Consagrats al servei de l’Amor

Missatge de Maria Santíssima

Finale Ligure, 31 de desembre  2020 – Vigília de la solemnitat de la Mare de Déu

“Estimats fills,

En acabar aquest any, desitjo beneir tots els passos que heu fet juntament amb mi, els vostres sacrificis i les proves, les pregàries, els pensaments i tot allò que han tocat les vostres ànimes.

L’any que acaba porta un balanç feixuc per la major part de la humanitat de la Terra que s’obstina a refusar la salvació del meu Fill Jesús. Al contrari, aquells que, com vosaltres, han donat la vida a Déu per la seva obra, en canvi, han estat enriquits amb moltes gràcies.

Tots vosaltres que pertanyeu a “L’Església de Jesucrist de l’Univers” present a la Terra, heu travessat esdeveniments d’abast còsmic, que són:

  • la divisió entre la veritable Església de la falsa, realitzada pel Pare;[1]
  • la proclamació de la meva prerrogativa de corredemptora;[2]
  • la separació definitiva de l’Església Catòlica i de l’esperit del món que porta dins seu.[3]

No sou del tot conscients del salt de qualitat que aquest poble ha fet durant l’any 2020. Us asseguro que ha sigut un gran salt.

Ara us esperen esdeveniments igualment importants. L’any 2021 marcarà per a la Terra un apropament progressiu cap al punt culminant de la seva història. La vinguda intermèdia del meu Fill obligarà els homes a sortir a la llum en totes les seves accions. Iniciarà així a realitzar-se tot el que el meu Fill us ha dit: res de secret podrà continuar amagat.

Veureu tot això en les coses que passaran a la Terra, perquè el bé i el mal seran cada vegada més visibles: cauran moltes màscares sota les quals s’amaguen homes perversos i malvats. Però també sortiran a la llum les persones bones que ja no suporten la falsedat del món. L’Esperit Sant actuarà per obrir els seus ulls, de manera que sàpiguen discernir els fets, sense ser enganyats.

Llengües mentideres s’enfurismaran per la Terra, però no podran seduir el poble de Déu. Cada vegada més la mentida es presentarà com a veritat i la veritat com a mentida, però la presència viva de Jesús enmig del seu poble, farà que s’esfondrin com castells de paper les mentides de Llucifer i dels seus seguidors.

Les coses que us dic no succeiran un dia per l’altre, ni màgicament, sinó a través de l’acció penetrant, constant i silenciosa de Déu i de la seva veritable Església. Serà un any de lluita amb el poder de les tenebres, una lluita espiritual subtil i en tots els àmbits, però el poble de Déu vencerà. L’Església de Jesucrist de l’Univers no tindrà res a témer. Cada un de vosaltres, però, haurà de ser ben conscient de la seva identitat i de la seva missió, per tal que el Senyor el pugui posar al lloc adequat. La generositat de cada membre farà forta tota l’Església, a la Terra com a la resta de l’Univers.

Jo estaré amb vosaltres a cada batalla i res us podrà fer mal. Intercediré per vosaltres amb tot el meu poder de Reina, Mare i Corredemptora, segons els designis del Senyor.

Per això us demano que em consagreu la vostra vida i tota l’Església, a l’inici d’aquest any, perquè pugui reunir-vos tots en el meu Cor i protegir-vos. La consagració al meu Cor us portarà més a prop del Cor del meu Fill Jesús i sereu consagrats juntament amb mi al seu servei. Així, l’any vinent fluirà serè per a vosaltres, malgrat les dificultats que afrontareu a causa de la gran confusió a la Terra.

La consagració al meu Cor que us demano avui, no és un simple acte de devoció, com molts de vosaltres heu fet durant la vida, sinó que és la plena adhesió a la meva obra en aquest temps. Consagrant-vos a mi solemnement, sereu com jo servidors de la vida de Déu, en totes les dimensions i matisos en què es manifestarà la vida divina. Hi ha moltes ànimes per retornar al camí cristià, el veritable, i vosaltres m’ajudareu en això.

Sereu consagrats al servei de l’Amor amb majúscula, com ho sóc jo. Així es desvetllaran les gràcies i els dons reclosos en tots vosaltres. El vostre sí, unit al meu, ampliarà en vosaltres l’espai per l’acció de la Santíssima Trinitat. Només consagrant-vos a mi podreu fer front a l’astúcia de l’enemic farsant i rebutjar tota temptació; anul·lar la força del seu odi i passar pels esdeveniments dolorosos que esperen a la vostra humanitat.

Sé que podré comptar amb vosaltres i per això us dono gràcies. Aneu endavant amb confiança, fills, conscients de la grandesa de la vostra crida i de l’excepcionalitat dels temps que viviu. Estaré sempre al vostre costat, us ho prometo.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.    


[1] Missatge de Déu Pare del 19 de gener de 2020, “Renovo la meva aliança amb vosaltres

[2] Missatge de Maria Santíssima del 22 de febrer de 2020, “Sóc la Corredemptora de la humanitat

[3] Missatge de Sant Miquel Arcàngel del 31 d’octubre de 2020, “El Senyor vindrà amb tots els seus Sants

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s