Quaranta anys amb mi en el desert d’aquesta Terra

Missatge de Maria Santíssima

Finale Ligure, 24 de juny 2021 – Vigília de l’aniversari de les aparicions de la Reina de la Pau a Medjugorje

Aquest any 2021, quaranta aniversari de les meves aparicions a Medjugorje, es conclou un temps de preparació i COMENÇA EL TEMPS MESSIÀNIC. Un temps de decisió definitiva per a cada un de vosaltres i per a tota la humanitat de l’Univers; temps en el qual Déu vol portar a compliment tot el que ha establert des de l’eternitat. Aquests quaranta anys durant els quals heu travessat amb mi el desert de la Terra, han produït en vosaltres i en tots aquells que han estat fidels a Déu i a mi, un fruit extraordinari: LA VINGUDA INTERMÈDIA DE JESÚS, de la qual ja us he parlat.

“Estimats fills,

Han passat quaranta anys des de l’inici de les meves aparicions a Medjugorje. Hem caminat junts, vosaltres i jo, durant quaranta anys en el desert d’aquesta Terra i per això us dono gràcies.

El Senyor Omnipotent em va enviar a vosaltres en aquell llunyà 1981, perquè la Terra es trobava en greus dificultats i estava a la vora d’una guerra nuclear. Els cristians havien assistit consternats a l’atemptat contra el Papa Joan Pau II. Les guerres i discòrdies traspassaven la vostra humanitat. Em vaig presentar a vosaltres com la Reina de la Pau per indicar-vos el camí de la veritable pau, la del meu Fill Jesús, l’única i veritable pau. Aleshores us vaig anunciar que aquelles serien les meves darreres aparicions a la Terra, perquè així ho havia establert el meu Senyor, que m’havia confiat la tasca de guiar la cristiandat de la Terra cap als temps nous.

A Medjugorje, un petit poble de gent senzilla i creient, hauria volgut crear un oasi de l’esperit en el desert de la Terra, des del qual parlar als cristians de totes les confessions, als homes de bona voluntat i apagar la set de Déu en moltes ànimes. Aquest oasi s’hauria ampliat cada vegada més, si els parroquians i els pelegrins s’haguessin adherit als meus ensenyaments amb cor humil i sincer i si l’Església catòlica hagués respectat i reconegut les meves aparicions i la meva obra.

Totes les meves aparicions no han sigut mai un esdeveniment espectacular per atreure turistes, ni un privilegi per alguns escollits i tampoc un conjunt de missatges per utilitzar en boniques prèdiques i citacions. Han sigut la meva obra visible a la Terra. He aparegut perquè el Pare m’ha enviat a vosaltres, tal com va enviar el seu Fill, per ajudar-vos a superar el pecat i indicar-vos el camí segur cap a Jesús, perquè només en Ell podeu salvar-vos.

En cadascuna de les meves aparicions, sempre m’he presentat a vosaltres com a Mare, per tenir cura de vosaltres amb el meu amor; com a Reina de l’Univers, per recordar-vos les vostres responsabilitats com a homes i com a cristians; com a Corredemptora, per actuar juntament amb el meu Fill Redemptor en la potència de l’Esperit Sant i així arrencar-vos del mal.

Des del principi, les aparicions de Medjugorje contenien una potència extraordinària, prevista per aquests temps que són els últims. No desitjo repetir-vos tot el que ja he explicat pel que fa al meu pla a Medjugorje.[1] Afegeixo només que a Medjugorje hauria volgut obrir davant els vostres ulls tota la dinàmica de l’acció trinitària: els grans misteris de la creació, els tresors de la redempció, el camí de santificació, per fer de vosaltres cristians madurs i capaços d’afrontar els reptes del vostre temps.

Què n’ha quedat de tot això després de quaranta anys? L’oasi espiritual de Medjugorje no ha crescut, mentre que el desert de la Terra, que us envolta per totes bandes, ha crescut. El desert és la negació de la vida i avui el buit existencial es propaga per la Terra. Tot i la bona voluntat i la santedat de molts parroquians i pelegrins, Medjugorje no va brillar amb la llum que Déu desitjava.

L’Església catòlica no s’ha pronunciat mai oficialment sobre les meves aparicions. Molts dels seus representants s’han burlat de mi; han confós els senzills, desacreditant la meva obra i perseguint aquells que han cregut.

Però Déu no s’ha quedat aturat sinó que ha escollit una petita resta a la Terra, a la qual ha confiat tot allò que no ha pogut confiar a altres. L’ha unit a la resta del seu poble present en tot l’Univers i ha format “L’Església de Jesucrist de l’Univers”, a la qual molts de vosaltres ja pertanyen. Déu ha fet confluir en aquesta Església les gràcies refusades per molts i la santedat de tots aquells que pertanyen a Jesucrist sense hipocresia. L’ha destinat a anunciar i testimoniar l’obra de Déu i els esdeveniments d’aquest temps.

Jo he estat especialment present en aquesta Església, l’he preparada com hauria volgut preparar la parròquia de Medjugorje. No s’ha perdut res de tot el que el Senyor volia revelar a aquesta humanitat, i encara us hauran de ser revelades moltes coses. El Senyor ha agraït la vostra fidelitat a Ell, a mi i als seus instruments que us han acompanyat en aquest llarg camí. Déu ha estat generós amb vosaltres i vosaltres heu de ser-ho amb Ell.

Per això us demano que sigueu fidels a les revelacions que heu rebut durant aquests anys. No són revelacions privades, concedides a algú com una mena de privilegi, perquè Déu no concedeix privilegis personals i no fa preferències entre persones. Tot allò que us dóna és sempre per a un creixement de tot el poble. Tot allò que heu rebut forma part d’un pla diví universal que abraça la humanitat de tots els temps i de tots els planetes. En ell es perfilen la identitat i la missió  de l’Església de tot l’Univers.

El pla de recapitular en Crist tot l’Univers, que us ha estat explicat durant aquests anys, s’està realitzant davant els vostres ulls i l’acció de Déu Tri i U és cada vegada més intensa; però la humanitat de la Terra continua sent sorda i insensible a les crides de Déu. Per això sofreix i passa d’una dura prova a l’altra, perquè qui refusa els plans de Déu es troba combatent contra Ell i ningú pot vèncer la batalla contra Déu.

Aquest any 2021, quaranta aniversari de les meves aparicions a Medjugorje, es conclou un temps de preparació i COMENÇA EL TEMPS MESSIÀNIC. Un temps de decisió definitiva per a cada un de vosaltres i per a tota la humanitat de l’Univers; temps en el qual Déu vol portar a compliment tot el que ha establert des de l’eternitat. Aquests quaranta anys durant els quals heu travessat amb mi el desert de la Terra, han produït en vosaltres i en tots aquells que han estat fidels a Déu i a mi, un fruit extraordinari: LA VINGUDA INTERMÈDIA DE JESÚS, de la qual ja us he parlat.[2]

La presència en esperit de Jesús al vostre planeta enclou una potència incalculable a favor de tot l’Univers. Aquesta eleva i fa vibrar el vostre esperit, l’ànima i el cos. No sou plenament conscients del que significa per a vosaltres ser els testimonis vivents d’aquest esdeveniment extraordinari que és la vinguda intermèdia de Jesús.

Ell és aquí i la seva presència i la seva acció seran percebudes cada vegada més pel seu poble que l’estima i seran font d’una vida nova. Seran també percebudes pel poble de les tenebres, però per aquest seran l’anunci de la fi, perquè Jesús ha tornat per anul·lar els projectes de Satanàs.

Ja res podrà ser com abans i veureu canviar moltes coses a la Terra, si teniu els ulls per veure-hi. Qui no voldrà veure res i fer veure que no passa res per no canviar la pròpia vida, continuarà cec i vagarà en el desert. Per això us invito a estar davant Déu amb sinceritat i honestedat, per tal que la seva llum obri els vostres ulls, i pugueu copsar la presència de Jesús i participar activament en la seva obra. No deixeu que el Senyor us passi pel costat sense que ni tan sols us n’adoneu, com malauradament faran molts homes enfonsats en un son de mort.

Estimats fills, ha arribat per a mi el temps de retirar-me per acompanyar el poble de Déu. D’ara endavant no em manifestaré més a la gent que primer m’aclamaven i després m’oblidaven. Caminaré només amb aquells que veritablement desitgen viure en el meu Cor per servir el veritable Déu Tri i U. Ajudaré els meus fills fidels a sentir la presència viva de Jesús; intercediré per l’Església del meu Fill de tot l’Univers, per tal que sigui cada vegada més forta en l’esperit, en el testimoniatge i en les obres. Aquesta farà florir el desert. A través d’aquesta Església davallarà la gràcia de Déu sobre tota la humanitat. Així les promeses de Déu, cantades pels antics profetes i anunciades pels sants de totes les èpoques, seran finalment encarnades en una nova humanitat.

Us prometo que estaré amb vosaltres, no us deixaré mai i us protegiré. Recordeu sempre que sou propietat exclusiva de la Santíssima Trinitat, per això ningú podrà aturar el vostre camí.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.


[1] Missatge de Maria Santíssima del 25 de maig de 2013, “Il piano della Madonna a Medjugorje”, al llibre “Riscrivere la storia- vol II” L’Universo e i suoi abitanti”,  pàgs 294 i ss, en italià.

[2] Missatge de Maria Santíssima del 7 de desembre de 2020, “El temps messiànic”, publicat en aquest web

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s