Jesús és aquí, entre vosaltres

Missatge de Maria Santíssima

Finale Ligure, 21 de febrer 2021 – Vigília de la solemnitat de Maria SS., Corredemptora de la humanitat

Jesús és aquí encara que els vostres ulls no el vegin. La seva estrella brilla més que mai en l’Església de tot l’Univers i us guiarà cap als nous temps. Jo estaré amb vosaltres com a Mare, Reina i Corredemptora per ajudar-vos a copsar la presència viva i salvífica de Jesús i transmetre al món la seva pau, perquè sóc la Reina de la Pau.[1]

“Estimats fills meus,

Us dono gràcies per haver-me reconegut i acollit com a Corredemptora de la humanitat, tal com em vaig presentar a vosaltres fa un any. Des d’aleshores fins avui, la Terra ja no és la mateixa i tampoc vosaltres sou els mateixos. Efectivament, les dificultats de tota mena que la vostra humanitat està travessant no us han trasbalsat, però us han fet madurar en el camí.

 La solitud i el distanciament que imposa la pandèmia[2] no han estat ni són per a vosaltres un horrible desert, com ho són per a molts, sinó un oasi de silenci i de pau per viure amb el vostre Déu.[3] He pregat per vosaltres i he vetllat sobre tot aquest poble, l’Església de l’Univers present a la Terra, per tal que el meu Fill transformés cada una de les vostres dificultats en una nova oportunitat per viure la vida veritable.

També he pregat per tots els homes de la Terra que sofreixen i ploren. El seu crit m’esquinça el Cor, perquè sóc Mare de la humanitat i no puc quedar-me indiferent davant del dolor de tots els meus fills, també d’aquells que no m’estimen. Jo no puc no estimar, perquè estic plena de l’amor pur de Déu que abraça tota creatura.

En cada home que sofreix, revisc el sofriment de Jesús que ha donat la vida per tothom, bons i dolents. Per això no tinc por d’acostar-me als pecadors, igualment com Jesús no tenia por quan tocava els leprosos i els guaria. El dolor i el pecat no em torben, perquè sóc la Corredemptora de la humanitat. Puc baixar als vostres abismes per mostrar-vos el camí que porta cap a la llum de Déu.

A tots els meus fills de la Terra us dic: veniu a mi sense por; obriu el vostre cor i confieu-me els vostres pecats, les vostres pors, els dubtes que us turmenten. Compartiu amb mi les vostres alegries, els vostres projectes, tots els desitjos de bé. Jo us acolliré i us donaré confort; us purificaré amb la meva immaculadesa. Intercediré per vosaltres segons els desitjos de Déu; us indicaré el camí que porta directe al Cor del meu Fill Jesús, on trobareu repòs per a les vostres ànimes.[4]

Jo visc immersa en la Santíssima Trinitat i puc actuar a favor de tots vosaltres, perquè sóc Mare de Déu i Reina de l’Univers. Sóc omnipotent per gràcia. Visc pel meu Senyor i per vosaltres. Sóc Mare amorosa, Reina potent i Corredemptora misericordiosa. Si viviu amb mi, esteu a lloc segur.

No oblideu tot el que us estic dient, perquè cada vegada tindreu més necessitat de la meva protecció. Els temps que vindran seran difícils per a la vostra humanitat, i jo desitjo caminar al vostre costat per ajudar-vos i protegir-vos. La Terra on viviu està envoltada per la desesperació, però jo puc donar-vos l’esperança; està immersa en la inquietud, però jo puc donar-vos la pau. Deixeu que les vostres pregàries siguin filtrades a través del meu Cor. Jo les purificaré dels vostres egoismes, les embelliré amb les meves virtuts i les presentaré davant el tron de l’Altíssim.

M’adreço especialment a vosaltres que heu decidit pertànyer a l’Església de Jesucrist de l’Univers. Heu donat la vostra vida a Déu a través meu i heu acceptat de fer-me costat en la meva obra de Mare, Reina i Corredemptora. Esteu treballant de valent a la vinya del Senyor.[5] Amb el vostre amor per mi, prepareu el triomf del meu Cor Immaculat, que és una etapa obligada en el camí cap a la nova creació. Us dono gràcies per això.

Sapigueu que no us parlo de mi per lloar-me o posar-me al centre de l’escena, com per prendre el lloc a Déu, com pensen molts dels meus enemics. No, fills, sempre he estat i sempre seré la serventa del Senyor, tal com ho sou tots vosaltres. Però la Santíssima Trinitat m’ha omplert de gràcia i de potència; desitja que jo sigui d’ajuda al poble de Déu, del qual formo part com vosaltres, i obeiré a aquest desig seu.

 Avui us demano que sigueu cada vegada més conscients de la vostra missió, en aquest temps extraordinari de la VINGUDA INTERMÈDIA DE JESÚS enmig del seu poble. Ara més que mai el rostre de Jesús ha de resplendir en cada un de vosaltres i en tota aquesta Església. Que els vostres rostres siguin el reflex de la seva glòria, perquè la humanitat encegada torni a veure la llum. Que les vostres ànimes siguin una font en el desert, perquè la humanitat assedegada calmi la seva set d’amor i de vida.

Jesús és aquí, entre vosaltres. La seva presència viva ha de renovar la vostra vida. Jesús és aquí per transformar el vostre pensament, per indicar-vos nous camins a recórrer, per portar al món la seva paraula que salva. Sou els missioners d’aquest temps, sou la primavera de la Terra, el brot de la nova humanitat, destinat a créixer i portar fruit. Deixeu que el Senyor us transformi. Poseu tots els vostres esforços per no decebre Aquell que us ha creat i que té fe en vosaltres. No decebeu el Cor del meu Fill i tampoc el meu. Sé que puc comptar amb vosaltres.

El rebombori dels enemics de Déu creix dia rere dia. El vostre planeta està saturat de disputes i de guerres, de paraules buides i de superficialitat. Llucifer i els seus dimonis enfonsen les seves urpes en tots aquells que no fan res per canviar la seva vida i es deixen portar pels esdeveniments. Però Jesús és aquí, entre vosaltres. Ha vingut una altra vegada a la Terra, a favor de tot l’Univers, per preparar el poble de Déu per a la seva vinguda gloriosa, que posarà fi als temps i a la història tal com l’heu coneguda fins aquí. Es quedarà amb vosaltres durant tot el temps que el Pare voldrà. Si esteu atents i vigilants en la pregària, sentireu la seva presència cada vegada més intensament.

Jesús és aquí encara que els vostres ulls no el vegin. La seva estrella brilla més que mai en l’Església de tot l’Univers i us guiarà cap als nous temps. Jo estaré amb vosaltres com a Mare, Reina i Corredemptora per ajudar-vos a copsar la presència viva i salvífica de Jesús i transmetre al món la seva pau, perquè sóc la Reina de la Pau.[6]

Us beneeixo amb la meva tendresa de Mare, amb la meva potència de Reina i amb la meva misericòrdia de Corredemptora, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”. 

[1] Cfr. Jn 15, 12-17

[2] Des de principis del 2020, la Terra està afligida per la pandèmia del coronavirus Covid 19 que està causant milers de víctimes a tot el món. Els governs de gairebé tots els països del món han imposat confinaments estrictes a les poblacions per tal de limitar el contagi, i això ha causat un distanciament personal i social entre les persones, i la solitud de la que parla la Mare de Déu.

[3] Cfr. Rm 8, 35-39

[4] Cfr. Mt 11, 28

[5] Cfr Mt 20, 1-16

[6] Cfr. Jn 15, 12-17

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s