El temps messiànic

Finale Ligure, 7 de desembre  2020 – Vigília de la solemnitat de la Immaculada

Missatge de Maria Santíssima

“Estimats fills,

Estic contenta de parlar-vos a la vigília de la solemnitat en la qual honoreu la meva Immaculada Concepció. Concretament en aquesta vigília, el Senyor m’envia a anunciar-vos un any de gràcies i de misericòrdia, però també d’un combat dur contra el regne de les tenebres.

El 2021 serà efectivament un any especial per a la Terra i per a “L’Església de Jesucrist de l’Univers” present en aquest planeta, i un moment decisiu per a l’univers sencer. Donarà inici a un temps nou, un TEMPS MESSIÀNIC. S’obrirà així una nova era de la història humana, mai vista fins avui, en la qual el meu Fill manifestarà la seva potència reial i sacerdotal en l’Església de tot l’Univers.

La seva manifestació serà silenciosa però molt concreta. Passarà a través de l’acció del seu poble i dels instruments extraordinaris previstos per aquest temps. Jesús estarà present més que mai en esperit en la seva Església; n’acompanyarà el seu testimoni a tot l’Univers amb els signes de la seva potència, molt més del que va esdevenir en el temps dels Apòstols[1] perquè avui l’Església és una en tot l’Univers i la seva força s’ha ampliat.

Així començarà la GLORIFICACIÓ DE JESÚS volguda pel Pare, que culminarà amb la vinguda gloriosa de Jesús a la fi dels temps. L’Esperit Sant actuarà amb força en l’Església de tot l’Univers. Portarà cada creient i tot el seu poble a un nivell espiritual cada vegada més alt i cada vegada més similar en tot l’Univers. Així seran superades les diferències existents entre les diferents humanitats. Tots, de fet, hauran d’arribar al mateix coneixement de Déu i de les seves lleis, per mitjà de Jesucrist en l’Esperit Sant.

D’aquesta manera, la glorificació de Jesús es produirà al mateix temps que la RECAPITULACIÓ en Ell de tota la creació. Concretament, el meu Fill atraurà cap a ell tots aquells que seran jutjats dignes de participar en la seva glòria; llavors la glòria dels seus fills es vessarà sobre tot el creat, que espera la manifestació dels fills de Déu, tal com està escrit.[2]

Tot això no succeirà d’un dia per l’altre sinó que serà un procés gradual, que permetrà al poble de Déu assimilar les gràcies potents d’aquest temps. Els esdeveniments de Déu no són màgics, sinó que pressuposen sempre la participació lliure i conscient del poble als esdeveniments previstos per Déu. Tot i això, el Senyor és amo del temps i sempre és lliure d’accelerar els esdeveniments segons la resposta i la participació de la seva Església. Per això us demano que us impliqueu cada vegada més en el camí espiritual, per tal que el Senyor acceleri els temps i abreugi els sofriments de molta part de la humanitat.[3]

La presència de Jesús, viva i operant en la seva Església de tot l’Univers, forçarà Llucifer i els seus exèrcits a sortir al descobert. Així començarà la batalla entre el poble de l’Anyell i el poble del Dragó, que acabarà amb la vinguda de Jesús en la seva glòria. Només aleshores Llucifer i tot el seu regne seran llençats a les tenebres eternes, a les dimensions que hauran merescut, mentre la creació serà nova i harmoniosa, a mesura dels fills de Déu.

No tingueu por d’afrontar aquesta batalla, perquè serà el meu Fill qui la combatrà juntament amb la seva Església de tot l’Univers. A cada un de vosaltres se li assignarà la tasca que millor s’adapti a la seva originalitat. Si sou fidels a la vostra crida, res us podrà colpir.

Us dic a tots vosaltres: és el temps de la tria definitiva. Decidiu de quina part del camp de batalla voleu estar i a quins exèrcits pertànyer, si als de Déu o als de Llucifer. Ningú podrà fer veure que no passa res, perquè la lluita afectarà tota la humanitat de l’Univers. Tothom, creients i no creients, estarà involucrat en els esdeveniments còsmics que s’albiren a l’horitzó. No podreu mantenir-vos indiferents.

Com a Mare us suplico que escolliu Déu i que us poseu sota la plena autoritat del meu Fill Jesús, abans que sigui massa tard. Desitjo recollir-vos sota el meu mantell per donar-vos protecció i confort, però no podré fer res si em refuseu. Ara és el moment de decidir, és encara el temps de la Misericòrdia. No abuseu de la paciència del meu Senyor i convertiu-vos. Deixeu la vida buida del món que no pot donar-vos la felicitat i encara menys la salvació.

El temps messiànic del qual us parlo és també temps d’EVANGELITZACIÓ. També aquesta es conclourà a la Terra amb la vinguda gloriosa del meu Fill. La Terra és pagana, allunyada de Déu, infestada per la corrupció i pel pecat, sotmesa al dimoni que l’empeny cap al precipici. Per això l’evangelització de la Terra és un objectiu prioritari per l’Univers sencer que espera la conversió de la Terra. La potent acció de Jesús en la seva Església, donarà un gran impuls a la conversió de la vostra humanitat. La presència de Jesús enmig del seu poble serà palpable i així també la potència de la seva Església de tot l’Univers que s’ampliarà dia rere dia.

Al llarg dels segles, molts místics han parlat de la VINGUDA INTERMÈDIA DE JESÚS tot i no tenint ben clar de què es tractava. Doncs bé, la presència en esperit de Jesús enmig del seu poble, de la que us parlo, serà precisament la vinguda intermèdia de Jesús. Precedirà la seva vinguda gloriosa en la qual Jesús es presentarà en carn i ossos com a Fill de Déu i Fill de l’Home. Vindrà a judicar la humanitat i a dividir per sempre la llum de les tenebres, els fills de Déu dels fills de Satanàs. Establirà definitivament el Regne de Déu i l’oferirà al Pare en l’Esperit Sant. Introduirà els fills de Déu a la creació nova que el Pare haurà preparat per a ells.

Les coses de les quals us parlo són grans i tremendes per aquells qui no creuen, però plenes d’esperança i d’amor per aquells que les esperen amb fe. Les antigues promeses dels profetes d’Israel es compliran plenament. Les llavors de santedat i de justícia sembrades, sovint amb dificultats i dolor, pels sants de tots els temps i de tots els planetes, donaran el seu fruit etern. L’arbre de la vida florirà per sempre en el jardí de Déu que és la nova creació. Déu ho serà tot en tots. Afanyeu-vos, fills meus, a entrar ja des d’ara en aquest gran pla de Déu.

En l’evangelització de l’Univers i de la Terra especialment, tindrà gran importància el SIGNE que us he donat i que molts de vosaltres ja porten.[4] Aquest , expressa el triomf del meu Cor Immaculat en l’Església de tot l’Univers. El triomf del meu Cor és el preludi del triomf del meu Fill, perquè jo sóc la Reina de l’Univers. És també el passatge obligat pel poble de Déu de la vella a la nova creació. El meu Cor està al centre de la Creu perquè jo sóc la Corredemptora de la humanitat. Les estrelles que envolten el meu Cor són els meus fills de tot l’Univers, perquè jo sóc Mare de la humanitat.

El signe que us he donat conté en ell la meva potència de Reina, Corredemptora i Mare de la humanitat. La meva tasca en aquest temps és custodiar l’Església de tot l’Univers i preparar-la per la vinguda gloriosa del meu Fill a la fi dels temps, però també a la seva vinguda intermèdia en aquest temps. La meva presència i la meva obra entre vosaltres acompanyaran la glorificació del meu Fill i la del seu poble en aquest temps messiànic.

Aquest signe ja està difós per tot l’Univers i ha de ser difós a la Terra, per mitjà de l’Església de Jesucrist present en aquest planeta. Serà el signe de la pertinença al poble de tot l’Univers. Serà potent i produirà fruits de conversió i guarició, contribuint així a l’evangelització de la Terra. La potència del signe serà també la manifestació de la potència de l’Església de Jesucrist de l’univers. Juntament amb el signe, seran importants les dues pregàries de consagració que us han estat donades per Sant Miquel Arcàngel l’any 2007[5]. En aquest temps, aquestes pregàries adquireixen tota la seva magnitud, perquè resumeixen les pregàries de tot el poble de l’Univers al meu Fill i a mi.

Prometo a tots aquells que portaran amb fe el signe i pregaran les pregàries de consagració que us he indicat, la conversió i la guarició de l’esperit, de l’ànima i del cos. Estaré prop seu i els protegiré amb la meva potència de Reina, Mare i Corredemptora. Recompensaré amb moltes gràcies a tots aquells que difondran el signe i ensenyaran als altres les pregàries de consagració. Així m’ajudareu en la meva obra i ja des d’ara us en dono gràcies.

Sigueu forts, fills meus, i sigueu sempre humils. Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.”


[1] Cfr. Mc 16, 20

[2] Cfr. Rm 8, 19-22

[3] Cfr. 2Pe 3, 11-15

[4] Es refereix a la creu que els membres de la Fundació “Fortalesa de la Immaculada” ja porten des de fa alguns anys i que la mateixa Mare de Déu ha indicat, a través de la Stefania Caterina. En trobareu la descripció en aquest web a l’espai “El signe és una creu…”

[5] Es tracta de la pregària de consagració a la Mare i Reina de l’Univers i de la pregària de Consagració a Jesucrist Rei de l’Univers. Les trobareu en aquest web a l’espai “Consagracions i pregàries”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s