24 de desembre 2020 – Vigília del Nadal del Senyor

Missatge de Jesús

Les ànimes esposes

“Estimats fills,

Amb aquestes paraules meves d’avui, desitjo introduir-vos a l’any nou 2021. Serà un any intens per a tots vosaltres i per a tota la humanitat de l’Univers. Tal com ja us ha estat explicat, jo vindré amb força enmig del meu poble per guiar-lo i protegir-lo.[1]

Viviu en un temps molt fort, un temps de lluita entre llum i tenebres, entre els esperits del Bé i del Mal, que s’enfronten en un desafiament sense precedents. Tot el que està succeint avui a tot l’Univers només és comparable a tot el que va succeir abans de la meva Encarnació a la Terra. Aleshores, l’odi de Llucifer i del seu poble s’oposava a la meva vinguda imminent. Avui, el seu odi és encara més fort que aleshores perquè no només és contra Déu sinó també contra la seva Església de tot l’Univers.

El poble de Déu ha crescut en nombre i en potència, gràcies a la comunió universal que uneix tots els membres de la meva Església, present a cada planeta. També el poble de Llucifer ha crescut en tot el baix Univers. La situació és especialment greu a la Terra, on la tebiesa de molts cristians ha obert les portes a l’acció cada vegada més invasiva del dimoni i dels seus seguidors. Llucifer ha omplert de poders ocults i esotèrics l’Anticrist i el fals Profeta, presents i operants a la Terra, la Confederació de la llum[2] i aquells que el serveixen.

Tanmateix, l’esdeveniment que més ha provocat l’odi i l’acció frenètica de Llucifer ha sigut la proclamació a la Terra de l’existència i l’obra de la meva Església de tot l’Univers, que es va proclamar gràcies a aquesta petita resta el 2018.

Aquesta Església:

  • ha anunciat a la Terra l’existència de la vida a l’Univers; ha acollit els germans cristians d’altres planetes i ha decidit viure en comunió amb ells;
  • ha portat l’atenció de la vostra humanitat al pla del meu Pare de recapitular en mi tota la creació;
  • ha completat l’anunci dels Apòstols, que va quedar incomplet pel que fa a l’Univers a causa de moltes infidelitats dels cristians de la Terra;
  • ha obert el camí a la meva vinguda gloriosa, marcant així el començament d’un temps nou i definitiu per a tota la humanitat de l’Univers, que esperava des de feia molt temps la manifestació de la meva veritable Església a la Terra.

La meva Església de tot l’Univers ha sortit finalment al descobert amb tota la seva potència i acció còsmica. Llucifer, que es pensava haver confinat el Cristianisme només a la Terra i haver-lo neutralitzat, convertint-lo en una religió entre altres, s’ha trobat davant un poble immens i compacte, estès per tot l’Univers. Per això ha cridat la Confederació de la llum a ajudar els seus seguidors de la Terra, que ha començat a actuar de forma encoberta al vostre planeta. Ara la Terra està saturada de la presència i de l’acció del poble satànic; els esdeveniments d’aquest any 2020 ho demostren clarament.

Davant d’aquest escenari, el meu poble ha d’estar ben posicionat i ser capaç de contrarestar, fins al punt d’anul·lar-la, la potència de l’enemic. Per això us ha estat anunciada la MEVA VINGUDA INTERMÈDIA el pròxim any, que precedirà la vinguda gloriosa a la fi dels temps.[3] De què es tracta? D’entrada us dic que no serà una cosa esclatant i visible per a tothom. Al contrari, la meva vinguda es concretarà en una acció profunda i silenciosa en l’esperit dels meus fills; no de tots per igual, sinó d’aquells que sincerament desitgen pertànyer a mi, per mitjà del Cor Immaculat de la meva Mare.

Serà la meva vinguda en la potència de l’Esperit Sant, a través de la qual portaré a la perfecció la meva Església, per fer-ne finalment la meva Esposa. Vindré per esposar el meu poble. No penseu en un esponsalici com s’entén a la Terra. No es tracta d’un lligam afectiu i sentimental, sinó de la UNIÓ MÍSTICA[4], profunda i indissoluble, entre la meva Església i jo.

Aquesta unió no serà generada per l’acció humana sinó per l’acció conjunta de l’Esperit Sant i de Maria Santíssima, l’Esposa per excel·lència. Actuaran junts per unir a mi, Sacerdot Suprem i Cap de l’Església, tota ànima que desitgi pertànyer-me, en tots els indrets de l’Univers. A la fi dels temps, presentaré al Pare la meva Esposa, la meva Església, irreprensible i sense màcula.[5]

Per arribar a això, el pròxim any 2021:

  • potenciaré i manifestaré cada vegada més l’acció dels tres instruments extraordinaris[6], amb Sant Miquel arcàngel al capdavant. Aquests reuniran els fills de Déu des d’un cap a l’altre de l’Univers i els acompanyaran amb les seves pregàries i la seva acció;
  • debilitaré les forces de Llucifer i posaré confusió entre les files del seu exèrcit. No us sorprengueu doncs si veieu augmentar la confusió a la Terra. Com que la major part de la vostra humanitat em rebutja, ja no serà capaç de discernir entre la veritat i la mentida. Caurà en el desordre, atrapada a la xarxa d’il·lusions i mentides de Llucifer i els seus seguidors.

Gran part de la humanitat de la Terra experimentarà dies durs i tenebrosos, però no es convertirà. Invocarà els seus ídols, però no podran salvar-la. Molts cauran a la ruïna, però no es convertiran. Blasfemaran contra Déu, però no canviaran la seva vida.[7] Viuran en la mentida i seguiran el destí del gran impostor Llucifer.

Sobre vostre i sobre tota l’Església de l’Univers, en canvi, resplendirà el sol de la vida. Sentireu la meva presència que us farà florir com criatures noves. Encara que aparentment la vostra existència continuarà com sempre, en el vostre íntim sentireu la llum del Pare, la vibració del meu Cor i la calor de l’Esperit Sant. Les lleis de la vida actuaran en vosaltres per conduir-vos a la  plenitud.

Què desitjo de vosaltres? Una vida senzilla i digna de la vostra crida; una vida santa, oferta a Aquell que és tres vegades Sant. L’Església no podrà ser la meva Esposa si no ho són també totes les ànimes que l’acompanyen.

Us demano doncs que sigueu ÀNIMES ESPOSES. Aquestes ànimes em pertanyen des de l’eternitat. Han decidit donar-se a mi amb plenitud; m’ho han donat tot i jo, a elles, els ho he donat tot. No temen la mort perquè han escollit la vida i em segueixen dòcilment arreu on vagi.[8] Són ànimes especialment unides a la meva Mare i són semblants a Ella en la docilitat i en l’obediència a Déu. Són la joia del Pare i la terra fèrtil en la qual l’Esperit Sant sembra les llavors de la vida. Unides a mi com a veritables esposes, desvetllen la vida en altres ànimes i les condueixen a Déu. La meva Església estarà formada per aquestes ànimes, que ompliran l’Univers del perfum de Déu[9] i seran la ruïna de Llucifer.

Tots vosaltres que heu decidit pertànyer a la meva Església de tot l’Univers, esteu cridats a ser ànimes esposes. Per això heu estat enriquits amb moltes gràcies; teniu l’especial protecció de Maria Santíssima; heu rebut moltes revelacions que us han instruït i preparat pels temps que vindran.

Tot està a punt en vosaltres, però necessito el vostre sí. Només així podré transformar-vos, dia rere dia, per fer de vosaltres les ànimes esposes en la meva Església Esposa. No necessito les vostres grans obres o les vostres paraules refinades, sinó la vostra humilitat. Necessito la vostra ferma i clara decisió de pertànyer-me totalment, per mitjà del Cor Immaculat de Maria; la sinceritat i la puresa de les vostres intencions, la rectitud de la vostra consciència.

Si em doneu tot això, jo faré de vosaltres les ànimes esposes amb les quals podré comptar per preparar els temps nous. Units als vostres germans de l’Univers, als Sants del Paradís i a les ànimes del Purgatori que caminen cap a la plenitud, sereu les pedres vives de la meva veritable Església[10], i aquesta resplendirà com la meva Esposa en tot l’Univers.

No tingueu por de les vostres fragilitats i dels vostres límits. La potència de Déu serà més forta que la vostra debilitat; la meva gràcia us acompanyarà i us serà suficient en tot.[11]

Coratge, fills, el meu Cor us seguirà sempre.

Us beneeixo tots vosaltres, les vostres famílies i els vostres malalts. Beneeixo els vostres pensaments i les paraules amb les quals anunciareu la salvació de tots els homes de bona voluntat.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Missatge de Maria Santíssima del 7 de desembre 2020, “El temps messiànic

[2] “Riscrivere la Storia- Vol II- L’Universo e i suoi abitanti” pàg. 224 e ss, en italià; i a “Reescribir la historia -Vol II- El Universo y sus habitantes”pàg. 226 i ss, en espanyol (veure versió en pdf en aquest web)

[3] Veure nota n. 1

[4]La unió mística amb Crist i és la unió plena amb la seva vida que condueix a la realitat de la vida de Déu”. Veure “Riscrivere la Storia – Vol I – Nel pensiero di Dio”, pàgs. 73-82 , en italià; i a “Reescribir la histoira -Vol I- En el pensamiento de Dios”pàgs. 47-53, en espanyol (veure versió en pdf en aquest web)

[5] Cfr. Ap 21, 1-8

[6] Recordem que els tres instruments extraordinaris són: els àngels, el Nucli Central i els germans de l’Univers fidels a Déu. D’això n’hem parlat extensament i trobareu totes les explicacions en els llibres i en aquest web.

[7] Cfr. Ap 16, 9; 19, 19-21

[8] Cfr. Ap 14, 1-5

[9] Cfr. 2Cor 2, 15

[10] Cfr. 1Pe 2, 5

[11] Cfr. 2Cor 12, 9

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s