El Senyor vindrà amb tots els seus Sants

31 octubre 2020 – Vigília de la solemnitat de tots els Sants

Missatge de Sant Miquel Arcàngel

Estimats germans i germanes de “L’Església de Jesucrist de l’Univers”, pau a vosaltres!

El Senyor, Déu Omnipotent, m’envia a vosaltres en aquesta vostra etapa delicada i decisiva.

L’excomunicació que ha colpit al Pare Tomislav[1] inevitablement us ha colpit a tots vosaltres. El Senyor Jesús, únic Cap de l’Església, ha considerat el judici emès per l’Església Catòlica envers vosaltres com a superficial, precipitat i sense misericòrdia; en essència, un JUDICI INJUST. Com a tal, no té cap valor als ulls de Déu. En efecte, allò que Déu considera injust no pot estar davant seu que és el Just per excel·lència. La injustícia humana no pot sostenir-se davant de la Justícia.

L’Església Catòlica, a través de la jerarquia que la representa, ha considerat que aquestes revelacions entren en conflicte amb la doctrina cristiana i que són motiu d’escàndol per als fidels. Actuant així, s’ha separat del camí d’aquest poble i de l’Església de tot l’Univers. Les conseqüències d’aquesta tria seran greus i inevitables.

“L’Església de Jesucrist de l’Univers” continuarà el seu camí en tot l’Univers. Creixerà i es manifestarà cada vegada més als ulls de tota la humanitat. A la Terra, concretament, es revelarà a tots aquells que són de bona voluntat. Molts catòlics se senten aixafats pel sistema jeràrquic; a més, ja no entenen la direcció que aquest papat està imprimint a l’Església Catòlica. No va millor en les altres confessions cristianes, fragmentades i sovint contraposades entre elles. També, molts sistemes oprimeixen la vostra humanitat: sistemes polítics, econòmics i religiosos que aixafen els petits i potencien els poderosos. Creen confusió i desconcert, obrint el camí al dimoni i als seus sequaços. L’odi i la perversió de Llucifer regnen sobre la Terra.

Les persones, desorientades davant de tanta confusió, giraran els ulls cap aquesta Església, per trobar-hi suport, ensenyament i refugi en els dies foscos que esperen a la Terra. Llucifer està desfermant l’últim atac contra Déu i contra els fills de Déu, amb la il·lusió de vèncer la seva batalla i conquerir l’Univers. Ha cridat a reunir-se a la Terra els seus exèrcits repartits pels planetes rebels a Déu, perquè és a la Terra que el Senyor tornarà gloriós i aquí tindrà lloc l’últim i conclusiu combat entre la llum i les tenebres.

També Déu està preparant els seus exèrcits: l’Església present en tot l’Univers baixarà amb potència del Cel, unint-se a l’Església de la Terra per afrontar junts l’última batalla. La santedat de Déu es manifestarà per mitjà de la seva veritable Església. Per ara, serà una davallada en l’Esperit Sant, no visible als ulls, però extremadament potent. Serà la Pentecosta còsmica, preludi de la vinguda gloriosa de Crist. Així, el Regne de Déu s’establirà fermament entre vosaltres, i tots sereu enfortits i elevats en la vida de santedat.

Després, en el dia gloriós del retorn de Crist a la Terra, l’Església de tot l’Univers es manifestarà obertament i serà visible per a tothom. Gloriosa i sense màcula, afrontarà el poble de les tenebres. Tot es manifestarà en la seva llum veritable. Ningú podrà amagar-se. De res serviran els sistemes, les estructures humanes, les ideologies i els falsos ídols. El Senyor vindrà amb els seus Sants de tots els temps i de tots els planetes, acompanyat dels exèrcits angelicals, per alliberar el seu poble i llençar Llucifer i els seus seguidors a les tenebres eternes. El seu retorn farà tremolar l’Univers.

Fins aleshores, l’Església de tot l’Univers només serà visible en part: per justícia, la veuran els purs de cor i els pobres en l’esperit. Déu els cridarà, els reunirà i els orientarà cap a la seva veritable Església. Les altres organitzacions, que es defineixen “Església” però que no són tals als ulls de Déu, quedaran desertes.

Cap hipòcrita arrogant travessarà les portes de l’Església de Jesucrist de l’Univers. L’acció de Déu, unida a la de la seva Església, anirà afeblint progressivament els exèrcits de Llucifer: els poderosos corruptes, els prepotents, els idòlatres, els violents i tots aquells que hauran fet del seu egoisme el seu propi Déu, seran deixats de banda.

El Senyor m’ha cridat per ser el Precursor de la seva vinguda gloriosa. Tinc la responsabilitat de reunir el seu poble de tot l’Univers i de protegir-lo del mal. Ho faré amb el poder que Déu m’ha concedit. Sóc el seu servent que només desitja complir el seu deure davant Déu i la humanitat. Cap home podria suportar el pes d’aquesta responsabilitat, perquè la batalla entre el bé i el mal serà de proporcions còsmiques. Els meus exèrcits angelicals estan preparats i estaran al costat del poble de Déu.

Demà celebrareu la solemnitat de tots els Sants. Us convido a entrar en una relació viva amb ells en aquest temps. Així, la seva presència al vostre costat, especialment en les celebracions eucarístiques, serà cada vegada més palpable. No em refereixo només als Sants del Paradís, sinó a tots aquells que viuen per Crist i en Crist sobre tots els planetes habitats. Junts formeu un únic Cos perquè és un sol l’Esperit que us uneix.

El Senyor espera de la seva Església de tot l’Univers una implicació cada vegada més gran en la batalla contra el dimoni i els seus exèrcits. Us convido a intensificar la vostra obra d’evangelització de la Terra, utilitzant els mitjans espirituals que us han estat indicats en aquests anys:

– el Baptisme en l’Esperit Sant i el foc;

– l’oferta i la pregària pels qui sofreixen, els últims i els oblidats, els moribunds i els difunts. Oferiu a Déu Pare, per mitjà de Jesucrist en l’Esperit Sant, els sofriments dels fills de Déu i les víctimes del mal, especialment de la pandèmia que afligeix la Terra. Demano als sacerdots d’aquesta Església que absolguin en esperit tots aquells que estan a punt de morir i tots aquells que volen penedir-se; l’Esperit Sant proveirà per fer arribar als destinataris el fruit de la vostra acció. Déu us recompensarà;

-el perdó i la pregària envers tothom, amics i enemics, segons l’ensenyament del nostre Mestre i Senyor Jesucrist;

– la pregària constant pels governants de la Terra de bona voluntat, que desitgen sincerament el bé dels pobles;

– la comunió amb els instruments extraordinaris i amb tota l’Església de l’Univers. Allà on no podeu arribar vosaltres, altres hi arribaran en virtut de la comunió universal;

– el desig d’estimar i servir la Santíssima Trinitat i el ferm refús a pertànyer al mal.

Els punts que us he indicat serviran no només per evangelitzar la Terra, sinó que també seran un autèntic exorcisme. De fet, l’exorcisme més potent és el que prové de la santedat i l’acció del poble de Déu que expulsa el mal de les persones i del món. En això, sereu també ajudats per la comunió amb l’Església de tot l’Univers.

Tot això feu-ho per mitjà del Cor Immaculat de Maria, Mare de l’Església, Reina i Corredemptora de la humanitat de tot l’Univers. Agafeu-vos fort a Ella i demaneu-li que presenti a Déu totes les vostres bones accions. Així, res us podrà fer mal.

Ha arribat el moment que aquesta Església de la Terra comenci la seva missió en plenitud, finalment lliure de lligams humans i jeràrquics.  Déu us instruirà directament i per mitjà dels seus instruments. Sereu guiats, pas a pas, en totes les missions que Déu us confiarà.

Encara que sigueu jutjats amb duresa, vosaltres no judiqueu ningú. Cap paraula dolenta, cap judici, cap ressentiment. Feu cada cosa per amor a Déu i al seu poble, amb humilitat i paciència.

Responeu al mal amb el bé i pacíficament. Estigueu preparats per acollir tots aquells que vindran a vosaltres, sense judicar-los ni condemnar-los, perquè molts pecadors penedits buscaran misericòrdia. Aquesta Església no excomunica ningú fora del mal, que no ha de trobar lloc entre vosaltres.

Estimeu-vos recíprocament amb l’amor de Crist. Estimeu tots els que tenen necessitat d’amor. Recordeu-vos sempre de la Sang que el Senyor va vessar per vosaltres i per a tothom.

Estic al vostre costat com sempre i us protegeixo. No tingueu por de l’enemic. Us serà donat tot el que necessiteu en el moment just i de la manera justa. No dubteu mai de la Providència que és sempre Amor.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.


[1] El 15 de juliol de 2020, l’Església Catòlica va imposar la pena d’excomunicació al Pare Tomislav Vlasic. En aquest web podeu trobar el document amb títol: “El meu servei sacerdotal”, en el qual ell mateix explica la seva posició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s