Ser apòstols avui

Església de Jesucrist de l’Univers

A càrrec de Mauro

30 de novembre de 2020

(Transcripció d’àudio)

En aquest primer dia d’Advent, des d’aquest web, després d’haver sentit i anunciat que anem a trobar el Senyor, que deixem a Maria Santíssima generar el Senyor dins nostre, avui tenim la festa d’un apòstol, Sant Andreu apòstol. Tant a les lectures de Sant Andreu[1] com en les d’Isaïes, pròpies del dia d’avui[2], es parla de promeses. Totes les lectures d’Isaïes són una promesa: parla de la Jerusalem, de Sió, d’allò que s’esdevindrà. Més endavant parlarà d’aquella bonica profecia en la qual “El cabrit i el xai pasturaran amb el lleó[3]; una promesa de tot allò que ha de passar, una promesa del que Déu vol fer per cada un de nosaltres. Promeses que ens han estat donades també moltes vegades durant aquests anys per Jesús personalment i per altres instruments. I nosaltres, des d’aquest web parlem d’Església Nova, de Creació Nova, poble nou, però no és res nou: forma part d’aquesta promesa que Déu vol realitzar. I ho vol realitzar ja des de l’Antic Testament, els grans profetes com Isaïes, més endavant amb Jesús en els seus tres anys de vida pública, tots els Sants, tots aquells que han portat l’Esperit de Jesucrist: el de realitzar la seva promesa, promesa que arribarà a ple compliment amb el Retorn Gloriós de Crist.

Amb això, jo crec que celebrant Sant Andreu, escoltant les lectures, a l’Evangeli[4], quan Jesús va cridar Pere, Andreu, Jaume, Joan, el van seguir al moment. Podem reconèixer-nos en ells, aquests homes senzills. Persones que van sentir la crida a aquesta promesa, i a través de la paraula de Jesús es va desvetllar en ells allò que tenien dins des de sempre; eren cridats per allò i van donar la vida per seguir allò. També aquí, nosaltres diem “donar la vida”; van començar a viure, jo diria, em sembla més bonic. Van deixar allò que no era la vida, que era pescar amb tot el que els comportava. Van començar a viure i van continuar anunciant la vida des d’aquell moment fins avui, perquè continuen anunciant-la també avui. Van començar a viure!

Jo penso que el que ens toca a nosaltres, des d’aquest web, i ho fem només per això, és continuar anunciant aquesta vida. No ho fem perquè volem dir que només nosaltres tenim la veritat, que només qui s’uneix a nosaltres serà salvat, absolutament no! El nostre desig és anunciar que l’únic Salvador és Jesucrist, que no hi ha altra salvació fora de Crist, que l’instrument per excel·lència per salvar la humanitat és la Santa Missa dignament celebrada, és el sacrifici de Crist, especialment en aquest temps tan especial. Anunciar que tota la successió apostòlica està ara en el Nucli Central, que l’Església és una, que sempre ha estat una sola, no n’hi ha altres. Malauradament ha estat sempre amagada a les catacumbes, aixafada per una estructura que volia ofegar la veritable Església. Anunciar que la Mare de l’Església i la Mare de tot fill de Déu és Maria Santíssima, que sense Maria Santíssima Corredemptora, Mare i Reina, no és possible caminar. Dit això, qui sigui que creu en això, creu en Jesús Salvador, creu en la comunió universal, creu en Maria, Mare i Reina i anuncia i participa en la vida de Crist, per nosaltres és part de l’Església i per nosaltres és una joia. No tenim cap desig de dir “només nosaltres”, al cap i a la fi també Jesús a l’Evangeli[5] va advertir Joan apòstol quan deia: “N’hem vist un que es valia del teu nom per a treure dimonis i hem mirat d’impedir-ho perquè no és dels nostres”. “Heu fet malament”. Així, qui creu això, qui anuncia això, està en Crist! Això no només és un deure per a nosaltres sinó que és una llibertat. A nosaltres no ens correspon judicar qui té raó i qui s’equivoca, a nosaltres ens toca viure tot allò que ens ha estat ensenyat, pregar pels bons i pels dolents, oferir la nostra vida, beneir qui ens maleeix, donar la vida a qui ens maltracta, però hem d’anunciar tot això que hem trobat, tocat, vist, provat. I deixar a Jesús decidir qui és de la seva Església i qui no ho és, a partir del Papa fins a l’últim de qualsevol confessió cristiana i també no cristiana que hi ha a la Terra i en tot l’Univers, no ens toca a nosaltres fer això, i per mi, aquesta és una llibertat, no és un problema.

Una altra cosa que sabem és que Jesús està reunint tots els seus fills. Ho està fent Ell, Ell sap com fer-ho i Ell té els mitjans per fer-ho. Sabem que viure el veritable ecumenisme no és renunciar al nostre credo, no és anar a trobar el credo dels altres, sinó valorar tot allò que hi ha de bo i de bé en cada home, sigui quina sigui la religió a la qual pertanyi, sabent, però, que Jesús és el Salvador. No aixafant l’altre sinó donant a l’altre la vida a través d’aquesta veritat, presentant aquesta veritat amb la nostra oferta a qui no creu i a qui no coneix.

També sabem que tots els fills que Déu reunirà en tot l’Univers porten el signe, aquest signe del triomf del Cor Immaculat de Maria, que tal com he dit, es troba en aquest web. Aquest no és un signe de pertinença a cap confessió. Aquest signe porta en ell la gràcia de Maria que et genera, de Jesucrist que et salva i et redimeix, la gràcia de tota l’Església de Jesucrist de l’Univers que t’acompanya, que compensa les teves limitacions, els teus pecats. Porta la gràcia que et fa guarir primer de les teves malalties espirituals i després de les físiques. És un do donat per aquest temps, és una gràcia especial, i per això ho anunciem i voldríem que tothom el portés. Un signe que per ell mateix té la gràcia d’alliberar els presoners, de ressuscitar els morts, de guarir les malalties; gràcia donada per la santedat de tota l’Església de l’Univers, donada especialment per Maria Santíssima, que l’ha volgut.

El que potser falta realment, i ens agradaria ser cada vegada més persones a fer-ho, és la presència de cristians que anuncien la joia del Retorn de Crist en aquests temps, que veritablement semblen els últims temps, i nosaltres sabem que ho són, també mirant tots els signes, aquesta pandèmia, tota la confusió. Hem acabat l’Apocalipsi i ens semblava veure aquests temps, però no per ser aixafats. L’Evangeli[6] acabava dient: “Quan veureu aquestes coses, alceu els ulls al cel perquè la vostra salvació és a prop”, i aquesta salvació és Jesús, el seu Retorn Gloriós està molt a prop. Els apòstols el van seguir amb joia, i nosaltres, amb joia, ara hauríem de seguir tots els instruments que Déu ens dóna, ordinaris i extraordinaris, per anunciar el Retorn Gloriós, per portar la salvació a aquesta humanitat. Fa falta això! El món està ple de paraules, està ple de recerques humanes, de “Càritas”, de bondat, però està mancada d’esperit, mancada de persones joioses que participen a la vida de Déu, portant amb joia el Retorn Gloriós de Crist i anunciant-lo també a través d’aquest signe.

Desitjo confiar encara una vegada més tots vosaltres, tots aquells que participen en aquesta acció a través de l’Església de Jesucrist de l’Univers aquí a la Terra, aquells que coneixem i també aquells que no coneixem, desitjo confiar-los als apòstols, desitjo confiar-los una vegada més a Maria Santíssima i a Sant Josep. Desitjo confiar-los a tots els Arcàngels i desitjo immergir tots en el Vòrtex trinitari. Que l’energia primària us ompli a cada un de vosaltres, que l’energia primària desvetlli en tots vosaltres que heu decidit ja des de la concepció, tot allò que Déu va posar en aquell moment dins vostre, segons la vostra resposta. Que els fills de Déu aixequin el cap, que els fills de Déu, tots units com Església, allunyin Llucifer i la seva energia disgregadora, que els fills de Déu ordenin també a aquesta pandèmia d’anar-se’n.

Desitjo beneir especialment tots els malalts, que l’Esperit Sant toqui l’esperit de cada un d’ells i que el guariment en ells parteixi de l’esperit; que els seus sofriments oferts a Déu, que aquests passatges de dolor, juntament amb tots els seus estimats, oferts a Déu, siguin instrument de salvació per a la humanitat, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.


[1] Cfr. Rm 10, 9-18

[2] Cfr. Is 4, 2-6

[3] Cfr. Is 11, 6

[4] Cfr. Mt 4, 18-22

[5] Cfr. Mc 9, 38-40

[6] Cfr. Lc 21, 20-28

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s