El temps que vindrà

Finale Ligure, 16 de gener de 2021 – Vigília de la solemne consagració a la Santíssima Trinitat[1]

Missatge de Déu Pare

Estimats fills meus, aquest any heu decidit renovar la consagració solemne a la Santíssima Trinitat. Aquest és un pas fonamental per a tota la humanitat de l’Univers i és això el que esperava de vosaltres com a signe de la vostra fidelitat. Per això, a partir de la vostra consagració, Jesús vindrà entre vosaltres i començarà una fase totalment nova del vostre camí. Estigueu oberts per acollir la seva presència viva i ser obedients a Ell i a l’Esperit Sant, per mitjà de Maria Santíssima.

“Estimadíssims fills meus,

Ha passat gairebé un any del dia que us vaig anunciar la separació de la meva Església de tot l’Univers de l’Església falsa[2] i així ha sigut[3]. Durant l’any que ha passat, la Terra ha canviat profundament i la vostra humanitat està atrapada en la mordassa de la pandèmia[4] i de les crisis econòmiques i socials que se’n deriven i que afecten continents i pobles sencers.

La humanitat sofreix però no es converteix. La major part dels homes no es recorda que en mi té un Pare que podria salvar-la i reconduir-la cap al bon camí. Al contrari, els homes blasfemen i s’adrecen a falsos déus per obtenir l’alliberament dels flagells que la turmenten.

Us dic, però, que no hi ha salvació sense conversió. Jo podria posar les coses a lloc en un instant, si la major part de la vostra humanitat es penedís dels seus molts pecats i implorés la meva ajuda. Però tot això no passa; és més, la major part de vosaltres s’està allunyant cada vegada més de mi. Jo deixo que els homes visquin segons la seva tria, perquè els he creat lliures i respecto la seva llibertat. Però les conseqüències són les que veieu i el temps que vindrà serà encara més dur pels habitants de la Terra.

Llucifer s’aprofita de la vostra fragilitat, s’alegra de la vostra rebel·lió contra mi i us dóna cops cada vegada més violents. La Terra està dominada en gran part per homes perversos i sense fe, amics del dimoni. Molts petits dictadors estan preparant el camí a la dictadura global de l’Anticrist, el qual haurà de sotmetre la Terra a ell mateix i després donar-la a Llucifer, a canvi de grans recompenses. Un sol home al poder, l’Anticrist, per dominar la Terra, ajudat pel Fals Profeta i per molts altres anticrists i falsos profetes, que treballen incansablement per Llucifer, sempre amb l’expectativa de grans guanys. Un sol govern mundial, una sola religió que les resumeixi totes, un sol pensament, un sol déu: Llucifer. La humanitat s’haurà de doblegar, tant si vol com si no vol.

Ja esteu vivint en una mena de dictadura, de la qual no podeu escapar perquè no teniu ni força ni mitjans per fer-ho. Molts de vosaltres us n’heu adonat, però no podeu veure la realitat tal com és. Efectivament, existeix una dictadura molt més terrible que s’escapa als vostres ulls, però que pesa sobre vostre: LA DICTADURA DE L’ESOTERISME I OCULTISME[5]. La Terra, certament, està saturada de forces infernals, que són invocades constantment i sistemàticament per alguns per obtenir poder i privilegis, altres per curiositat i altres per divertiment i per provar emocions fortes.

Tot això atreu cap al vostre planeta dimonis i esperits maleïts de tota mena, que no tenen altre desig que el de fer mal. Llucifer n’està molt content i els utilitza, perquè té poder sobre els esperits infernals; la seva acció porta a consolidar el poder del dimoni a la Terra. Així la humanitat s’enfonsa en un sofriment cada vegada més gran, i el vostre planeta és el més infestat pel mal de tot l’Univers.

Els plans de Llucifer són malvats i destructius. Però jo tinc altres plans per a la humanitat de tot l’Univers; tinc el poder, els mitjans i la força per realitzar-los i ho faré. Començaré precisament per la Terra, on, encara una vegada, enviaré el meu Fill Jesucrist, en la potència de l’Esperit Sant, a visitar el meu poble. Jesús actuarà potentment en l’Església de tot l‘Univers present a la Terra, de la qual vosaltres en formeu part.

Tots aquells que a la Terra desitgen pertànyer a “L’Església de Jesucrist de l’Univers”, no de paraula sinó de fets, i estan disposats a estimar i servir en el nom de Jesús, aquells que decideixen consagrar la vida al servei de la Santíssima Trinitat, per mitjà del Cor Immaculat de Maria, a viure en la integritat i en la comunió amb tots els germans de l’Univers, sentiran en ells, com mai fins ara, la presència viva de Jesús i la seva acció potent.

Jesús us enfortirà a tots vosaltres i l’Esperit Sant us instruirà per a una missió cada vegada més visible i penetrant. La presència del meu Fill farà fora del meu poble l’acció del mal i la Terra començarà a sentir una acció benèfica, a través d’aquesta Església, els fruits de la qual s’escamparan per tot l’Univers.

Estimats fills meus, aquest any heu decidit renovar la consagració solemne a la Santíssima Trinitat. Aquest és un pas fonamental per a tota la humanitat de l’Univers i és això el que esperava de vosaltres com a signe de la vostra fidelitat. Per això, a partir de la vostra consagració, Jesús vindrà entre vosaltres i començarà una fase totalment nova del vostre camí. Estigueu oberts per acollir la seva presència viva i per ser obedients a Ell i a l’Esperit Sant, per mitjà de Maria Santíssima.

La presència del meu Fill a la Terra tindrà grans repercussions sobre la vostra humanitat, perquè el bé i el mal hauran de sortir al descobert. Sapigueu que des de fa molt temps he preparat homes i dones per aquest temps i pel futur, persones íntegres i amb desig d’estimar. Jesús desvetllarà les consciències d’aquests justos i els adreçarà cap a la veritable Església. L’Esperit Sant els ajudarà a discernir entre la veritat de Déu i els enganys del dimoni. Ajudeu-los amb la pregària i amb l’oferta de la vostra vida, perquè tenen necessitat de la comunió espiritual amb aquesta Església, per comprendre tot això i progressar en la seva missió.

Aquests justos seran inserits en tots els sistemes operants a la Terra: en la política, en l’economia, en les finances, en la ciència i en la medicina, en les diverses religions i en tots els àmbits de la vida de la Terra. Amb la seva presència i amb el seu pensament confondran els plans dels malvats, perquè Jesús i l’Esperit Sant actuaran en ells. Estaran especialment protegits per Maria Santíssima. Llucifer no aconseguirà detectar-los, perquè passaran desapercebuts, però seran una espina clavada al dimoni i els seus seguidors. Amb la seva presència posaran en crisi els sistemes i els faran saltar, perquè tindran en ells la potència trinitària. Si observeu bé, veureu inflar-se desmesuradament els plans dels malvats i després desinflar-se ràpidament; la presència d’aquests fills de Déu actuarà com una agulla sobre un globus inflat i els projectes infernals implosionaran.

Jesús sempre ha estat enmig del seu poble. Ell és l’Emmanuel, el Déu amb vosaltres. Però la seva VINGUDA INTERMÈDIA de la que us parlo, serà una cosa especial, perquè el poble fidel experimentarà la seva proximitat, com si Jesús estigués present en carn i ossos, mentre que els homes rebels no se n’adonaran. Això durarà fins que la vinguda gloriosa del meu Fill serà visible als ulls de tota la humanitat de l’Univers, en el temps establert per mi. Però aleshores serà massa tard per a tots aquells que l’han refusat, no hi haurà temps pel penediment. Us demano doncs que pregueu molt per la conversió dels pecadors, per a tots aquells en els quals encara hi ha una espurna de bona voluntat, abans que arribi el judici final.

El temps corre de pressa, fills meus, jo facilitaré els mitjans per salvar-se a qui encara ho desitja. Pels mèrits del meu Fill, de la seva Mare Immaculada i de tots els sants, tindré encara paciència envers la vostra humanitat, però no permetré que els malvats s’apoderin de la Terra. Aquest planeta és de crucial importància en la història de la salvació i aquí s’hi juga el destí de l’Univers sencer. Sigueu-ne conscients i impliqueu-vos en el camí de santedat i en el vostre testimoniatge.

Us demano que em sigueu fidels, per mitjà del meu Fill Jesús, i que estigueu oberts a l’Esperit Sant. Mantingueu-vos estretament units al Cor Immaculat de Maria, que serà per a vosaltres una garantia de protecció. Tingueu especialment cura de la vostra comunió amb l’Església de tot l’Univers, perquè aquesta serà la vostra força.

Els temps seran tenebrosos i no us faltaran les proves, però units a Déu ho superareu tot i ajudareu molts altres a vèncer la batalla de la vida. Dia rere dia, pas rere pas, avanceu amb confiança i amb abandó filial en el camí cap a la creació nova. Us he promès el cel nou i terra nova i les meves promeses són veritables i segures. Tindreu la creació nova, si sabeu preparar-la i esperar amb fe, esperança i amor. No tingueu por de res: sereu ajudats, protegits i beneïts en tot moment.

No us torbeu pels fets inquietants que passaran en el món, i centreu la mirada en la meva omnipotència i en la meva bondat de Pare. No us correspon a vosaltres canviar el món sinó a la Santíssima Trinitat. La vostra tasca és la de canviar vosaltres mateixos i ajudar els altres a canviar, per estar en sintonia amb les meves lleis i amb el meu pensament. Així sereu una humanitat nova. La Terra tornarà a florir i amb ella tot l’Univers. Aquest serà el fruit de la vostra aliança amb mi, segellada en la Sang del meu Fill i confirmada per l’Esperit Sant.

Us beneeixo amb el meu amor patern, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”. 


[1] Cada any, el mes de gener, el diumenge després de la solemnitat del Baptisme del Senyor, “L’Església de Jesucrist de l’Univers” renova la seva solemne consagració a la Santíssima Trinitat

[2] En aquest dia, la Fundació “Fortalesa de la Immaculada” i tot el poble que si uneix, s’han consagrat solemnement a la Santíssima Trinitat. Aquest acte és la culminació d’un llarg camí de recapitular en Crist la vida de cada ú i la de tot el poble.

[3] El 15 de juliol de 2020, l’Església catòlica va imposar la pena d’excomunió al Pare Tomislav Vlašić. Amb el missatge del 31 d’octubre de 2020, Sant Miquel Arcàngel, va afirmar al respecte: L’excomunicació que ha colpit al Pare Tomislav inevitablement us ha colpit a tots vosaltres. El Senyor Jesús, únic Cap de l’Església, ha considerat el judici emès per l’Església Catòlica envers vosaltres com a superficial, precipitat i sense misericòrdia; en essència, un JUDICI INJUST. Com a tal, no té cap valor als ulls de Déu. En efecte, allò que Déu considera injust no pot estar davant seu que és el Just per excel·lència. La injustícia humana no pot sostenir-se davant de la Justícia. L’Església Catòlica, a través de la jerarquia que la representa, ha considerat que aquestes revelacions entren en conflicte amb la doctrina cristiana i que són motiu d’escàndol per als fidels. Actuant així, s’ha separat del camí d’aquest poble i de l’Església de tot l’Univers. Les conseqüències d’aquesta tria seran greus i inevitables”.

[4] Es refereix a la pandèmia del coronavirus Covid 19 que colpeix la Terra des de l’inici del 2020

[5] S’entén per esoterisme un conjunt de doctrines i ritus secrets destinats a pocs iniciats. L’ocultisme és un complex de doctrines, ritus i pràctiques que pretenen posar-se en contacte amb les forces ocultes i misterioses, per tal d’obtenir beneficis. L’ocultisme inclou la màgia blanca i negra, l’espiritisme, etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s