Deixeu-vos generar per Maria Santíssima

Església de Jesucrist de l’Univers

A càrrec de Mauro

24 de novembre de 2020

(Transcripció d’àudio)

Ahir, per nosaltres va ser la solemnitat de Maria, Mare i Reina de l’Univers, solemnitat demanada per Jesús, Rei, Sacerdot Suprem i Senyor de l’Univers. El Pare Tomislav va explicar breument tot allò que estem dient des de fa anys, de com Maria és Mare, Maria genera.

Estem també dins la setmana que precedeix l’inici de l’Advent, i aquest any, més que mai, el Nadal, al qual ens estem acostant, és per considerar-lo un esdeveniment còsmic: Jesús que neix, però Jesús que neix en la seva Església, l’Església de Jesucrist de l’Univers present aquí a la Terra. Jesús que neix a la Nova Jerusalem que està baixant del cel: davant nostre tenim aquests dos esdeveniments.

Hem dit que Maria genera, Maria és Mare, Mare de l’Església. Podem dir que durant tots aquests anys, fins ara, en aquest 2020, Maria ha preparat i ha generat l’Església de Jesucrist aquí a la Terra. L’ha generat a tot l’Univers, però nosaltres mirem i ens fixem en aquesta; l’ha volgut i l’ha generat: “L’Església serà mariana o no serà la seva Església[1]. Això de ser generats per Maria, de sentir Maria que ens genera, no és un passatge d’una devoció mariana, no és una consagració qualsevol a Maria. Mireu com està estretament lligada a aquelles paraules que Jesús va adreçar a Nicodem: “Renéixer de dalt[2], és l’essència del cristià, és l’essència per acollir plenament les gràcies de la redempció i fer néixer en nosaltres aquella vida en l’esperit que ja hi és des de la concepció, que hi és en tant que estem fets a imatge i semblança de Déu. Però és Maria, amb l’ajuda de l’Esperit Sant, filla predilecta del Pare, que ens genera al Crist i és el Crist que, en l’Esperit Sant, ens porta al Pare.

Us proposo per aquest temps, que passa pel 8 de desembre amb la Immaculada Concepció, el 10 de desembre festivitat de la Mare de Déu de Loreto i després hi ha l’Advent que ens porta a Nadal, també amb la festa de la Mare de Déu de Guadalupe, totes elles festes marianes, amb Maria que ens acompanya a Nadal, jo us proposo de deixar-vos generar per Maria i permetre a Maria de generar el Fill de Déu dins vostre. Que en aquest temps, d’aquí fins a Nadal, sigui veritablement un temps de gestació, de naixement, de renaixement. Per això, us proposo les paraules que hi ha en aquest web, entrades el 7 de maig 2020, “L’acció trinitària en l’Església de Jesucrist de l’Univers – El rostre de Maria Santíssima (Primera part)”, i el 27 de maig “El rostre de Maria Santíssima (Segona part)”. A la primera part es descriu la història una mica ràpidament, per arribar a aquest any 2020, amb els passatges de Maria, els passatges de Medjugorje, també a través d’altres instruments, que ens porten a veure Maria Santíssima com a Mare i Reina. En canvi, a la segona part, s’explica a l’inici ben concretament la dimensió de Maria entre nosaltres.

Algú ens ha comentat si no seguim massa els missatges. Jo us invito, només mirant, escoltant i pregant amb aquestes paraules que us he dit, les del 27 de maig, per veure com no estem seguint els missatges sinó que estem caminant amb Maria, estem deixant-nos ajudar per Maria! Diguem que deixem el nostre orgull de pensar que sempre ho sabem tot, l’orgull de pensar també que podem salvar-nos sols, l’orgull de creure que podem afrontar aquest món sols, afrontar l’energia disgregant sols. Aquest orgull que en molts impedeix acceptar les aparicions de Maria, aquest orgull que porta, potser sí, a pregar a Maria, a donar-li títols: Mare de l’Església, Mare… però que no porta a participar amb Maria, no porta a permetre a Maria que ens generi. I aquí es veu com Maria està entre nosaltres no per donar-nos missatges, sinó per reactivar aquella vida de Déu que tenim dins nostre, la imatge i semblança amb Ell.

El 2021, Jesús ens ha demanat de consagrar tot l’any, cada dia de l’any, a Ell, Sacerdot Suprem i Rei de l’Univers[3]. Davant nostre, juntament amb Maria, en canvi, en aquest 2020 tenim encara la consagració a l’Esperit Sant[4], per tant, l’acció forta, els impulsos forts de l’Esperit Sant, espòs de Maria Santíssima, que poden desvetllar en nosaltres la vida de Déu.

Maria Santíssima, en aquests escrits que us proposo, ens ajuda a viure plenament la consagració a Ella, però per arribar al Crist; ens ajuda a viure plenament l’Eucaristia. Jo us demano que llegiu aquestes paraules, us demano de meditar i pregar sobre aquestes paraules. Us prego que ho feu cada dia, una mica cada dia, perquè han de ser paraules que us facin sentir la presència viva de Maria, us la facin sentir en vosaltres, us facin sentir que actua en vosaltres. Maria Santíssima, com diu moltes vegades, no vol ser adorada, venerada, però no pot fer altra cosa que això que és el seu deure: ser Mare, ser Corredemptora, i com a part de l’Església de Jesucrist aquí a la Terra, Església mariana, ens demana, justament, de ser corredemptors amb Ella. Des del moment que seguim el Crist, des del moment que rebem la seva Sang, des del moment que rebem el seu Esperit, automàticament, si esdevenim una sola cosa amb Ell, som corredemptors; forma part de la nostra natura, del nostre DNA, cadascú segons la pròpia originalitat.

Així doncs, us demano de viure aquest Advent parlant amb Maria, parlant de Maria, us demano que tingueu la humilitat de permetre que aquestes paraules us toquin, de permetre que aquestes paraules us generin. Ella no és al centre en aquestes converses, però deixant-la lliure a Ella i la seva acció, al centre, veureu que hi ha precisament el naixement de Crist en cada un de nosaltres. Ser la seva Església, ser marians, ser aquells que amb Ella afronten la serp, afronten totes les realitats que provoca la serp, afronten totes les pandèmies, afronten totes les dificultats, totes les pors, per generar la Creació Nova, ser cristians comporta aquest pas obligat. Aleshores, com que crec que aquest Nadal és de veritat especial, us proposo això.

I demano a Maria Santíssima, Ella que està sempre agenollada davant l’altar de Déu per cada un de nosaltres, Ella que amb el seu amor de Mare sap què vol dir generar, sap què vol dir portar els dolors pels seus propis fills, Ella que sap què necessita cada un de nosaltres per ser generat, que acompanyi els últims, acompanyi els petits. Acompanyi aquells que estan més atrapats, afeixugats, aquells que estan més cansats en aquest camí. Que desvetlli aquells que han perdut la força, han perdut la paciència, aquells que ja no aconsegueixen veure la llum. Que desvetlli aquells que, a causa de les situacions de l’esperit d’aquest món, lligades a l’esperit de Llucifer, a l’Esperit del Fals Profeta, se senten més aixafats, indefensos, més espantats, més indecisos. Que la presència viva de Maria en aquest Advent, ens condueixi al naixement del Fill de Déu, i el Fill de Déu allunyi totes les pors, allunyi les tenebres que estan embolcallant aquest món, allunyi Llucifer i els seus, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.


[1] Cfr. Missatge de Jesús “El futur del meu poble” del 8 de setembre 2011, publicat al llibre “Verso la nuova creazione – Vol. II, Anno 2011” edició 2011, pàg. 131, i al llibre “2012 – La scelta decisiva dell’umanità”, pàg. 64, en italià; i en català en aquest web

[2] Cfr. Jn 3, 1-15

[3] Cfr. Missatge de Jesús “Estigueu a punt per la batalla” del 21 de novembre 2020, publicat en aquest web

[4] Cfr. Missatge de Sant Miquel Arcàngel “Indicacions per aquest temps” del 29 de setembre 2019, publicat al libre “Verso la nuova creazione – Messaggi e riflessioni 2018-2019 – Vol. VI”, pàg. 82, en italià; i en català en aquest web

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s