fill en l’Esperit Sant, jo poso al voltant de cada un i de tot el poble un escut que protegeix dels atacs del Mal. D’aquest do, en neix una vida sempre nova que us protegeix i nodreix. Així esdeveniu el reflex de la presència de Déu per tot arreu on passeu i en tot el que dieu. El meu rostre brilla sobre vostre i la gent coneix la veritat.

Avui us demano que visqueu en la veritat que el meu Fill us va portar, que heu acollit i que viu en cada un de vosaltres. Que aquest poble no caigui mai en compromisos amb la veritat, sinó que avanci de pressa pel camí magistral, sense girar-se enrere ni aturar-se a perdre temps pel camí amb qui no vol participar en la vida de Déu. Que tingueu la vostra mirada posada en la meta, tal com heu sentit en la lectura.[2]

Jo us acompanyaré i el meu Fill us portarà a mi perquè és la seva missió. L’Esperit Sant us farà conèixer cada vegada més la vida de Jesús en vosaltres. Així Jesús, en la potència de l’Esperit Sant, us conduirà cada un de vosaltres i tot aquest poble cap a mi i vosaltres viureu en la veritat.

Viureu també en la justícia que prové de la fe. És aquesta la veritable justícia, de la qual el món n’està completament privat perquè no viu en la veritat. Qui no viu en la veritat no pot viure tampoc en la justícia. La justícia ha de triomfar a la Terra, però no la justícia com a venjança, tal com l’entenen els homes, sinó la justícia que és amor, pau, bondat i que us fa viure segons les meves lleis que són lleis de rectitud, de bondat i de tendresa.[3]

Fills meus, us confio a vosaltres aquí presents i a tots els que estan units a vosaltres, la gran missió de caminar incessantment cap a la veritat i la justícia. Aleshores la meva Església resplendirà a la Terra com en la resta de l’Univers i serà una Església santa, pura, immaculada com la seva Mare.

Us demano, fills, que sigueu persones autèntiques i sinceres en la relació amb mi, amb vosaltres mateixos i amb els altres. Mireu les coses com són en Déu i no us equivocareu. Us acolliré i us ajudaré sempre, fins i tot quan us sentireu fràgils o inadequats, quan sentireu tot el vostre límit. I si camineu amb dificultat, us sostindré i us portaré a la meta: us faré viure segons les meves lleis i sereu el poble de Déu en aquesta Terra.[4]

Us beneeixo en el nom del Pare i del Fill i de l’Esperit Sant”.


[1] Cfr. Jn 14, 1-14

[2] Cfr. Fil 3, 1-16

[3] Cfr. Mt 5

[4] Cfr. Ez 36, 24-32

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s