Amb la Reina acollim el Rei de l’Univers

17 de novembre de 2020

Estimats germans i germanes,

Hem fet molts passos per consagrar-nos a Maria Santíssima, oferir-nos a Jesús a través del seu Cor Immaculat i amb Jesús, en l’Esperit Sant, a Déu Pare. Davant nostre s’obre un nou pas endavant per l’any 2021. En el seu missatge del 7 de desembre 2020,[1] Maria Santíssima ha anunciat que l’any 2021 serà l’any messiànic. L’heu llegit i meditat. D’aquest missatge, volem recollir-ne alguns punts fonamentals per preparar-nos per al nou any juntament amb Ella, la nostra Mare.

Maria Santíssima ha afirmat que l’any que ve s’esdevindrà la VINGUDA INTERMÈDIA de Jesús:

“… La presència en esperit de Jesús enmig del seu poble, de la que us parlo, serà precisament la vinguda intermèdia de Jesús. Precedirà la seva vinguda gloriosa en la qual Jesús es presentarà en carn i ossos com a Fill de Déu i Fill de l’Home. Vindrà a judicar la humanitat i a dividir per sempre la llum de les tenebres, els fills de Déu dels fills de Satanàs. Establirà definitivament el Regne de Déu i l’oferirà al Pare en l’Esperit Sant. Introduirà els fills de Déu a la creació nova que el Pare haurà preparat per a ells.”

Així començarà la GLORIFICACIÓ DE JESÚS volguda pel Pare, que culminarà amb la vinguda gloriosa de Jesús a la fi dels temps. L’Esperit Sant actuarà amb força en l’Església de tot l’Univers. Portarà cada creient i tot el seu poble a un nivell espiritual cada vegada més alt i cada vegada més similar en tot l’Univers. Així seran superades les diferències existents entre les diferents humanitats. Tots, de fet, hauran d’arribar al mateix coneixement de Déu i de les seves lleis, per mitjà de Jesucrist en l’Esperit Sant.

Us dic a tots vosaltres: és el temps de la tria definitiva”.

Com a Mare us suplico que escolliu Déu i que us poseu sota la plena autoritat del meu Fill Jesús, abans que sigui massa tard. Desitjo recollir-vos sota el meu mantell per donar-vos protecció i confort, però no podré fer res si em refuseu.”

L’any 2011 Jesús ens va parlar del futur del seu poble[2]. Especialment, l’any vinent, el seu projecte començarà a prendre forma.

 • Tots els creients i tota l’Església de Jesucrist de l’Univers seran empesos cap al coneixement immediat de Déu;
 • a estar cara a cara amb Ell;
 • a eliminar qualsevol barrera que ens separi dels altres;
 • a ser elevats a dimensions cada vegada més altes, fins a sotmetre’s a les lleis que operen en la dimensió de l’esperit pur, fins al punt allà on el nostre esperit, l’ànima i el cos assoliran l’harmonia perfecta en Déu i amb totes les creatures. Així arribarem a la nova creació.

Com ens podem preparar per a la vinguda del Rei de l’Univers? A través de la Mare Santíssima que l’ha concebut i l’ha infantat. Amb Ell i per Ell ha estat assumpta al Cel i amb Ell viu i regna per l’eternitat en tot l’Univers.

El 31 de desembre d’aquest any 2020 ens consagrarem solemnement al seu Cor Immaculat. Juntament amb nosaltres, tota l’Església de Jesucrist de l’Univers s’oferirà a Crist Rei. Amb aquesta consagració farem un altre pas endavant: oferirem tota la nostra vida a Ell segons les intencions de Maria Santíssima, per donar-nos a Déu com a sacrifici sant i agradable a Ell (Rm 12, 1-2). Consagrem-nos doncs, tots junts per acollir el nostre Rei, en Maria i amb Maria.

Què vol dir això?

 • Tota l’Església de Jesucrist de l’Univers està cridada a ser l’esposa irreprensible, immaculada, íntegra en Déu (Ap 21, 2. 27). Ha de fer aquest pas; és una obligació, no un acte facultatiu o una devoció privada.
 • Maria Santíssima no només és el membre per excel·lència de l’Església sinó que també n’és la Mare. A l’Església, genera els fills de Déu en l’Esperit Sant, de la mateixa manera que va generar el Fill de Déu, Jesucrist.
 • El seu Cor està perfectament unit al del Fill i tots aquells que s’uneixen al seu Cor Immaculat, són ajudats per Ella a esdevenir un sol cor amb Jesucrist. En el missatge del 19 de gener de 2020, el Pare s’expressa així:

Triomfarà el Cor Immaculat de Maria Santíssima, la vostra Mare i Reina, Mare de Déu. El triomf del seu Cor serà el triomf del Cor del meu Fill i el Cor del meu Fill triomfarà per mi, per la meva glòria.[3]

 • El moment en què vivim és el de la tria definitiva, encara que tot es desenvolupi  gradualment, tal com subratlla la Mare en el missatge del 7 de desembre 2020. Cadascú és cridat a definir-se en Déu. Definir-se significa arribar, en comunió amb els altres, a la pròpia plenitud en Déu, descobrir la pròpia originalitat i missió. No triar, en canvi, significa arribar tard o fins i tot perdre’s.

Què comporta l’oferta total a Déu segons les intencions de Maria Immaculada?

 • Ella ens vesteix de la gràcia de la immaculadesa. Com a veritable Mare, ens fa irreprensibles per arribar a la integritat davant Déu.
 • La nostra Mare Immaculada, Corredemptora i Reina de la nova Creació, per gràcia i per la missió que ha rebut de part de Déu, és l’única capaç d’ajudar-nos a arribar a la plenitud en Déu, per mitjà de Jesucrist. Ella actua sempre en l’Església i amb l’Església.
 • Juntament amb el sagrament de l’Eucaristia, la Mare és el millor instrument per promoure els fills de Déu a la vida plena en Déu i per defensar-los del Mal.

L’oferiment total a Déu segons les intencions de Maria Santíssima no exclou les nostres intencions, ni la nostra responsabilitat en tota la dinàmica de la nostra vida. La Mare ens ajuda a viure una relació profunda i sincera amb Déu per buscar i viure la centralitat de la voluntat divina en nosaltres.

Tot això implica alguns passos:

 • posar en mans de Maria tots els problemes que ens pesen i que s’han de resoldre, els nostres pecats i els errors comesos, mantenint-nos confiats en Ella que ens confiarà a Déu de la millor manera;
 • elevar-nos en les nostres intencions i pregàries i sotmetre’ns a la voluntat de Déu;
 • purificar-nos dels nostres interessos baixos, de l’egoisme, de l’angoixa, de la por, de les inseguretats i de tota altra forma de patologia que té la seva arrel en la hipocresia davant Déu;
 • permetre que flueixi la vida i permetre que es descloguin tots els fruits de l’Esperit Sant: “L’Esperit, en canvi, produeix: amor, joia, pau, comprensió, cordialitat, bondat, fidelitat, placidesa, domini d’un mateix” (Ga 5, 22-23);
 • permetre que s’obrin contínuament en nosaltres espais nous per a l’acció de la Santíssima Trinitat;
 • mantenir-nos serens, confiats i forts en afrontar els esdeveniments de la nostra vida i en vèncer el Mal (Ef 6, 10-17).

La Mare Santíssima ens ha donat el SIGNE[4] amb el qual ha senyalat tots els fills que volen pertànyer a Ella i, per mitjà d’Ella, a l’Església de Jesucrist de l’Univers.

Per què el signe? Perquè és visible, tangible i perquè a través d’aquest podreu experimentar l’ajuda que ens ve de la Mare. No és un amulet màgic, sinó una ajuda concreta en el camí per arribar a la vida en Déu i que ens ajuda també en el nostre viure a la Terra.

Així ho afirma la Mare en el seu missatge del 7 de desembre de 2020:

Aquest signe ja està difós per tot l’Univers i ha de ser difós a la Terra

Prometo a tots aquells que portaran amb fe el signe i pregaran les pregàries de consagració que us he indicat, la conversió i la guarició de l’esperit, de l’ànima i del cos. Estaré prop seu i els protegiré amb la meva potència de Reina, Mare i Corredemptora. Recompensaré amb moltes gràcies a tots aquells que difondran el signe i ensenyaran als altres les pregàries de consagració. Així m’ajudareu en la meva obra i ja des d’ara us en dono gràcies”.

Invitem tothom a oferir-se completament a Jesús i sotmetre’s a la seva autoritat reial, a través de les intencions de la Mare Immaculada. Així tota l’Església de Jesucrist de l’Univers, unida al Cor de Jesús, serà una oferta agradable a Déu Pare. Aquest culte estendrà per tota la Terra la més gran potència de gràcia, de la qual els fills de Déu gaudiran en abundància.

Som testimonis de tot el que diem. Per això us convidem a consagrar-vos solemnement al Cor Immaculat de Maria, segons les seves intencions, el pròxim 31 de desembre, per entrar al nou any 2021 preparats per acollir el Rei de l’Univers.

Us desitgem un Bon Nadal i bon començament de l’Any Nou. Us acompanyem com sempre amb la nostra oferta i pregària i amb l’amor de Déu.

Que el Déu de la pau us santifiqui fins a la perfecció, i que tot allò que és vostre, esperit, ànima i cos, es conservi irreprensible per a la vinguda del Senyor nostre Jesucrist. Aquell que us crida és fidel i farà tot això!

(1 Ts 5, 23-24)

Us saludem i us beneïm   

Stefania Caterina e Padre Tomislav Vlašić

[1] Missatge de Maria Santíssima del 7 de desembre 2020, “L’any messiànic”, publicat en aquest web

[2] Missatge de Jesús del 8 de setembre 2011, “El futur del meu poble”, publicat en aquest web

[3] Missatge de Déu Pare del 19 de gener de 2020, “Renovo la meva aliança amb vosaltres”, publicat en aquest web

[4] Es refereix a la creu amb el Cor Immaculat de Maria al centre, que porten els membres de la Fundació “Fortalesa de la Immaculada” però que ara s’està difonent entre molts altres creients. D’aquest signe en trobareu les explicacions en aquest web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s