Ja viviu en la Pentecosta còsmica

Missatge de Sant Pau apòstol

Finale Ligure, 29 de juny 2021 – Solemnitat dels Sants Pere i Pau apòstols

Ja esteu vivint en el temps de la PENTECOSTA CÒSMICA. Ja havia començat, però ha rebut una forta acceleració després de la proclamació de l’existència també a la Terra de “L’Església de Jesucrist de l’Univers”, que vau fer el 2018. El vostre era l’últim planeta en rebre l’anunci de l’existència de l’acció d’aquesta Església. Per tant la Pentecosta còsmica ja està en acció i el Senyor procedeix amb la seva potent acció. Durant els anys anteriors aquesta Pentecosta ha preparat la vinguda intermèdia de Jesús i ara prepara també la seva vinguda gloriosa a la fi dels temps. En el moment en el qual Crist retornarà gloriós, la Pentecosta serà un esdeveniment còsmic grandiós i visible per a tothom.

“Estimats germans i germanes,

Desitjo afegir per part meva que el que veritablement compta als ulls de Déu és l’amor que teniu per Ell.[1] Sabeu prou bé com em vaig comportar amb l’Església de Jesucrist abans de la meva conversió: vaig perseguir i fer empresonar molts dels meus germans cristians, els vaig menysprear; tot i això, el Senyor em va cridar a servir-lo.[2] Va considerar el meu sí en el moment de la concepció i va veure per endavant l’amor que des d’aquell moment en endavant tindria per Ell: un amor fort i indestructible.

Precisament perquè abans havia perseguit el Senyor, no hauria pogut fer-me enrere. Havia experimentat què passa quan es persegueix Jesús[3]: es viu a l’infern, com em passava a mi quan perseguia l’Església. Per això l’amor envers Jesús, en mi es va mantenir estable i no em vaig fer mai enrere. No vaig renegar el Senyor, com havia fet Pere, perquè ja l’havia renegat abans de la meva conversió i després ja no ho vaig fer mai més.

Us demano a tots vosaltres que tingueu el mateix amor fort i generós envers Jesús. L’amor per Ell és l’única garantia per vosaltres d’un amor sincer envers el Pare i també del do de l’Esperit Sant. El Pare, de fet, concedeix aquest do només als veritables seguidors de Crist que l’estimen, l’acullen i el reconeixen per allò que és: el Senyor de l’Univers, el Fill del Déu Altíssim. Mireu de cultivar molt l’amor envers Jesús. Ara és el temps en el qual l’Església ha d’expressar aquest amor a tot l’Univers i especialment a la Terra, on les falses religions i la falsa Església no manifestaran aquest amor.

Heu de tenir ben alt l’estendard de Crist: no només la seva Creu i resurrecció sinó també aquell amor per Ell que us empeny envers tot i envers tothom, que us fa capaços d’abraçar els amics i els enemics i us fa millorar la humanitat que sofreix.[4]

Prego per vosaltres juntament amb tots els sants; tal com us ha dit Pere, tots estem en acció en aquest temps. Comuniquem al vostre esperit el fruit de tot el que vam fer i experimentar mentre estàvem en el cos. Així, d’esperit a esperit, passa la immensa riquesa de Déu a través de les generacions dels sants.

No penseu que la comunicació entre vosaltres i nosaltres es produeix només quan us parlem com estem fent ara: nosaltres comuniquem al vostre esperit tot allò que el Senyor ens permet fins i tot quan no en sou conscients, quan dormiu o esteu ocupats en les vostres activitats. Continuem alimentant el vostre esperit, transmetent-vos la nostra potència i l’experiència viscuda també durant les proves que vam superar. Per això, estigueu units a nosaltres com nosaltres ho estem a vosaltres i aleshores l’Església de tot l’Univers serà invencible i resplendirà com la veritable esposa de Crist.

Ja esteu vivint en el temps de la PENTECOSTA CÒSMICA. Ja havia començat, però ha rebut una forta acceleració després de la proclamació de l’existència també a la Terra de  “L’Església de Jesucrist de l’Univers”, que vau fer el 2018. El vostre era l’últim planeta en rebre l’anunci de l’existència de l’acció d’aquesta Església. Per tant la Pentecosta còsmica ja està actuant i el Senyor procedeix amb la seva potent acció. Durant els anys anteriors aquesta Pentecosta ha preparat la vinguda intermèdia de Jesús i ara prepara també la seva vinguda gloriosa a la fi dels temps. En el moment en el qual Crist retornarà gloriós, la Pentecosta serà un esdeveniment còsmic grandiós i visible per a tothom.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”


[1] Cfr. 1Cor 13, 1-13

[2] Cfr. Ac 9, 1-19

[3] Ac 9, 3-4

[4] Cfr. Rm 12, 9-21

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s