La Misericòrdia és veritat

Missatge de Jesús

Finale Ligure, 10 d’abril de 2021 – Vigília del diumenge de la Divina Misericòrdia

Viviu doncs en la veritat i feu que la meva obra de Redempció sigui viva i actual, esdevenint vosaltres corredemptors al vostre torn. No arribareu a això si no accepteu immergir-vos en el meu Sacrifici per mitjà de la meva Mare. Recordeu bé que no sereu mai corredemptors sense l’obra de la Corredemptora. Ser corredemptors no és una simple afirmació, sinó la missió de cada un de vosaltres i de la meva Església de tot l’Univers. És això el que fa de vosaltres els meus veritables deixebles misericordiosos i justos, portadors de la vida fins als confins extrems de l’Univers.

“Estimats fills,

Després de la celebració de la Pasqua, us prepareu per celebrar el diumenge de la Divina Misericòrdia i està bé. Efectivament, després de la meva mort i resurrecció, em vaig aparèixer als apòstols i als deixebles per portar-los el fruit de la meva Passió i Resurrecció, és a dir, la Misericòrdia. Només acceptant morir i ressuscitar per vosaltres us he obtingut misericòrdia.

Això val per a tots vosaltres. Si no accepteu entrar plenament en el meu Sacrifici, per mitjà de la meva Mare Corredemptora, no podeu ni obtenir ni donar misericòrdia. No n’hi ha prou en parlar de la misericòrdia, invocar-la de manera superficial o creure que se us deu només en virtut del meu Sacrifici. Això no és suficient: cal també la vostra participació lliure i sincera a la meva obra de Redemptor, que us fa corredemptors, mereixedors i dipositaris de misericòrdia.

Sense la vostra participació a la meva mort i resurrecció, la misericòrdia es queda en un concepte abstracte, inconsistent, privat de força. Si en canvi accepteu ser immersos, mitjançant la Corredemptora, en la meva Passió, podeu arribar a la resurrecció per viure una vida nova, de ressuscitats. Aleshores neix en vosaltres com a fruit la misericòrdia, ja que el Pare veu renovar-se en cada un de vosaltres i en el poble el meu pas victoriós de la mort a la vida. Així us concedeix misericòrdia i, a través vostre, a tots aquells que desitgen ser perdonats i convertir-se, passant ells també de la mort a la vida.

Molts cristians de la Terra han oblidat que són anyells que s’immolen juntament amb mi, veritable Anyell pasqual, per la vida de tot l’Univers. Han perdut el significat de la unió íntima amb mi. Han delegat a mi tota responsabilitat: creuen que jo ho vaig fer tot i que no calen altres sacrificis. Pensen que cada pecat és perdonat automàticament sense cap obligació; que la meva misericòrdia és com una esponja que passa i anul·la tota culpa sense distincions. Us dic que no és així. La generositat de Déu no significa desvinculació per part vostra; la gratuïtat de la gràcia divina no us autoritza a ser inactius i indiferents.

Sapigueu que la misericòrdia és veritat, perquè JO SÓC LA VERITAT. La veritat aclareix totes les coses i escruta les vostres profunditats; fa emergir en vosaltres els límits i els pecats i us mostra la veritable vida, perquè JO SÓC LA VIDA. Si accepteu la meva veritat i escolliu la meva vida, unint-vos plenament al meu Sacrifici per mitjà de la Corredemptora, comença a actuar en vosaltres la misericòrdia que us perdona i us indica un nou camí a recórrer, perquè  JO SÓC EL CAMÍ.

La veritat que heu acollit, us fa lliures dels condicionants del món[1]. Us fa instruments de misericòrdia que alliberen aquella part de la humanitat que desitja un veritable canvi. Així, a través vostre, la misericòrdia actua en el món; però sense veritat no hi ha veritable misericòrdia.

Si viviu immersos en la meva mort i resurrecció, esdeveniu també instruments de justícia, no de la justícia humana sinó de la divina: esdeveniu una llum que dispersa les tenebres. Així la vostra vida i les vostres obres agafen força de la veritat i judiquen la vida i les obres del món; però sense veritat no hi ha veritable justícia.

La misericòrdia que celebrareu demà ha de fer-se carn en vosaltres. Ha d’impulsar-vos cap a la veritable i sublim caritat, perquè la caritat és misericòrdia. Qui ha obtingut misericòrdia no pot no ser misericordiós; no pot quedar insensible davant la necessitat de qui té fam, no només del pa pel cos sinó també del pa per l’esperit. Espero d’aquest poble la generositat envers qui busca la vida. Així com jo he estat generós amb vosaltres, sigueu-ho vosaltres envers els pobres de Déu, afamats i assedegats de misericòrdia, de justícia i de veritat. El desert de la Terra ha de florir a través vostre.

Viviu doncs en la veritat i feu que la meva obra de Redempció sigui viva i actual, esdevenint vosaltres corredemptors al vostre torn. No arribareu a això si no accepteu immergir-vos en el meu Sacrifici per mitjà de la meva Mare. Recordeu bé que no sereu mai corredemptors sense l’obra de la Corredemptora. Ser corredemptors no és una simple afirmació, sinó la missió de cada un de vosaltres i de la meva Església de tot l’Univers. És això el que fa de vosaltres els meus veritables deixebles misericordiosos i justos, portadors de la vida fins als confins extrems de l’Univers.

Fills meus, estic present entre vosaltres. La meva VINGUDA INTERMÈDIA a la Terra és el do del Pare en aquest temps per a la humanitat de tot l’Univers i no només per a la vostra. He vingut per alliberar el meu poble de les pors i dels dubtes que el dimoni sembra a mans plenes. La humanitat del Baix Univers està atrapada a la xarxa teixida per les forces del Mal i això és evident sobretot a la Terra. Estic aquí en la potència de l’Esperit Sant per      alliberar-vos i enfortir-vos, per mostrar-vos el rostre del Pare, per tal que també vosaltres el mostreu als altres.

Agafeu la meva mà i sentiu-me al costat a cada moment de la vostra jornada i de la vostra vida. Si us abandoneu a mi sense reserves i em deixeu actuar en vosaltres, sentireu la meva presència. No busqueu de sentir-me a través dels vostres raonaments, les emocions superficials i els esforços humans. No us canseu implorant-me amb paraules buides sinó deixeu-vos modelar per l’Esperit Sant. Ell us transmetrà les vibracions de la meva presència, subtil però cada vegada més potent d’un dia a l’altre. Us embolcallarà amb el foc del meu amor i sereu instruments adequats per a aquest temps.

Sigueu dòcils, humils com la meva Mare i conscients de la meva presència en vosaltres i entre vosaltres. Sigueu el meu poble sant, porteu a la humanitat sofrent misericòrdia i justícia vivint sempre en la veritat.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”


[1] Cfr. Jn 8, 32

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s