Els pobles de l’esperit

Missatge del Pare

Finale Ligure, 5 de juny de 2021 – Vigília de la solemnitat del Santíssim Cos i Sang de Crist

La comunió entre els membres de la meva única i veritable Església de tot l’Univers està destinada a créixer i a ser cada vegada més visible. Esteu cridats a sentir-vos en comunió amb tots els vostres germans. Quan entre vosaltres us busqueu i us trobeu -físicament, en esperit o amb l’ajuda dels mitjans que avui us ofereix la tecnologia- es crea entre vosaltres una dimensió espiritual que defineixo com un “poble de l’esperit”, un lloc de trobada espiritual, en el qual circula l’amor trinitari que us entrellaça els uns als altres. No és una imaginació de fantasia, perquè les realitats de l’esperit no són imatges virtuals, sinó realitats concretes, que donen fruits igualment concrets per a aquells que creuen.

“Estimats fills,

Vinc a vosaltres en la vigília d’aquesta gran solemnitat en la qual venereu el Cos i la Sang del meu Fill Jesucrist. Vosaltres no sou encara del tot conscients de la grandesa de l’Eucaristia, presència viva de Jesús entre vosaltres. És un tresor que us ha estat confiat i que brolla del meu amor per vosaltres, del sacrifici del meu Fill i de l’acció de l’Esperit Sant. Sense la presència eucarística de Jesús, la Terra no hauria pogut resistir a la incessant i perversa obra de Llucifer i dels seus seguidors, que actuen a la Terra des de sempre.

L’Hòstia que reveu durant la Celebració eucarística no és un símbol ni un record: és una realitat grandiosa i extraordinària, perquè conté en ella el Cos, la Sang, l’Ànima i la Divinitat de Jesús, veritable Déu i veritable Home. Porta en ella la potència trinitària i l’energia primària que necessiteu per viure. Cada vegada que rebeu el Cos i la Sang de Jesús, us és donat el que necessiteu en aquell precís moment i en aquell punt del camí en el qual us trobeu; com el mannà del desert que es donava dia rere dia i segons la mesura adequada a cadascun.[1]

El Pa del Cel que us dóna el meu Fill és el veritable aliment per l’esperit, l’ànima i el cos, ja que l’energia primària que porta en ell sosté la vostra vida espiritual i física, enforteix l’esperit i l’ànima i guareix el cos, com sabien bé els primers cristians que guarien de les malalties, simplement mirant el Santíssim Sagrament. Malauradament, al llarg dels mil·lennis, l’amor per Jesús Eucarístic s’ha refredat molt entre els cristians de la Terra, molts dels quals ja ni tan sols creuen en la presència de Jesús en l’Eucaristia. A això s’hi afegeix la fredor de molts sacerdots i la participació distreta de bona part del poble. Tot això ha transformat progressivament la Celebració eucarística de memorial a ritus, generant un hàbit i costum. Per això molts cristians avui es senten malament durant certes  Celebracions eucarístiques àrides i amb presses, perceben una sensació de buit i molts d’ells ja no van més a les esglésies.[2]

Ara és el moment que l’Església de tot l’Univers, present a la Terra, doni testimoni que al centre de la seva vida i de la seva obra hi ha la presència eucarística de Jesús. Aquesta presència no és diferent de la que és en carn i ossos que es manifesta als planetes fidels, quan Jesús els visita. Desitjo que entreu cada vegada més en comunió amb Jesús, a través de la seva presència eucarística i que honoreu i venereu el seu Cos i Sang. Sé que no tots teniu la possibilitat de participar cada dia a la Celebració eucarística per diversos motius i perquè no sou benvinguts a les esglésies catòliques, perquè seguiu aquest camí.

Tot i aquestes dificultats, sapigueu que no quedeu mai privats de la gràcia. Primer de tot, he enviat a la Terra una vegada més Jesús en la seva VINGUDA INTERMÈDIA per tal que actuï, en la potència de l’Esperit Sant, per alimentar i enfortir tots aquells que desitgen sincerament pertànyer a la Santíssima Trinitat. La potència d’aquesta acció actua en tot moment i en tot lloc en el qual us trobeu. Per part vostra, heu d’estar disposats a viure com heu après aquests anys: íntegres, oferts a Déu, en comunió amb l’Església de tot l’Univers, a través del Cor Immaculat de Maria; disposats a renovar cada dia la vostra adhesió al camí i als programes de l’Església de tot l’Univers.

A més, els set grans Arcàngels, els sacerdots del Nucli Central i els sacerdots de l’Església de tot l’Univers, consagren constantment el poble de Déu i l’ofereixen a Jesús en l’Esperit Sant. Jesús, Sacerdot Suprem, l’ofereix a mi a l’altar del Cel. En brolla una gràcia potent que és vessada sobre tots aquells que s’adhereixen a aquest camí en tot l’Univers, també sobre tots aquells de la Terra que no poden participar físicament a la celebració eucarística.

A més de tot això, existeix un altre mitjà molt important que eleva i enforteix la vostra vida cristiana: la comunió fraterna, que és un estat de gràcia i la manifestació més sublim del poble cristià. Aquesta inclou la comunió amb els germans de l’Univers que no veieu, però que existeixen i que un dia us trobareu; la comunió amb els germans de la Terra que comparteixen el camí i els programes de l’Església de tot l’Univers; la comunió amb tots els homes de bona voluntat que encara no formen part d’aquesta Església, però que estan en camí i s’han d’ajudar.

La comunió cristiana, la veritable, sense fingir, de la qual us parlo, no neix d’una voluntat humana sinó que és un do meu, i és fruit del Sacrifici de Jesús, de l’acció incessant de l’Esperit Sant i de l’obra de Maria Corredemptora que prega i s’ofereix per vosaltres, prostrada davant l’altar del Cel. A això s’hi uneix el vostre sí a Déu, personal i comunitari, que us permet acollir el do de la comunió fraterna i de fer-lo créixer cada vegada més entre vosaltres.[3]

El vostre sí, renovat cada dia, enforteix el vincle fratern que us uneix i que us fa testimonis de Crist, que ha volgut fer-se germà vostre i us ha cridat a estimar-vos els uns als altres com Ell us ha estimat.[4] En l’amor recíproc, creixeu dia rere dia i us ajudeu mútuament en el camí, especialment quan es fa dur i difícil. Jesús continua nodrint-vos amb el seu Cos i Sang, per tal que la vostra comunió esdevingui cada vegada més forta, perquè és en la celebració eucarística que es forma la veritable Església. No en un ritu amb presses sinó en un autèntic memorial, que renova per vosaltres, en vosaltres i entre vosaltres el Sacrifici de l’Anyell Immolat.

La comunió entre els membres de la meva única i veritable Església de tot l’Univers està destinada a créixer i a ser cada vegada més visible. Esteu cridats a sentir-vos en comunió amb tots els vostres germans. Quan entre vosaltres us busqueu i us trobeu -físicament, en esperit o amb l’ajuda dels mitjans que avui us ofereix la tecnologia- es crea entre vosaltres una dimensió espiritual que defineixo com un “poble de l’esperit”, un lloc de trobada espiritual, en el qual circula l’amor trinitari que us entrellaça els uns als altres. No és una imatge de fantasia, perquè les realitats de l’esperit no són imatges virtuals, sinó realitats concretes, que donen fruits igualment concrets per a aquells que creuen.

Us convido a formar aquests pobles de l’esperit, on podeu trobar-vos en l’amor i en la pregària, fins i tot sense trobar-vos regularment, on estareu segurs de trobar-vos germans que us estimen. L’Esperit Sant us ajudarà i us inspirarà la manera adequada. Jesús us guiarà i us acompanyarà a cada pas.

Demano als sacerdots d’aquesta Església que a partir d’ara ofereixin a l’altar aquests pobles de l’esperit perquè neixin i es desenvolupin segons els meus designis, alimentats pel Cos i Sang del meu Fill, en la potència de l’Esperit Sant, per mitjà del Cor Immaculat de Maria. Us demano a tots vosaltres que pregueu perquè els pobles de l’esperit esdevinguin cèl·lules que bateguen del Cos Místic que és la meva Església de tot l’Univers.

Arribarà el moment en el qual els pobles de l’esperit esdevindran també pobles fets de cases, on hi viuran els membres de la meva Església i mostraran al món una nova manera de viure i d’habitar. Seran llocs sants, protegits del mal i de la corrupció del món. Vindran temps en els quals serà important per vosaltres viure tan propers com sigui possible els uns dels altres, per fer més senzill el vostre camí i més forta la vostra comunió. Tot això, però, no passarà d’una manera màgica ni baixarà del cel, sinó que serà fruit de la pregària, de l’oferta i de la bona voluntat d’un poble capaç de viure segons el pensament de Crist.

Poseu-vos doncs en camí cap als pobles de l’esperit i us ajudaré de totes les maneres. És un projecte gran que ha estat des de sempre en el meu pensament. Per vosaltres que heu acollit i cregut en aquests programes serà el primer tast de la creació nova. És la meva promesa.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.


[1] Cfr. Ex 16, 11-22

[2] Cfr. 1Co 11, 17-34

[3] Cfr. Ef 4, 1-6

[4] Cfr. Jn 13, 34; Jn 15, 12-17

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s