Un sol cos, un sol esperit

Missatge de l’Esperit Sant

Finale Ligure, 22 de maig 2021 – Vigília de la Solemnitat de Pentecosta

Us anuncio solemnement que avui comença un veritable i real compte enrere per a tot l’Univers i especialment per a la Terra. Els esdeveniments empenyen i el temps anirà cada vegada més de pressa cap a l’epíleg de la història, que culminarà amb el retorn gloriós de Jesucrist visible per a tothom. Jesús vindrà per judicar la humanitat de tots els temps, vius i difunts, i per separar definitivament els fills de Déu dels fills de Llucifer, el llinatge de la Dona del llinatge de la serp.

“Estimats fills,

Heu arribat a una etapa important, ja que el Pare està a punt de fer un gir decisiu en la vostra història. Aquest punt d’inflexió no només afecta el vostre planeta sinó tot l’Univers; no obstant això, la Terra té una importància estratègica en els plans de Déu perquè, com us ha estat explicat àmpliament, és a la Terra que es realitzarà la batalla final entre els exèrcits de Déu i els de Llucifer. El gir decisiu del qual us estic parlant està expressat en la VINGUDA INTERMÈDIA DE JESÚS a la Terra, que és el senyal clar per Llucifer i els seus que el seu temps està a punt d’acabar.  

Us anuncio solemnement que avui comença un veritable i real compte enrere per a tot l’Univers i especialment per a la Terra. Els esdeveniments empenyen i el temps anirà cada vegada més de pressa cap a l’epíleg de la història, que culminarà amb el retorn gloriós de Jesucrist visible per a tothom. Jesús vindrà per judicar la humanitat de tots els temps, vius i difunts, i per separar definitivament els fills de Déu dels fills de Llucifer, el llinatge de la Dona del llinatge de la serp.

Abans que tot això passi, però, haureu d’afrontar una batalla llarga i difícil contra les forces de les tenebres. Per això Jesús ja està present a la Terra en esperit, amb una potència especial, per sostenir-vos. Com podeu veure, la Terra es troba en una espiral d’odi, malalties i violència; està encadenada en el pecat de rebel·lió a Déu i a les seves lleis. Llucifer infla el seu poble tenebrós d’orgull, de set de poder i de falses seguretats, empenyent cada vegada més persones cap a l’abisme de la desesperació. La major part dels vostres governants estan perfectament inserits en les trames del maligne i només pensen en ells mateixos i en els seus propis beneficis. La Confederació de la llum i els Iluminati continuen actuant sense aturar-se, amb la il·lusió de crear un nou ordre universal que els asseguri diners i poder. En paguen les conseqüències les persones més fràgils, els pobres i els desheretats que no poden comptar amb l’ajuda de ningú, fora d’aquells que conserven encara una mica de caritat en els seus cors; però això no és suficient per salvar la humanitat.

Per afrontar l’exèrcit del Mal, potent a la Terra i en el Baix Univers, cal un exèrcit encara més potent. És necessari un poble arrelat en Jesucrist, únic Salvador de la humanitat, present i operant en tot l’Univers; un poble nou capaç de superar els límits i els condicionants imposats pels sistemes polítics, econòmics i religiosos que actuen de la mateixa manera en tot l’Univers encara que en formes diferents. Aquest poble existeix i és “L’Església de Jesucrist de l’Univers”, de la qual molts de vosaltres ja en formeu part.

En aquest temps actuo de manera especial juntament amb Jesús, per preparar-vos per afrontar la lluita que us espera. Maria Santíssima, la meva Esposa, també hi és present per protegir els fills de Déu; Sant Josep està al seu costat. Tots els instruments extraordinaris, els Sants i l’Església de tot l’Univers estan entregats al màxim per afrontar i vèncer Llucifer i preparar la vinguda gloriosa de Jesús.

Amb quines armes combatrà aquesta batalla l’Església de tot l’Univers? No amb l’astúcia, ni amb la força humana i molt menys amb la religiositat tèbia o fanàtica de molts cristians. L’arma més potent contra l’enemic serà la COMUNIÓ UNIVERSAL. Déu Tri i U no us salvarà unilateralment, intervenint des del cel amb la seva potència, perquè vol actuar en comunió amb el seu poble. La comunió d’amor que uneix Déu al seu poble de tot l’Univers no existeix entre els servidors de Llucifer: el seu poble és rebel i està dividit, animat per interessos i cobdícia, i sempre disposat a trair pel seu propi benefici; Llucifer el té lligat a ell amb el terror, la seducció i la mentida. Déu, en canvi, us uneix a ell amb vincles d’amor i us deixa lliures de triar el vostre destí.

Us convido a escollir sense reserves el camí de la comunió amb Déu i els germans de tot l’Univers. Sentiu-vos part d’una Església que va molt més enllà de la Terra i us ofereix la seva ajuda, que podreu rebre només si vosaltres, els primers, esteu en comunió entre vosaltres.

Teniu necessitat d’una comunió autèntica entre vosaltres, que no estigui feta d’afectes humans, de lligams o de simpaties sinó que estigui recolzada en les lleis de Déu. Estic aquí per recordar-vos que la veritable comunió és fruit de la unió del vostre esperit amb Déu i amb tots aquells que acullen Jesucrist, l’estimen i el segueixen, no de paraula sinó amb l’oferta de la vida a Ell. La comunió no es basa en moltes paraules o en les passions humanes; no es nodreix d’afectivitats malaltisses ni de gestos heroics que neixen de l’emotivitat i no de la força de l’esperit.

La veritable comunió es basa en la fe, l’esperança i l’amor que brollen del Cor de Crist. El Sacrifici de la Creu, que es renova durant les vostres celebracions eucarístiques, dóna vida al poble de Déu. Només si participeu en el Sacrifici de Crist de manera digna i sincera, a través del Cor Immaculat de Maria Corredemptora, aleshores jo puc davallar sobre vostre i vessar en cada un de vosaltres i en tot el poble els meus set dons. Aquests no serveixen per fer-vos més potents, sinó més humils i estar més preparats per complir la voluntat de Déu.

El Sacrifici de Jesús, unit a la vostra fe humil i confiada, i a la meva acció de Santificador, imprimeixen en vosaltres els meus dons que produeixen fruits de gràcia i de veritable amor. Així el Pare us uneix cada vegada més a Jesús; després, en el seu nom, m’envia novament a vosaltres i jo enforteixo cada vegada més la vostra fe, augmentant en vosaltres la presència de la gràcia. Aquest procés es renova en vosaltres dia rere dia amb el vostre sí al Pare per mitjà de Jesucrist, amb la meva incessant acció de Santificador i amb la presència viva de Maria Santíssima, Mare, Reina i Corredemptora que intercedeix per vosaltres.

Només així podreu arribar a la veritable comunió amb els germans. Si, en canvi, participeu dèbilment al Sacrifici de Crist, el vostre amor es refreda i la relació amb Déu i amb el pròxim esdevé superficial, afectiva i sentimental, desproveïda de la meva força; la comunió queda en una paraula buida i no produeix efecte.

Ara més que mai el poble de Déu està cridat a viure plenament la comunió universal amb tots els membres de l’Església de Jesucrist de l’Univers, per formar un exèrcit compacte, capaç d’afrontar el poble de les tenebres. Per això us invito a buscar cada vegada més la comunió amb els germans en la fe, creant totes les oportunitats per un intercanvi d’amor, fe i esperança sincer i fratern.

Que cada Casa-Santuari vostra sigui un punt de referència per aquells nuclis de persones que s’uneixen per seguir aquests programes; que sigui un lloc d’agregació, d’intercanvi fratern i de creixement espiritual, obert a totes les persones que desitgen unir-se a aquest camí; ple de caritat sublim envers els qui sofreixen perquè no troben enlloc ni guia ni suport en el camí de fe.

Que cada nucli se senti espiritualment unit als altres nuclis i no s’aïlli. Si les distàncies ho permeten, que hi hagi un intercanvi periòdic entre els nuclis més propers. Els nuclis que en tinguin possibilitat que acompanyin amb l’oferta i la pregària les persones soles, malaltes o impossibilitades a formar un nucli, que les visitin i els donin suport com puguin. Així tirareu endavant cada vegada més i millor aquests programes i el poble s’enfortirà. Tots els que no poden unir-se a un nucli, que s’uneixin en esperit a les vostres Cases-Santuari i a altres nuclis i que no se sentin inútils o abandonats. Tots sou importants i tots podeu contribuir a la comunió universal des d’allà on sou i de la manera que podeu.

Sentiu-vos units a aquells que en altres parts de l’Univers viuen la vostra mateixa fe en Crist i actuen per la glòria de la Santíssima Trinitat. Arribarà el moment que us coneixereu i us abraçareu en Crist; per ara, viviu en la fe la relació amb els germans de l’Univers; compteu amb la seva pregària per vosaltres i també vosaltres pregueu per ells. Així la comunió serà una força còsmica que donarà al poble de Déu la certesa de la victòria final.

Que ningú se senti aïllat perquè tots vosaltres, units en Crist, formeu un sol cos i un sol esperit, una sola Església indivisible, present a l’Univers sencer.[1] Jo us acompanyaré en el camí i us protegiré del mal. Us demano només de ser fidels a aquests programes que us han estat revelats i que cada vegada us seran més clars interiorment. El temps s’abreuja, fills meus, i és necessari procedir amb decisió en el camí emprès, sense compromisos o vacil·lacions inútils. No us demano la perfecció, perquè conec la vostra feblesa; us demano només fidelitat, honestedat, sinceritat. Us prometo que en cada dificultat tindreu la llum perquè jo seré la vostra llum.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.


[1] Cfr. Ef 4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s