Estigueu a punt per la batalla

21 de novembre 2020 – Vigília de la solemnitat de Crist Rei

Missatge de Jesús

“Estimats fills,

L’any 2020 està a punt d’acabar. Ha sigut un any molt difícil per la Terra, un passatge dolorós però necessari. Una vegada més el Pare ha posat a prova la vostra humanitat, permetent que fos colpida per la pandèmia[1], un esdeveniment històric pel vostre planeta.

Tingueu clar, una vegada per totes, que el mal no ve de Déu sinó de l’acció de Llucifer, en la qual participa una gran part de la humanitat indiferent i rebel a Déu que, conscientment o no, serveix el dimoni per egoisme o per obtenir-ne beneficis. Per tant, aquesta pandèmia porta la signatura de Llucifer, dels seus seguidors de la Terra i d’altres planetes rebels del Baix Univers, que han participat activament a la difusió del coronavirus que us afligeix i condiciona la vostra vida.

El meu Pare, i vostre, ha permès tot això per donar-vos l’oportunitat de reconsiderar la vostra manera de viure i els valors sobre els quals heu fonamentat la vostra existència; per mostrar-vos una vegada més l’única via de salvació que passa a través meu.

Sóc el vostre Salvador que ha donat la vida per cada un de vosaltres. Ningú altre podrà salvar-vos de la mort, de la malaltia i del pecat fora de mi. Jo sóc el vostre Déu i Senyor que us governa amb amor perquè no desitja res més que el vostre bé i la vostra felicitat. Jo no oprimeixo sinó que allibero, no obligo sinó que us convido al banquet de la vida.

Malauradament, la major part de la vostra humanitat prefereix morir de fam abans que participar en el meu banquet[2]. Prefereix continuar sent esclava del Maligne abans que ser alliberada per mi. Ha situat el diner, el poder i el plaer al capdamunt de l’escala de valors i no està disposada en cap cas a canviar el seu pensament. Llucifer ho sap prou bé i d’aquí en treu la seva força: us té al puny, prometent-vos alguna engruna i privant-vos així del veritable aliment. Pobres homes que canvieu la veritable felicitat per uns instants de plaer; que renuncieu al Regne de Déu a canvi dels miserables regnes de la Terra; que rebutgeu el Pa de la vida i us alimenteu de verí. Què puc fer per vosaltres si em doneu l’esquena?

Fills meus, el meu Cor és contínuament ultratjat per gran part dels homes de la Terra, igual que el Cor Immaculat de la meva Mare. La Santíssima Trinitat és ofesa pel pecat de la Terra que ha arribat a un límit intolerable. Els fills de Déu sofreixen, es burlen d’ells, són perseguits i assassinats pels fills de les tenebres. Molts innocents són privats de la vida i de la llibertat, oprimits per l’esperit del món que no coneix altra cosa que abusos i violència.

És hora que Déu Tri i U baixi del cel i visiti aquesta Terra per restablir l’únic i veritable ordre de les coses, el diví, que neix de les lleis pures de l’Esperit.

El meu Pare i Pare vostre, desitja que el pròxim any 2021 sigui totalment consagrat a mi, al Fill de Déu i Rei de l’Univers, que sóc jo. Que la meva Església de tot l’Univers, present a la Terra, em consagri cada dia de l’any que ve i que cada membre em consagri tots els instants de la seva vida. Així regnaré en la meva Església i manifestaré a través vostre el Regne de Déu.

El Regne de Déu no és una faula sinó una realitat que s’ha de manifestar amb tota la seva potència. És la llavor que Déu ha sembrat en el si del seu poble perquè creixi i s’expandeixi. No es manifesta amb la força humana, com els regnes d’aquest món; no es fonamenta en les riqueses efímeres, sinó en la potència de Déu i en les lleis eternes que governen l’Univers. No en el diner, ni en el poder, ni en el plaer sinó en la fe, l’esperança i l’amor.

Jo actuaré profundament, en la potència de l’Esperit Sant, en la meva Església de tot l’Univers. Estaré present de manera especial en aquesta Església de la Terra durant l’any que vindrà. En ella manifestaré la meva potència de Rei i Senyor. La meva potència s’oposarà al poder de Llucifer i dels seus seguidors. Serà un combat duríssim i violent, però res podrà aturar el camí de la meva Església. Caminarà victoriosa, amb Sant Miquel Arcàngel al capdavant, amb la potència de la fe i dels miracles. Els homes de bona voluntat, els innocents, els oblidats i tots aquells que sincerament busquen la veritat, veuran despuntar la meva Església com una estrella resplendent en la foscor que embolcallarà la Terra.

La meva Església, en tot l’Univers, estarà cada vegada més compromesa en la preparació del meu retorn gloriós; farà costat a l’Església de la Terra en la seva batalla contra Llucifer i el regne de les tenebres. Cap de vosaltres serà deixat sol. Sereu enfortits per l’Esperit Sant i per mi, per la glòria del Pare i pel bé dels seus fills que esperen la salvació. Estareu embolcallats per l’amor i la tendresa de la meva Mare, perquè el seu Cor triomfi en vosaltres i a través vostre. No us faltarà res.

Us demano que sigueu testimonis fidels de la vida divina que heu rebut. Que la vida de Déu triomfi en vosaltres, en els vostres pensaments, en les paraules i en les obres. Que tot fill de Déu pugui veure en els vostres rostres la llum de la vida i adreçar els seus passos cap a la salvació. Així, a través vostre, qui sigui de bona voluntat coneixerà la meva veritable i única Església i podrà formar-ne part. Aquesta serà com un únic i gran cor, que batega en tot l’Univers i que estima Déu, sense pretensions i sense condicions.[3]

Us dic que vindran dies tristos per a la humanitat de la Terra que no vol convertir-se i canviar de vida. La meva reialesa posarà en crisi el sistema global que Llucifer i els seus adeptes han elaborat al llarg dels segles per dominar aquest món. S’ensorraran les falses certeses de molts homes, les falses doctrines i la falsa ciència. Les riqueses injustes, acumulades per uns pocs a costa de molts, es consumiran. Els tirans i els opressors, els malvats i els corruptes es taparan la cara per la vergonya, quan els pobles es riuran de la seva nuesa, perquè tot quedarà despullat davant els meus ulls.[4]

Els homes que no estimen Déu, els superficials i els indiferents, tots els que busquen només el seu propi interès sense preocupar-se de ningú, tots els que s’empassen les mentides dels poderosos sense fer-se preguntes i callen davant la injustícia, seguiran la sort del món. Ploraran i es lamentaran, però no canviaran, perquè no volen canviar, no volen venir a mi per ser salvats.[5]

Us dic a vosaltres, que sou la meva Església: estigueu a punt per a la batalla i vetlleu en tot moment. Desitjo trobar-vos desperts cada vegada que tindré necessitat de vosaltres. No permeteu que ningú apagui la meva vida en vosaltres, demaneu la llum per discernir cada cosa i la tindreu. S’acosta el temps del vostre alliberament[6]. Camineu amb mi cap a la llibertat, participeu a la victòria del vostre Rei.[7]

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”


[1] Es refereix a la pandèmia del coronavirus Covid 19 que colpeix la Terra des dels primers mesos d’aquest any 2020.

[2] Cfr. Ac 4, 32

[3] Cfr. Ac 4, 32

[4] Cfr. Lc 6, 24-26

[5] Cfr. Mt 13, 15; Ap 16, 8-9

[6] Cfr. Lc 21, 28

[7] Cfr. Ap 19, 11-16

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s