En el Meu Nom, vencereu

Missatge de Jesús

Finale Ligure, 5 de gener de 2021 – Vigília de l’Epifania del Senyor

“Estimats fills,

L’any 2021 ha començat fa pocs dies i vinc a recordar-vos tot el que ja us he dit: ha arribat el temps de la meva VINGUDA INTERMÈDIA enmig del meu poble, en la potència de l’Esperit Sant. Demà celebreu l’Epifania, o la meva manifestació a tot l’Univers. I és concretament en aquesta vigília que em vull manifestar a vosaltres, la meva Església de tot l’Univers present a la Terra.

Avui estableixo entre vosaltres la meva casa per començar  amb vosaltres un camí intens d’evangelització, conversió i guarició de la Terra. Us toca a vosaltres, fills d’aquesta humanitat, evangelitzar el vostre planeta. L’evangelització sempre comporta en ella mateixa la conversió i la guarició dels individus i dels pobles sencers.

La missió que vaig confiar als meus dotze Apòstols és la mateixa, avui com aleshores, i val per a vosaltres i per l’Església sencera: predicar el Regne de Déu, guarir els malalts en el cos i en l’ànima, perdonar els pecadors i ajudar-los a convertir-se, expulsar els dimonis.

La Terra necessita ser evangelitzada urgentment. Malgrat els esforços de molts sants al llarg de la història, la Terra no s’ha convertit i continua refusant-me amb obstinació. Les diferents confessions cristianes de la Terra no han canviat aquesta humanitat. Prèdiques i sermons, documents i iniciatives de tota mena han deixat indiferent la major part de la humanitat.

Avui, el Cristianisme de la Terra es presenta sobretot com una gegantesca associació humanitària, que socorre els homes en les seves necessitats materials més que en les espirituals. La caritat és necessària i lloable, però tota sola no pot representar tota la missió de l’Església. Des de fa molt temps fins ara, massa cristians han deixat de parlar de mi com el Fill de Déu, únic Senyor i Salvador. En nom del diàleg, es prefereix parlar del Déu catòlic, un Déu entre altres déus. Hi falta un camí de coneixement i de conversió i res canvia en el cor dels homes.

A això s’hi afegeix la mancada proclamació de l’existència de la vida a l’Univers per part de totes les confessions cristianes i, sobretot, el refús per part d’aquestes, de reconèixer la presència i l’obra de la meva Església en tot l’Univers. Tot això ha comportat un empobriment de l’acció dels cristians. El seu testimoniatge no deixa un senyal profund, amb els resultats que veieu.

Per això era necessari el camí d’aquest poble, que ha decidit acollir la presència d’altres germans de l’Univers i de formar amb ells una sola Església. No una Església nova sinó l’única Església:

–  instituïda per mi a la Terra, a favor de tot l’Univers;

–  fundada sobre el testimoniatge dels Apòstols;

–  banyada amb la sang dels màrtirs;

–  edificada per la paraula dels profetes;

–  enfortida per la vida i l’obra dels sants de tots els temps i de tots els planetes.

Aquesta Església, que existeix a la Terra des de sempre, ha estat sufocada i arraconada, limitada en la seva acció per jerarquies i estructures de poder, que no tenen res a veure amb la fe en mi, encara que ho hagin fet escudant-se amb la meva autoritat. Ara la meva veritable Església ha d’emergir en la seva potència sobre la Terra i a l’Univers sencer. Per això vinc entre vosaltres, per omplir-vos de la meva gràcia. Així us prepararé per a la meva vinguda gloriosa, última i definitiva, a la Terra, en la qual em manifestaré obertament a tota la humanitat de l’Univers i la judicaré amb el poder que he rebut del meu Pare.[1]

La meva presència entre vosaltres serà silenciosa i amagada als ulls del món, tal com va ser en la meva primera vinguda a la Terra. Fins i tot llavors, durant els anys de la meva preparació per a la vida pública, vaig mantenir-me en el silenci, però la meva presència i la meva pregària preparaven els cors i els esdeveniments.

Des d’ara fins a la meva vinguda gloriosa, estaré enmig del meu poble de tot l’Univers, d’una manera invisible als ulls de tots els qui em rebutgen, i per tot el temps que el Pare voldrà. Sereu vosaltres, poble meu, que manifestareu la meva potència i testimoniareu la meva presència entre vosaltres. Jo actuaré en les profunditats del vostre esperit i vosaltres portareu a l’exterior els fruits de la vostra unió amb mi. Els signes i els miracles acompanyaran la vostra missió perquè seré jo qui actuaré juntament amb vosaltres. Us demano que sigueu dòcils i obedients a la meva autoritat perquè jo pugui disposar de vosaltres.

Feu servir el meu Nom per demanar i per donar. El poder del meu Nom obre les portes als veritables miracles i allò que és impossible esdevé possible. Desitjo que d’ara endavant demaneu totes les coses en el meu Nom.

Abans de cada pregària, individual o comunitària, i abans de cada celebració:

  • invoqueu l’Esperit Sant, a fi que us ajudi a demanar allò que és conforme als designis de Déu. Ell coneix els vostres desitjos i els del poble, però coneix també els desitjos de Déu i no permetrà que demaneu coses que no són conformes a Déu;[2]
  • després invoqueu la meva Mare, l’Esposa de l’Esperit Sant, perquè cada petició vostra sigui filtrada a través de les seves intencions puríssimes. Ella oferirà a Déu només les peticions dignes de ser acollides;
  • finalment, demaneu al Pare que us escolti en el meu Nom. Jo estaré davant d’Ell per demanar-li que escolti les vostres pregàries, si aquestes són justes i necessàries pel vostre bé i el d’aquells pels quals pregareu.[3]

Moltes vegades s’ha utilitzat el meu Nom i no sempre per al bé. Molts poderosos de la Terra i molts representants de les confessions cristianes han fet servir el meu Nom per obtenir aprovació i tapar les seves infidelitats. No poques vegades el meu nom s’ha fet servir per justificar veritables crims. Ara és el moment que el meu Nom sigui utilitzat per un poble fidel, per la meva veritable Església de tot l’Univers. No permetré més que el meu Nom sigui profanat per homes àvids de poder i de glòria, ni que sigui invocat en festes i celebracions superficials i plenes de l’esperit del món. Tal com està escrit: “No puc suportar delicte i solemnitat.[4]

A vosaltres, en canvi, us dic que invoqueu amb fe el meu Nom. En el meu Nom vencereu les hostilitats del món i l’odi de l’enemic. I jo estaré sempre al vostre costat, si m’invoqueu amb un cor pur i amb el desig sincer d’ajudar-vos vosaltres mateixos i els vostres germans a avançar en el camí de santedat.

Us dic, però, que pareu atenció, perquè el temps que s’obre davant vostre és el temps del gran enganyador: Llucifer enganyarà a molts i ofuscarà els pensaments dels homes, per portar-los a la perdició. Intentarà fer servir també el meu Nom per tal de seduir-vos però no ho aconseguirà. Si sou fidels a mi i a tot el que us ha estat indicat, no podreu ser enganyats: la llum de l’Esperit Sant estarà amb vosaltres i el Cor de la meva Mare vetllarà pel vostre camí. Ningú podrà seduir-vos perquè jo estaré enmig vostre com a Camí, Veritat i Vida.[5]

Mantingueu-vos units a Déu i a tots els instruments extraordinaris, que no deixaran de protegir-vos i ajudar-vos en la gran obra d’evangelització de la Terra. Els set grans Arcàngels, amb Sant Miquel al capdavant, obriran tots els camins que haureu de recórrer. No tingueu por i aneu en el meu Nom a portar la salvació a tots aquells que la desitgen, a despertar les consciències adormides, a donar alleujament a qui sofreix. Manifesteu finalment el poder i l’obra de la meva Església de tot l’Univers.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.


[1] Cfr. Jn 5, 26- 27

[2] Cfr. Rm 8, 26-27; 1Co 2, 9-16

[3] Cfr. Jn 16, 24-28

[4] Cfr. Is 1, 12-13

[5] Cfr. Jn 14, 5-7

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s