ELEVAR-SE AL PARE

Missatge de l’Esperit Sant del 16 de maig de 1999 – Ascensió

“És necessari que us obriu a la novetat de Déu; però aquesta obertura comporta un segon pas: la vostra elevació a Déu. L’ascensió de Jesús no és només l’exemple d’aquesta elevació, sinó la prefiguració d’aquella que serà la vostra elevació a la fi dels temps en cos i ànima.

Però ja ara, mentre viviu en el cos, us és demanat d’elevar a Déu tot el vostre ésser. Si sou creatures noves, obertes a l’amor de Déu que us renova contínuament, que es dóna a vosaltres i que us porta a donar-vos completament, aleshores ja no esteu lligats a la terra sinó que viviu ja en una nova dimensió, més enllà de l’espai i del temps. De fet, tots aquells que viuen immersos en mi, ja no poden estar encadenats a la terra.

Per això, si ara us toca viure en el cos i seguir les lleis físiques de la terra, al mateix temps ja les heu superades, les viviu, és clar, però la vostra ànima ja les ha superades, que vol dir que l’ànima ja ha tocat una nova dimensió de vida. Aquesta nova dimensió és l’eternitat. La vostra ànima ha estat creada per l’eternitat, i és eterna. El temps que Déu us permet passar en el cos és el previst per a la vostra missió, per tal que la dimensió de l’eternitat pugui, a través del vostre cos, tocar també la realitat que us envolta, perquè també aquesta ha de ser elevada juntament amb vosaltres.

Això, l’home no ho ha entès. No parlo només de l’home que no creu, sinó també del creient, del que ha estat batejat, però que sovint no sap acollir la grandesa del missatge que Jesús us ha deixat a través de la seva ascensió, és a dir, el missatge de la necessitat d’arribar al Pare ja aquí, mentre sou a la terra. Molts pensen arribar al Pare després de la mort, que si tot va bé, es trobaran al paradís. Això és incorrecte, perquè la dimensió del paradís, del purgatori i de l’infern és senzillament la continuació del que heu iniciat a la vida terrena, el compliment del que heu escollit viure a la terra.

El dia de l’Ascensió, és un dia terrible per Llucifer, representa la seva derrota total. De fet, aquella humanitat que volia esclavitzar, humiliar, sotmetre a ell mitjançant la mort, a través de Jesucrist ha estat elevada, en el cos i en l’ànima, tal com ha estat elevada en el cos i en l’ànima la Verge Maria que prefigura la humanitat nova, allò que tots vosaltres sereu.

Us demano que reflexioneu sobre què vol dir per a vosaltres elevar-vos al Pare juntament amb Jesús en l’Esperit Sant. Pregunteu-vos què significa per a vosaltres elevació, de què us heu de desprendre que és terrenal i que us té lligats, us impedeix elevar-vos, quines pors coveu dins vostre.

No pot haver-hi elevació si us reté la por, perquè la por és un pes que té lligada l’ànima a la terra. Si hi ha por, l’ànima no pot elevar-se. Elevar-se significa anar cap a allò que l’ànima pot conèixer per fe i no segons els sentits. Ningú pot materialment tocar l’eternitat, ni hi ha lleis físiques que l’expliquin, però l’ànima la coneix. Mitjançant la fe, podeu caminar sense por cap al misteri, cap a allò que humanament pot semblar-vos desconegut, si viviu en Déu, ni el desconegut us és desconegut; la vostra ànima l’intueix, el comprèn, el coneix. L’ànima ha estat creada per comprendre les coses de Déu.

Us eleveu per fe quan percebeu una realitat que no pot ser coneguda a través dels sentits. Com podeu conèixer l’eternitat a través dels sentits? Podeu tocar amb els sentits la dimensió de la llibertat, de la pau, de l’amor, de la donació? Podeu tocar físicament l’amor? No podeu. Podeu mirar-lo amb els ulls? No podeu. Però la vostra ànima el pot tocar, mirar i respirar perquè és la fe que fa això. La vostra ànima pot experimentar concretament la dimensió de l’eternitat; si no fos així, com podríeu fer l’experiència de Déu?

Us convido a no considerar aquestes paraules com una teoria. Si teniu en vosaltres el desig d’entrar en l’eternitat, aleshores ja no hi ha res de teòric, tot esdevé real, perquè heu estat creats per experimentar plenament la realitat de Déu per la qual heu estat previstos.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s