Deixeu que el meu Cor triomfi en vosaltres

Missatge de Maria Santíssima

Finale Ligure, 12 de maig 2021 – Vigília de les aparicions de Maria Santíssima a Fàtima

“Estimats fills,

Us dono gràcies perquè celebreu l’aniversari de les meves aparicions a Fàtima que van ser un esdeveniment important per a la història de la Terra i pel pla de salvació[1].

Quan el Senyor em va enviar a Fàtima, la situació de la humanitat de la Terra era molt greu: la primera guerra mundial ensagnava la Terra, arreu regnaven la fam, la misèria i les malalties. Amb les meves aparicions desitjava reconduir la humanitat cap a Déu a través del meu Cor Immaculat perquè se salvés, segons els designis de Déu; però el cor dels homes era fred i insensible. Era un cor de pedra.

La situació actual no ha canviat gaire respecte a la d’aleshores. Guerres, fam, pobresa material i espiritual, malalties, entre les quals la pandèmia que us colpeix de fa més d’un any[2], sempre han estat presents a la Terra. Tampoc ha canviat el cor d’aquesta humanitat: fred i hostil a Déu com sempre, i avui encara més. De fet, l’home de la Terra se sent cada vegada més fort perquè confia en la tecnologia i en la intel·ligència artificial que l’inflen d’orgull i de falses seguretats.

Avui, com aleshores, us torno a dir que no vencereu mai la batalla contra el Mal sense Déu Tri i U. No us salvareu dels greus perills que teniu sobre vostre, si no us sotmeteu al meu Fill Jesús per mitjà del meu Cor de Mare, Reina i Corredemptora. Una vegada més us declaro solemnement que no guarireu dels vostres mals si continueu oposant-vos obstinadament al Déu veritable i a les seves lleis.[3]

A vosaltres, cristians de la Terra, us dic que és hora de tornar a posar al centre de la vostra vida la Persona del meu Fill Jesucrist i no la imatge que us heu fet d’Ell en el vostre cap.[4] Molts heu deformat la imatge de Déu, per fer-lo a la vostra imatge i semblança, mentre que hauríeu de ser vosaltres a la seva imatge i semblança. Separeu-vos una vegada per totes de les vostres idees fixes, de les pors i de les dependències que us fan presoners del món i us deixen a mercè del dimoni.

La pandèmia que us oprimeix és fruit de la corrupció de gran part de la humanitat, de l’acció del Mal i de la tebiesa de massa cristians que es rendeixen a l’acció del maligne sense lluitar. I si lluiten ho fan de forma superficial o fanàtica, cosa que no produeix més que divisions i enfrontaments. El Cristianisme de la Terra ha esdevingut per alguns una ideologia a defensar amb la força, per altres una religió entre moltes per viure-la de manera discreta i gairebé invisible. No, estimats fills meus, el Cristianisme és el combat de la vida, resurrecció. Ser cristians vol dir deixar que Jesús regni en vosaltres i actuï en el món a través vostre; els cristians donen Jesús al món i no ells mateixos.[5]

En aquest temps heu pregat perquè Déu aturés aquesta pandèmia. Pocs entre vosaltres s’han preguntat el perquè Déu l’ha permès. Us dic que Déu no ha volgut aquesta malaltia, però l’ha permès per recordar-vos que heu de respectar les seves lleis, per fer-vos veure què passa quan la humanitat s’allunya d’Ell que és la font de la vida. Aquesta situació tan difícil ha suscitat en les ànimes de bona voluntat el desig de modificar la pròpia vida i la consciència que també moltes coses han de canviar en el món.

Moltes persones han decidit canviar per millorar elles mateixes, precisament a causa de la pandèmia. Moltes altres, en canvi, han maleït Déu i l’han fet culpable d’aquest desastre; altres han intentat negar fins i tot l’existència d’aquesta malaltia. No han reflexionat, ni han decidit fer res per modificar la seva conducta i per millorar el món; només esperen que la pandèmia acabi per abocar-se novament a les diversions i a les vanitats del món, als negocis i beneficis. La pandèmia ha dividit encara més la vostra humanitat entre aquells que busquen Déu i aquells que el refusen. Déu ha permès també això perquè tot el que està en el cor dels homes ha de sortir cada vegada més a la llum.[6] La pandèmia acabarà quan haurà produït en la humanitat de la Terra tot allò pel que ha estat permesa per Déu.

El Pare, però, no us ha abandonat, tot i la vostra fredor, i ha tingut altra vegada pietat de vosaltres. Ha escoltat les pregàries dels justos i dels sants que aquí i a tot l’Univers han pregat per la Terra; ha acollit la meva pregària incessant i recollit les moltes llàgrimes que he vessat per vosaltres en aquest temps. El Pare ha intervingut amb força per redreçar la situació de la Terra.

Primer de tot ha acollit i santificat el sacrifici de les moltes víctimes de la pandèmia i el sofriment dels moribunds i dels malalts. El seu sacrifici, elevat a Déu per molts sacerdots de l’Univers, no ha estat en va sinó que ha esdevingut un veritable sacrifici d’expiació i de reconciliació.

Després, ha enviat per ajudar-vos els germans de l’Univers fidels a Ell. Durant mesos i mesos, els vostres germans, encara que invisibles, han donat suport als científics i als metges honestos de la Terra implicats en la recerca d’un remei pel virus que us està enfonsant. Han suggerit moltes coses al seu esperit, han visitat els vostres laboratoris i han impedit que les vacunes fossin alterades i falsificades. No és la primera vegada que els germans fidels de l’Alt Univers fan això. Han estat enviats per Déu moltes vegades per corregir els vostres errors i per impedir grans catàstrofes.

Ara teniu el remei a la pandèmia, a través de les moltes vacunes que la Providència us ha donat i vindran altres remeis, perquè Déu no deixa de guiar la intel·ligència de l’home; desitja que la seva vida progressi cap al bé. Però, davant de tot això, com reacciona la major part de la humanitat de la Terra? Amb ingratitud, com sempre. Molts, també entre els cristians, creuen que les vacunes són obra de Llucifer i no les accepten. Així donen poder al dimoni, un poder que no té, perquè és Déu qui dirigeix la història i no Llucifer. Déu ha posat un límit a l’acció dels dimonis; si no fos així ja estaríeu tots morts.

Per temible que sigui l’acció de Llucifer i dels dimonis, per gran que sigui el seu odi envers la humanitat, Déu és Déu i ningú pot oposar-se a Ell. El dimoni és potent, però no omnipotent. Només un és l’Omnipotent. Recordeu-ho bé, cristians de la Terra, que teniu tanta por i tan poca fe, fins a no saber distingir allò que ve de Déu d’allò que ve del dimoni.

Més enllà de tot això, el Pare ha fet una cosa encara més gran per a vosaltres: us ha enviat Jesús. La VINGUDA INTERMÈDIA DE JESÚS en aquest temps és la garantia absoluta que Llucifer ha de retrocedir i que els seus plans estan destinats a fracassar. Jesús és aquí per donar força a la seva Església de la Terra, a favor de tot l’Univers; per protegir i preparar el seu poble als esdeveniments que vindran. També jo estic amb vosaltres i us acompanyo en el camí. L’Esperit Sant prepara el terreny en cada un i en el poble perquè estigueu a punt per rebre la llavor de la gràcia, que serà abundant per a tots aquells que creuen en aquests programes.

Us dic a tots vosaltres que heu decidit formar part de “L’Església de Jesucrist de l’Univers”: mantingueu-vos ferms en la fe i en tot el que us ha estat revelat. Déu té necessitat de la vostra fe i encara en teniu més necessitat vosaltres per afrontar aquest període tan exigent de la vostra història.

Déu Tri i U està fent balanç d’aquests últims anys i prepara coses noves per a la humanitat. Les veuran només aquells que hauran decidit sincerament estimar i servir el Déu veritable per mitjà del meu Cor. En canvi, quedaran amagades pels tebis, els que dubten, els adversaris de Déu, els mentiders, els facinerosos i els assassins[7]. Qui hagi escollit Déu, tindrà Déu; qui hagi escollit Satanàs, tindrà Satanàs. Qui no hagi escollit res, ho haurà de fer ràpid perquè el temps corre molt de pressa. Déu està trucant a la porta del vostre cor; vol donar-vos el que necessiteu per viure. Afanyeu-vos a obrir-lo, abans no sigui el dimoni, el vostre veritable enemic, qui truqui portant-vos els seus dons plens d’amargor, inquietud i desesperació.

A les meves aparicions a Fàtima us vaig parlar del triomf del meu Cor Immaculat que és el triomf de la vida de Déu en tots vosaltres. El meu Cor triomfarà en el cor de tots els meus fills que m’estimen i m’acullen pel que realment sóc: Mare, Reina i Corredemptora. Deixeu que el meu Cor triomfi en vosaltres perquè pugueu vèncer tota batalla; sense mi la victòria serà difícil.

És el moment que el meu Cor triomfi per la glòria de Déu i de la seva Església de tot l’Univers, que la flama del meu Cor s’encengui en el poble sant de Déu i cremi tot allò que és mentida. Us he dit altres vegades i us repeteixo avui que faré servir el poder que Déu m’ha donat per estar al costat del meu Fill present a la Terra, per ara de manera invisible. Estaré amb vosaltres en tots els camins del bé que decidireu recórrer. Jo hi seré, ja ningú em podrà deixar de banda.

Les paraules que us he dit podrien semblar-vos dures, però no ho són: neixen de l’amor immens que tinc per vosaltres, l’amor d’una Mare que no es resigna veient massa fills prenent camins sense retorn.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.


[1] L’Església de Jesucrist de l’Univers cada any celebra l’aniversari de les aparicions marianes de Fàtima com a solemnitat.

[2] Des de finals de 2019 fins avui, la Terra pateix la pandèmia de Coronaviurs – Còvid 19 que ha sembrat milions de morts a tots els continents.

[3] Cfr. Mt 13, 13-15

[4] Cfr. Lc 9, 23-24

[5] Cfr. Gal 2, 19-20

[6] Cfr. Mc 4, 22; Lc 8, 17

[7] Cfr. 1Cor 6, 9-10; Ap 21, 8

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s