Reflexió – Consagrats al servei de l’Amor

A càrrec de Stefania Caterina i Pare Tomislav Vlašić

31 de desembre de 2020

(Transcripció d’àudio)

Pare Tomislav:

Estimats germans, estimades germanes, us dono les gràcies a tots vosaltres que us uniu en esperit en aquesta solemne consagració al Cor Immaculat de Maria, Mare de Déu i la Mare nostra. Us dono les gràcies a tots els que portareu el testimoniatge d’aquesta consagració invitant els altres a fer-ho per participar a les gràcies de l’any nou. Així el nostre any nou 2021 serà molt fecund per a la humanitat.

Aquest vespre, en aquesta vigília reflexionarem sobre les paraules que la Mare de Déu ens ha donat per aquesta ocasió. El títol del missatge és “Consagrats al servei de l’Amor[1], amor amb la A majúscula. En aquest missatge, la Mare de Déu fa una mirada a aquest any que ja ha passat i en fa una valoració. Ara nosaltres tornem a la consagració de l’any passat[2], la consagració solemne que és diferent de la consagració que fem habitualment. La Mare de Déu va afirmar això: quan un poble es consagra solemnement, també Ella es consagra solemnement per nosaltres, per complir la seva missió en nosaltres. Aleshores, la nostra consagració de l’any passat al Cor Immaculat de Maria ha obert el camí per tot l’any litúrgic.

El dia de l’Epifania, Sant Miquel, precursor, va indicar al poble el camí[3], perquè ell està al capdavant de l’Església per preparar l’Església per a la vinguda gloriosa de Crist. Pocs dies després, en la festa, en la solemnitat de la celebració del Baptisme del Senyor, l’Esperit Sant ens va introduir a l’acció de la Santíssima Trinitat[4], després de la nostra renovació de les promeses a Déu. Aleshores és lògic que després ens consagréssim, el 19 de gener d’aquest any, a la Santíssima Trinitat, perquè la Santíssima Trinitat actués en nosaltres.

Després d’aquest inici d’any litúrgic es van anar succeint tots els altres esdeveniments fins avui. En primer lloc, i això ho presenta la Mare de Déu en el missatge, en el primer punt: “La divisió entre la veritable Església i la falsa, realitzada pel Pare”, el 19 de gener[5]. Això pot ser escandalós per alguns, però no per Déu. La Bíblia diu que en el Regne de Déu hi entraran només els purs, no hi pot entrar una església bruta[6]. Estem en els temps accelerats cap a la segona vinguda de Jesucrist i totes les persones, i tots els instruments que estan a disposició de Déu han de ser nets i han d’estar funcionant. Aleshores aquest acte de la divisió de la veritable Església de l’església falsa no és una provocació nostra. Nosaltres ens hem consagrat per ser fidels a la Santíssima Trinitat, no volem ser superficials ni hipòcrites, sinó adherir-nos plenament a la vida de Déu Tri i U. I Déu Pare ha fet un acte d’amor per protegir tots aquells que desitgen ser íntegres en Ell, i separar allò que fa mal al seu poble. Nosaltres no judiquem ningú, sinó que li correspon a Ell el judici, i Ell ha de proveir.

El segon punt d’aquest any, que la Mare de Déu ha subratllat: “La proclamació de la meva prerrogativa de Corredemptora[7]. Proclamació. La Mare de Déu ens ha fet conscients de què és Ella per nosaltres, què és la seva reialesa en la maternitat, que participa plenament a l’Omnipotència de Déu, sotmesa a la Gràcia de l’Omnipotència i així actua dins nostre. Aleshores, allò que el Pare ha realitzat, dividint l’església falsa de l’Església de veritat, ens ha donat l’instrument més poderós que ens protegeix: Aquella que està perfectament unida al Fill i a l’Eucaristia, i com hem sentit durant l’any, Ella es prosterna a cada missa que celebrem, en el moment de la transsubstanciació, per expressar la plena submissió a la voluntat del Pare[8].

A continuació, el 2 d’abril, Sant Miquel va proclamar l’inici de l’última i definitiva batalla contra les forces del mal[9]. En aquesta direcció s’han desenvolupat totes les nostres celebracions que eren esdeveniments còsmics de les gràcies, i vam arribar al tercer punt que subratlla la Mare de Déu: “La separació definitiva de l’Església Catòlica i de l’esperit del món que porta dins seu”. Això no ho hem dit nosaltres, ho ha dit Sant Miquel en el missatge del 31 d’octubre de 2020, a la vigília de Tots Sants, en el missatge “El Senyor vindrà amb tots els seus Sants[10]: “L’Església Catòlica, a través de la jerarquia que la representa, ha considerat que aquestes revelacions entren en conflicte amb la doctrina cristiana i que són motiu d’escàndol per als fidels. Actuant així, s’ha separat del camí d’aquest poble i de l’Església de tot l’Univers. Les conseqüències d’aquesta tria seran greus i inevitables”. Sant Miquel ha afegit: “L’Església de Jesucrist de l’Univers” continuarà el seu camí en tot l’Univers. Creixerà i es manifestarà cada vegada més als ulls de tota la humanitat. A la Terra, concretament, es revelarà a tots aquells que són de bona voluntat. Molts catòlics se senten aixafats pel sistema jeràrquic; a més, ja no entenen la direcció que aquest papat està imprimint a l’Església Catòlica. No va millor en les altres confessions cristianes, fragmentades i sovint contraposades entre elles”.

I després Sant Miquel subratlla l’opressió de la humanitat de la Terra i la confusió que tots nosaltres hem vist i veiem en la societat d’avui, amb la pandèmia, amb la corrupció, i ha dit que Déu orientarà el seu poble cap a l’Església de tot l’Univers. Aleshores, arribats a aquest punt,  la Mare de Déu diu: “L’any 2021 marcarà per a la Terra un apropament progressiu cap al punt culminant de la seva història. La vinguda intermèdia del meu Fill obligarà els homes a sortir a la llum en totes les seves accions. Iniciarà així a realitzar-se tot el que el meu Fill us ha dit: res de secret podrà continuar amagat”. Aleshores explica que tot el bé i tot el mal sortirà fora. Què vol dir això? Vol dir que cada un de nosaltres i tota la humanitat ha de presentar-se clarament davant Déu. Qui vulgui quedar-se a les tenebres i tancar-se en les tenebres, serà així. Qui vulgui veure la llum i canviar la vida, viure segons la llum, en tindrà la possibilitat.

En aquest context, diu la Mare de Déu: “Cada un de vosaltres, però, haurà de ser ben conscient de la seva identitat i de la seva missió, per tal que el Senyor el pugui posar al lloc adequat. La generositat de cada membre farà forta tota l’Església, a la Terra com a la resta de l’Univers”. La Mare de Déu promet: “Jo estaré amb vosaltres a cada batalla i res us podrà fer mal”, i convida a la consagració, a la consagració solemne: “Per això us demano que em consagreu la vostra vida i tota l’Església, a l’inici d’aquest any, perquè pugui reunir-vos tots en el meu Cor i protegir-vos. La consagració al meu Cor us portarà més a prop del Cor del meu Fill Jesús i sereu consagrats juntament amb mi al seu servei. Així, l’any vinent fluirà serè per a vosaltres, malgrat les dificultats que afrontareu a causa de la gran confusió a la Terra”. I diu: “La consagració al meu Cor que us demano avui, no és un simple acte de devoció, com molts de vosaltres heu fet durant la vida, sinó que és la plena adhesió a la meva obra en aquest temps”.

No és una recitació, no és una pregària de devoció sinó que és la pertinença al seu Cor. En el sentit bíblic el cor és l’Esperit Immaculat que està en Ella. Immersos en aquest Esperit Immaculat de la Mare de Déu, som lliures per discernir, per veure la llum i les tenebres, i escollir la llum. En el seu Cor tindrem la força d’escollir el bé. En el seu Cor podrem viure l’amor de Déu dins nostre. Pertànyer al seu Cor, per mitjà del seu Cor, ens obre al Cor de Jesús, perquè tota l’Església en l’Esperit Sant ha de ser unida en el Cor de Jesús, perquè Ell és el cap, i tots els membres de l’Església haurien de ser els membres vivents, un sol cor, una sola ànima amb Jesús. Aquesta serà l’etapa de la recapitulació en Jesucrist de tot l’Univers. Aleshores la seva Església li pertanyerà. Ell podrà operar, actuar com a Rei de l’Univers, a través de la seva Església de tot l’Univers. Ell podrà atreure, a través de la seva Església, en el seu Cor, tots els fills que estan dispersos, que són arrossegats pels sistemes, per la seducció, per l’esperit del món.

La Mare de Déu subratlla: “Sereu consagrats al servei de l’Amor amb majúscula, com ho sóc jo. Així es desvetllaran les gràcies i els dons reclosos en tots vosaltres. El vostre sí, unit al meu, ampliarà en vosaltres l’espai per l’acció de la Santíssima Trinitat. Només consagrant-vos a mi podreu fer front a l’astúcia de l’enemic farsant i rebutjar tota temptació; anul·lar la força del seu odi i passar pels esdeveniments dolorosos que esperen a la vostra humanitat”. La consagració a l’Amor amb majúscula. Nosaltres podem ser regenerats dins nostre, transformats i portats a la Nova Creació només si permetem que l’Amor de Déu penetri tot el nostre ser individualment i tots aquells que desitgen estar amb Déu. L’Amor de Déu que s’ha manifestat en Jesucrist, que ha tret la barrera entre nosaltres i Déu que es va crear amb el pecat original, amb els nostres pecats. Per mitjà de la Mare, en la qual és concebuda la nostra vida, perquè és la Mare real de cada un de nosaltres, de tota l’Església, nosaltres podem tastar aquest Amor, aquest Amor que escalfa els cors i que ens fa enamorats de Déu. I Déu esdevé el centre de l’amor, i les coses d’aquest món no poden arrossegar-nos. Cap temptació pot separar-nos de l’Amor que ens sacia. Veieu, aquest és l’Amor que en aquesta vinguda intermèdia Jesucrist Rei de l’Univers vol donar a cada un de nosaltres, per la nostra transformació, per accelerar cada vegada més el camí cap a la nova creació.

Així concloem amb les paraules que la Mare de Déu ens ha dit diverses vegades: “Aquests temps són terribles per a qui no accepta Déu, són meravellosos per a qui acull Déu”, però acollir Déu com l’ha acollit Maria Santíssima. No a través d’una recitació superficial, continuant sent falsos, hipòcrites, corruptes, sinó a través de la nostra tria, perquè la Mare Corredemptora ens ajudi, on perfectament s’expressen la seva maternitat i la seva reialesa, nosaltres podem esdevenir veritables fills de Déu i amb Crist entrar en el Regne de Déu.

Ara nosaltres estem a la Terra i tota l’Església de l’Univers aquest vespre ens abraça i es consagra a la Mare de Déu i a través d’Ella al Crist Rei de l’Univers, perquè puguem donar la resposta, entrar en servei aquest any per il·luminar molts que diuen que creuen en Déu però no el troben, que diuen que Jesús ha salvat el món, l’Univers i no experimenten la salvació. Estem cridats a entrar en possessió de l’herència que ens toca, a través de Jesucrist, i la tria passa inevitablement a través de la Mare que ens regenera.

Vull dir també, afegir, recordeu que l’any vinent, el 24 de juny, es compleixen 40 anys de les aparicions de la Mare de Déu a Medjugorje. Aquest número ens diu alguna cosa.

Us beneeixo i en nom de tota l’Església de tot l’Univers, us beneeixo cada un de vosaltres perquè l’amor matern i immaculat de Maria us embolcalli i us faci capaços d’unir-vos completament al Cor de Jesús, de ser una sola cosa amb Ell i per mitjà seu en l’Esperit Sant amb Déu Pare. Us beneeixo perquè estigueu disponibles per donar fruits, per portar fruits preciosos a tots els homes de bona voluntat a la Terra i a l’Univers, perquè creixi l’Església de Jesucrist de tot l’Univers i venci el mal que oprimeix tota la humanitat, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant. Bon any nou.


[1] Missatge de Maria Santíssima del 31 de desembre de 2020, publicat en aquest web

[2] Missatge de Maria Santíssima del 31 de desembre de 2019, “Solemne consagració a Maria SS. per l’any 2020”, publicat en aquest web

[3] Missatge de Sant Miquel Arcàngel del 6 de gener de 2020, “la manifestació de la potència trintària”, publicat en aquest web

[4] Missatge de l’Esperit Sant del 12 de gener de 2020, “La vostra missió és obra de la Santíssima Trinitat”, publicat en aquest web

[5] Missatge de Déu Pare del 19 de gener de 2020, “Renovo la meva aliança amb vosaltres”, publicat en aquest web

[6] Cfr. Ap 21, 27

[7] Missatge de Maria Santíssima del 22 de febrer de 2020, “Sóc la Corredemptora de la humanitat”, publicat en aquest web

[8] Missatge de la Mare de Déu del 14 d’agost de 2020, “La Litúrgia vivent”, publicat en aquest web

[9] Missatge de Sant Miquel Arcàngel, “Crida a la humanitat de la Terra, publicat en aquest web

[10] Missatge publicat en aquest web

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s