Reflexió – Generats per Maria

A càrrec de Stefania Caterina i Tomislav Vlašić

22 de novembre de 2020

(Transcripció d’àudio)

Tomislav Vlašić:

Estimats germans, estimades germanes, us desitjo una bona solemnitat de Crist Rei. No he parlat. Crec que és suficient el que va dir Jesús[1]. Va anunciar la dedicació del pròxim any a Ell, Jesucrist Rei de l’Univers, perquè la seva reialesa s’expressi en tot el seu poble i arribi a tots aquells que desitgen pertànyer al seu regne.

Desitjo parlar-vos per demà. Com ja sabeu, Ell desitjava que se celebrés la Reina de l’Univers just l’endemà de la seva reialesa, i el celebrem demà, perquè Ell desitja que la seva reialesa estigui estretament lligada a la de la Santíssima Mare Maria. En aquest any, dedicat a l’Esperit Sant, ha estat donada la gràcia a tots aquells que són de bona voluntat de rebre impulsos forts de la Santíssima Trinitat i unir-se a la vida de la Santíssima Trinitat per mitjà de Jesucrist. Amb la consagració a la Santíssima Trinitat, el 19 de gener d’aquest any, va començar potentment l’acció de la Santíssima Trinitat. Va ser el punt d’arribada i el punt de partida per aquells que s’havien preparat[2], perquè en Déu tot està en moviment, en un desenvolupar-se nou, en un perfeccionament, tot en un vòrtex trinitari. Així, la gràcia d’aquest temps ens porta a la plenitud de la vida. Estem cridats a reconèixer la Santíssima Trinitat, acollir-la i participar en la seva obra; al mateix temps també a conèixer de manera diferent les Tres Persones de la Santíssima Trinitat, i a unir-se a la creativitat del Pare, a la redempció del Fill, a la santificació de l’Esperit Sant. I aquest any l’Esperit Sant amb tota la potència tocava i desvetllava la humanitat de la Terra perquè acollís aquesta gràcia.

Al mateix temps, durant aquest any, revelava cada vegada més l’Església, l’única Església en tot l’Univers que pertany a la Santíssima Trinitat. És just dir que Ell es revela en l’Església, que Ell es manifesta cada vegada més en la seva Església, però al mateix temps revela cada un de nosaltres i tots junts en la plenitud de la vida amb la Santíssima Trinitat. I en aquest any de manera especial ha emergit la figura de la Mare de Déu, Mare i Corredemptora de la humanitat[3], i desitjo dedicar aquesta atenció en la seva solemnitat de demà, Mare i Reina de l’Univers.

És molt important que en nosaltres, per gràcia de Déu, emergeixi en la plenitud la figura de Maria Santíssima que és la clau per la nostra vida, per la vida de l’Església, perquè és la Mare de l’Església. Amb el seu resplendir en nosaltres, triomfar en nosaltres, Ella genera molts fills; en primer lloc genera cada un de nosaltres que ens consagrem de veritat al seu Cor Immaculat (de Maria). He dit que estem cridats a conèixer les Tres Persones Divines individualment en la seva acció, i ara parlo d’anar en profunditat i plenitud a conèixer la Mare de Déu, Corredemptora i Reina de la creació nova, Maria Santíssima. En el moment de la Concepció de cada un de nosaltres, qui diu al Pare “sí”, el Pare el confia al Fill Redemptor i l’Esperit Sant confirma això. El Fill el confia a la seva Mare, Eva nova. Estiguem atents, en el moment de la concepció som acollits per la Mare Immaculada, preparada per ser Corredemptora, socórrer cada un de nosaltres allà on és feble, exactament com tota mare nodreix, plasma dins seu la vida, la genera, la segueix i desitja que aquella vida resplendeixi amb la seva esplendor de la plenitud. Així és com ha sigut el moment de la concepció. Som confiats a Maria Mare Immaculada, Corredemptora i Reina de la nova creació, i Ella, Mare que genera els fills nous.

Per això, és importantíssim que en aquest període, anant cap a final d’any, on arriba la solemnitat de la Immaculada – tot l’Advent posa la figura de la Mare al centre d’atenció- que entrem en la veritable devoció a Maria. En primer lloc que en nosaltres es desvetlli la consciència que hem estat concebuts, per gràcia, per la Mare Immaculada, que som custodiats per Ella, promoguts, sota la seva mirada, i en aquests temps portats amb Crist, a Crist i per Crist, per arribar a la plenitud. Maria és la Mare de l’Església. Allò que val per cada un de nosaltres, val també per tota l’Església, vol dir que la nostra comunió de fills de Déu, que tota l’Església retrobi la veritable devoció, i comprengui a fons la figura de la Mare de Déu, la Mare de la humanitat, Mare de l’Església, el membre sublim, per excel·lència de l’Església. És el moment que es desvetlli la veritable devoció cap a Maria, i que acollim i desenvolupem dins nostre tot allò que Ella volia donar-nos a través de les seves aparicions, de manera especial de les últimes aparicions per la humanitat de la Terra a Medjugorje.

Vull recordar-vos només un passatge, algun passatge del missatge de la Mare de Déu arribat a través de la Stefania, del primer de gener del 2019[4]Si em doneu la vostra vida, jo us regeneraré contínuament. Aleshores les vostres paraules seran paraules de vida que brollen fresques, com una font sempre viva. Per això us convido a aprofundir el vostre camí en el silenci, fent tresor de tots els ensenyaments que se us han donat, tal com ja us vaig explicar”. Aquesta és la invitació a aprofundir en el silenci, aquell silenci on l’Esperit Sant parla. Afegeix: “Per això em calen tots els instruments com cadascun de vosaltres, com la Fundació i com tot aquest poble, perquè desvetllin els meus fills i me’ls portin per tal que jo els porti a Déu. Us prego per tant, que em recolzeu en aquesta obra meva”. Al final, una frase molt important: “El Senyor no vindrà fins que jo no hagi donat a llum tots els fills que he de donar a llum; ho faré amb la vostra ajuda. Estigueu al meu costat i jo estaré al costat vostre”. Desitjo que aquestes paraules quedin gravades en tots vosaltres.

Us beneeixo a vosaltres perquè conegueu la Santíssima Trinitat, perquè us uniu a l’obra del Pare que genera contínuament, del Fill que salva en continu, amb l’Esperit Sant que santifica i vivifica en continu, amb Maria Santíssima en la qual va ser concebut Jesucrist, i és concebut el Cos Místic de Crist, i confiat a Ella, la Mare i Reina de la nova creació. Que la gràcia potent de la Reina dels Àngels davalli damunt vostre i us acompanyin els àngels, tots els sants, tota l’Església, perquè experimenteu la potència de la gràcia d’aquests temps. Us beneeixo perquè en aquest temps d’epidèmia, quan molts esteu tancats a les vostres cases, no estigueu a disgust, sinó que amb agraïment obriu els vostres cors, instruïu les vostres famílies a obrir-se i participar en aquesta gran obra que porta a curar tota la humanitat de la Terra i de l’Univers, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.


[1] Cfr. Missatge de Jesús del 21 de novembre 2020 “Estigueu a punt per la batalla”, publicat en aquest web

[2] Cfr. Missatge de Déu Pare, del 19 de gener 2020, “Renovo la meva aliança amb vosaltres”, publicat en aquest web

[3] Cfr. Missatge de Maria Santíssima Corredemptora, del 22 de febrer 2020, “Sóc la Corredemptora de la humanitat”, publicat en aquest web

[4] Cfr. Missatge de la Mare de Déu de l’1 de gener 2019, “Us genero perquè sóc la vostra Mare”, publicat al llibre “Verso la nuova creazione – vol VI – messaggi e riflessioni 2018-2019”, pàg. 57, en italià; i en català en aquest web

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s