Pregària de Guariment

A càrrec de Pare Tomislav Vlašić

6 de novembre 2020

Estimats germans, estimades germanes, estem immersos en l’epidèmia, pandèmia, i molts de vosaltres la sentiu a sobre o la senten els vostres familiars, els vostres veïns. Nosaltres estem en pregària contínua per vosaltres, i vosaltres participeu en aquesta pregària amb les vostres pregàries, amb les vostres ofertes, amb el vostre amor.

Us beneeixo a tots, que la benedicció de Déu Tri i U davalli sobre cada un de vosaltres amb la potència del Crist Ressuscitat, a través de la  pregària de tot l’Univers que passa a través del Cor Immaculat de Maria. Que davalli en vosaltres l’Esperit Sant, una energia potent, nova, per cuidar-vos, per transformar-vos. Que davalli l’Esperit Sant per guiar-vos mentre esteu en teràpia. Així com el vostre cos ha de ser regenerat, que hi participeu també per tal que el vostre esperit ressorgeixi, es transformi, i el Senyor actuarà a través del vostre esperit, per consagrar tot el vostre sofriment, tota la vostra debilitat, i us porti a la transformació.

La pregària de tota l’Església de tot l’Univers és amb vosaltres, és per a vosaltres, per a cada un de vosaltres. Entreu en aquest cercle d’energia que passa a través de l’església de la Santíssima Trinitat per transformar-vos, per tal que després, la vostra vida, la vostra dedicació de pregària, d’oferta, serveixi al Senyor per transformar els altres, també els últims de l’Univers.

Reveu aquesta gràcia potent, que davalli en tots vosaltres, en el nom de Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s