Reflexió – A punt per a la batalla

A càrrec de Pare Tomislav Vlašić

22 de maig de 2021

(Transcripció d’àudio)

Estimats germans, estimades germanes, desitgem compartir aquesta vigília de la Pentecosta amb vosaltres. La Litúrgia ens dóna un quadre per la reflexió: la primera lectura parla de Babel[1], que pot ser mal entesa, com si Déu volgués dispersar la unitat del poble. Aquesta és una expressió primitiva, una concepció en totes les religions, que Déu dóna el bé i el mal, però nosaltres coneixem Déu bon Pare que estima, revelat per mitjà de Jesucrist, i que vol donar només el bé. Amb immensa generositat espera el camí de la humanitat per arribar a la plenitud, però l’home pot arribar a Déu només escollint lliurement Déu i la vida en Déu, i així tota la humanitat.

Com podem viure la salvació? L’Evangeli és clar. Jesús, abans d’entrar en la seva Passió ens crida a anar cap a Ell: “Veniu, tots els assedegats[2], i del seu costat en va sortir l’Esperit Sant, del seu Cor traspassat; i del seu Esperit que el Pare ha promès, que l’uneix plenament al Pare, en el Sacrifici de Crist, ens és donat l’Esperit Sant.

La carta dels Romans parla del sofriment de la humanitat, del gemec de cada criatura[3], però també del nostre, que hem rebut les gràcies i la primícia, i nosaltres podem desvetllar-nos  des del més íntim, del més profund, del nostre esperit, si permetem a l’Esperit de Crist actuar plenament en nosaltres. Podrem ressuscitar també després de la mort, però també viure ressuscitats ara, aquí, i podrem tornar al Pare en la nova creació. Ara estem en el punt de l’obertura a l’Esperit Sant, definitivament, en les nostres profunditats. Sense l’Esperit Sant també la nostra religiositat pot ser buida, senzillament idees, ritus, emocions, superficialitats. Amb la vinguda de l’Esperit Sant dins nostre, podrem comprendre Jesucrist, acollir-lo, participar en la seva vida i amb Ell tornar al Pare. Tot neix de l’Esperit, de l’Esperit Sant, i tot tornarà al Pare per mitjà de Jesucrist en l’Esperit Sant. I aquest és el punt que hem d’acollir per acollir també els programes que el Senyor ens ha revelat.

En el missatge de l’Esperit Sant d’aquesta vigília[4], se subratllen certes coses. “Heu arribat a una etapa important, ja que el Pare està a punt de fer un gir decisiu en la vostra història. Aquest punt d’inflexió no només afecta el vostre planeta sinó tot l’Univers”. La potència de l’Esperit Sant ho tocarà tot. “El gir decisiu del qual us estic parlant està expressat en la vinguda intermèdia de Jesús a la Terra, que és el senyal clar per Llucifer i els seus que el seu temps està a punt d’acabar”. Entre nosaltres tenim de manera especial la Mare, Corredemptora i Reina, silenciosa, invisible, perquè les seves aparicions a Medjugorje no són acollides per les autoritats eclesials. Ara actua dins, en qui és de bona voluntat. Entre nosaltres. Enmig nostre, tal com heu sentit, en la vinguda intermèdia, és Jesús invisible que actua en la potència de l’Esperit Sant, i podem descobrir-lo només en l’Esperit Sant. Com diu Sant Pau: “Ningú pot dir Jesús és el Senyor, si no és en l’Esperit Sant[5]. Així, es manté invisible, però actuant amb la potència de l’Esperit Sant, a favor de tots aquells que s’obren a l’Esperit Sant. Amb aquells que estan tancats a l’Esperit Sant, no pot comunicar-s’hi.  

Aquesta veritat se’ns expressa en el moment en el qual ens trobem, en aquest temps, està resumida en aquestes paraules de l’Esperit Sant: “Us anuncio solemnement que avui comença un veritable i real compte enrere per a tot l’Univers i especialment per a la Terra”. Quan Déu expressa una cosa amb solemnitat, aleshores, és per tremolar per aquells que estan contra Ell, i és per estar al màxim atent per qui el vol acollir, perquè l’Esperit Sant penetrarà, tocarà tots els sistemes, totes les ànimes, bons i dolents, tothom podrà escollir. “Els esdeveniments empenyen i el temps anirà cada vegada més de pressa cap a l’epíleg de la història, que culminarà amb el retorn gloriós de Jesucrist visible per a tothom. Jesús vindrà per judicar la humanitat de tots els temps, vius i difunts, i per separar definitivament els fills de Déu dels fills de Llucifer, el llinatge de la Dona del llinatge de la serp”.

Aleshores, aquest és l’escenari en el qual ens trobem i la dinàmica de la gràcia, acció de la Santíssima Trinitat que serà palpable per a qui acull l’Esperit Sant. Però l’Esperit Sant no és una cosa que no puguem reconèixer, que no puguem experimentar. Ell es manifesta en Jesucrist, en allò que Jesucrist ha deixat en nosaltres. En aquest missatge se subratlla que podem rebre l’Esperit Sant participant sincerament, correctament a l’Eucaristia, al Sacrifici eucarístic. Sobre qui no participa sincerament, correctament, l’Esperit Sant no pot davallar i posar el seu segell, no pot atorgar els set dons de l’Esperit Sant. Per què no els pot donar? Perquè la persona no participa a la salvació. A la salvació s’hi participa a través del Salvador, no hi ha un altre camí. Només sobre qui participa al Sacrifici de Crist, per mitjà de la Mare Corredemptora, que ens ajuda, davalla l’Esperit Sant, es realitza el desig del Pare per mitjà del Fill.

Aleshores, tornem a les coses essencials que us hem comunicat, que estem en el temps de la recapitulació en Jesucrist de tot l’Univers, i s’hi passa a través de l’oferta de la nostra vida a Ell a través de la Mare Immaculada. Però cal acceptar això oberts a l’Esperit Sant que ens dóna la llum, la saviesa, la força de superar-ho tot, acceptar i posar-se en camí, implicar-s’hi. No podem rebre res de Déu si correctament i humilment no acollim els seus programes en Crist, i aquests programes són per a tot l’Univers.

A nosaltres se’ns demana viure la nostra Pentecosta en aquest temps, ser un sol cos, un sol esperit. No volem dir cos jurídic sinó Cos Místic de Crist, que som membres vius del Crist vencedor del pecat, de la mort, aleshores Ell que és vencedor imprimeix en nosaltres aquest gir de canvi i a través nostre a aquesta humanitat. L’Esperit Sant no ens garanteix potència, riquesa, sinó que ens concedeix la fe, confiança en Déu que fa la nostra vida indestructible; l’esperança joiosa, la caritat de Crist que mor per cadascú de nosaltres, i aquesta és la Pentecosta.

Ja fa temps que diem que la Pentecosta còsmica no serà com la d’abans, amb molts signes, malauradament aviat barrejat amb l’esoterisme, amb diverses formes paganes. Ara, per mitjà del Cor Immaculat de Maria Corredemptora i Reina, estem custodiats i consagrats a l’Esperit Sant, som nodrits per la fe, per l’esperança i per la caritat de Crist i no ens podem equivocar, no només nosaltres aquí a la Terra, sinó també amb tots els homes que accepten Crist en tot l’Univers.

Per a moltes persones el nostre discurs és difícil de comprendre quan parlem de l’existència dels homes de l’Univers. Avui, la ciència parla de milions de planetes que els ulls de la tècnica de la Terra han vist, sobre com és possible la vida, i podem continuar amb un prejudici. Per què no s’accepta l’invisible? Expressem la nostra fe de les coses visibles i invisibles, per què no s’accepta? Perquè la humanitat ho vol controlar tot, fer, i a més a més, també posar el nostre esperit sota la intel·ligència artificial, i al final seria dels Illuminati, d’aquells que ho controlen tot. I l’Esperit de Déu no es controla, no es deixa controlar per ningú i nosaltres podem ser lliures. Per l’home de la Terra és difícil perquè s’ha tancat en ell mateix, en el seu egoisme, en el seu pecat, en la seva supervivència, té por de la mort, de la malaltia, i no vol canviar.

Des del punt de vista de la fe, m’adreço a vosaltres que creieu que els àngels hi són, els set grans Arcàngels presideixen la Litúrgia del cel davant el tron de Déu, la nostra litúrgia haurà de ser la participació a la seva litúrgia. Si no és una participació a la seva litúrgia, quedem privats de les forces. Ells són custodis dels set grans dons de l’Esperit Sant. Ningú té cap justificació per tancar-se en ell mateix. Qui no s’obre a l’Esperit Sant no resoldrà ni tan sols els problemes amb la seva família, amb els fills, amb la muller, amb el marit, serà sempre una Babel. No us dic una teoria, i vosaltres ho experimenteu, ho veieu cada dia.

L’home pot unir-se a tots els altres només en l’Esperit Sant, on tots els originals tenen la plenitud i expressen la plenitud en la capacitat de viure com Déu Tri i U: el Pare glorifica el Fill, el Fill glorifica el Pare, l’Esperit Sant glorifica el Pare per mitjà del Fill, i tot aquest moviment d’amor es vessa sobre nostre, sobre tots els homes. I només en Déu veritable, l’únic Déu, podem estar tots units gaudir no i només del que tenim nosaltres, sinó del que té el Cos Místic de Crist.

Ara ens trobem en aquest temps en el qual és necessari fer els passos; aquí, en el missatge de l’Esperit Sant hi són indicats, després els sacerdots de la Fundació us els transmetran, us instruiran en aquest temps, us donaran les informacions. És una gran partença, perquè si els cristians no són la sal de la Terra[6], com poden influir, com podem ajudar la humanitat?

No us preocupeu quan us diran que sou una secta. Nosaltres vivim l’essència d’allò que Jesucrist ens ha revelat, i ens movem per arribar a la plenitud, per abocar aquesta plenitud sobre tots els altres que són de bona voluntat. Portem l’amor de Crist que vol salvar tothom i aleshores, com tots els profetes de tots els temps, en les religions, en la ciència, en les descobertes, som contrastats. I donem la resposta de la pau, de la caritat de Crist, de la joia, de la seguretat, i així portem els fruits de l’Esperit Sant a tota la Terra i en tot l’Univers i a través nostre les persones poden rebre l’Esperit Sant i Déu recollirà tots aquells que són de bona voluntat, no es perdrà ningú. Tingueu coratge de ser generosos en la fe per fer aquesta batalla en la fe, en l’esperança i en la caritat de Crist.

I us beneeixo, que l’Esperit Sant davalli en vosaltres en la consagració al Cor Immaculat de Maria, Mare, Corredemptora i Reina, que tots vosaltres us trobeu com Apòstols, deixebles amb la Mare en el Cenacle, i que tot l’Univers estigui juntament amb vosaltres, i vosaltres amb tot l’Univers, per compartir la fe en Déu Tri i U i acollir les gràcies d’aquest temps per a la salvació de la Terra i de tot l’Univers, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.


[1] Cfr. Gn 11, 1-9

[2] Cfr. Jn 7, 37-39

[3] Cfr. Rm 8, 22-27

[4] Missatge de l’Esperit Sant del 22 de maig de 2021, “Un sol cos, un sol esperit”, publicat en aquest web

[5] Cfr. 1Cor 12, 3

[6] Cfr. Mt 5, 13

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s